lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (17.5.2016 15:49:42)
|
Ojla,cure evo i mene malo [sm=smiley1.gif] U parku smo,pa da vam se javim jer danas cijeli dan imam zahebanciju sa H1,crklo sve-internet,tv,telefon [sm=hudicek1.gif]...al eto,maločas je tip otišo,popravio recimo,pitaj Boga do kad... Jezic,[sm=bravo.gif] za upaljene mišiće [sm=jezicek.gif] I ja sam jutros ponovo vježbala [sm=smiley36.gif]...jučer se vagnula,imam 82 kg kaj bi značilo kila manje [sm=bravo.gif] Strah me sutra nalaza inzulina [sm=smiley13.gif]...i jel bu me doktor špotal [sm=smiley13.gif] Ja sam dosad sve,ali sve obleku,opremu,sve davala ili u Caritas ili Crveni križ...sas moram priznat da M robu prodajem jer sam sve morala kupovat,al to je više neka simbolična cijena čist da si nekaj bar vratim(tipa punu veliku vreću rpbe dam za 100 kn,a robica je stvarno nova,to kaj je on par puta nosio). Kaj,Kazić,zatvaraš tvornicu [sm=jezicek.gif]...ja više niš ne govorim jer sam tak iza L rekla da je to sad to pa sam se ipak premislila i išla na peto.Sad trenitno sam definitivno i odlučno za zaustavljanje proizvodnje,a pitaj Boga ak mi za koju godinu pak puhne da bi šesto [sm=jezicek.gif] Al zasad sam 99% za definitivno NE... Ja sam danas kuhala ričet [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|