RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 15:42:54)

SRETAN MAJČIN DAN!!!
Draga MAMICE,ja volim te najviše,tvoja kosa je kao cvijeće u proljeće.
Tvoja duša je toliko čista,da zlatnim sjajem potpuno blista!
O draga moja mamice,tvoji obrazi su rumeni
kao crvene ružice!
mamice, za sve što si nam dala,puno ti,najljepša hvala!

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 16:13:31)

Danira,preeekrasnooo [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
Moj L je u vrtiću radil čestitku i onda je on sam napisal "mama,volim te",a ispod je teta napisala:
Draga mama ovo sam rekao o tebi:
"moja mama čisti i kuha ručak i čuva Maura.I ide u dućan."[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kaj su ti muška deca [sm=jezicek.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 16:22:44)

Micek bas slatko.
Moj david je u petak imal priredbu od njega sam dobila okvir za sliku to je sam izradio i stavio slilu nas dvoje.uhh bas sam emotivac danas mi cjeli dan suze cure...[sm=smiley36.gif]

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 19:42:56)

Danira prekrasno
Moji se nisu ni sjetili da im nisam rekla [sm=smiley36.gif]
Zato se sjetila moja majka i to u isto vrijeme kada sam se ja sjetila nje [sm=smiley36.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 19:57:45)

Ni moji bome se nisu sjetili.....mm bu me cuo [sm=zz_furious.gif]

K je danas bez temperature [sm=bravo.gif] ali me izluduje sa cendrsnjem I sa nemogu I necu [sm=zz_stomp.gif]

V sinoc ugrizao komarac, valjda, I nateklo I zatvorilo joj oko[sm=zmeden.gif]Stavljala smo Oblige I neki gelic za ubode.....sutra idemo do peda, stalno neki sokovi, toliko sam umorna I jadna da vam nemrem reci[sm=smiley13.gif] Stavicu slikicu da vidite koje mene muke muce [sm=smiley13.gif]

Mene grlo jos uvijek boli, u srijedu idem bris raditi, I to me izluduje I onda sam jos nervoznija.....sad sam se vas izjadala.....[sm=zz_big_green.png]

Danira stihovi su prekrasno, bas lijepo od curke I decka...mogu misliti koliko ti je srce danas [sm=bravo.gif]

Lidac kaj bu domaceg povrca, svaka cast...ti si bas zena za 5 [sm=bravo.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 20:01:37)

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29964

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 20:14:51)

Stvarno vas kazic sve nesto lose ide u zadnje vrijeme
Mi smo za sada ok. Sutra mi M ide u vrtic, upravo me strah sto bi nas sada opet moglo strefiti.
Samo se nadam da nece nista.

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 21:56:16)

Kazic mogu si misliti kak se osjecas,stalno nekaj...otidi pedu obavezno meni izgleda ko nekakva alergija.pomolit cu se za tvoju djecicu.drzi se[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (8.5.2016 23:26:01)

Ajajaj,Kazić,nemre ovo bit od komarca,prije da ju je neki pauk griznul...grozno izgleda.Si joj probala malo oblog stavit od kamilice,jel se žali kaj da ju boli,peče [sm=zmeden.gif]

Jesam ja žena za 5,moš mislit [sm=jezicek.gif]babac za 5[sm=jezicek.gif]-sad su mi dlanovi puni žuljeva i peku me [sm=zz_cry.gif] i još mi je k tome zgorel vrat[sm=zardeva.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 7:36:18)

Jutro....evo kuham kavu, B zaspao u kolicima, bas sam ga slikala...danas mu je 2 mjeseca [sm=bravo.gif]

V o mm su kod peda, cekam da se have [sm=zmeden.gif]

K spava I cujem kako kaslje.....digao se....javim se...

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 8:14:28)

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29965. [sm=bravo.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 8:29:00)

Jutro curke [sm=smiley1.gif]

Kazić,već sam si mislila-da nemaš i ti neki blaži oblik mononukleoze,kad te već tak dugo boli grlo,mislim ipak je to zarazna bolest [sm=zmeden.gif]

Jel se javio muž?Kak je V?Nadam se da bu brzo svima bolje,samo neke negativnosti pri vama [sm=smiley26.gif]

B je predivan..vidim začas bu i on preraso košaru [sm=smiley36.gif]Kad idete na cijepljenje?Da čujemo kolko mali div ima sad kila i centimetara [sm=smiley36.gif]

Zmišljam kaj da skuham [sm=zmeden.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 9:56:15)

Hej, mislim da nemam, samo me zeza grlo a super se ovako osjecam...osim ja meci sinusi u obrazima malo zezaju....

V je dobila neki sirup, moram poslije u apoteci kad Im dode....sutra ide na kontrolu....nis joj to ne smeta, malo je svrbi pa krene rukicom po oku.....nadam se da ce base muke uskoro oticu u nepovrat [sm=smiley1.gif]

S B idemoo ucetvrtak pa javim novosti o svom vejkom decku [sm=smiley36.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 11:41:54)

Hej zenske,
Evo jos jedne vrtlarice[sm=smiley36.gif]
Posadila paradajz,papriku,krastavce,mrkvu,ciklu,blitvu,tikvice,salatu i kukuruz secerac,ostalo bum od tate i mame s vrta uzimala[sm=jezicek.gif]
Sad idem kuhati,pa peglat nosnje klinci pak imaju nastup[sm=smiley29.gif]
Kazic bas je baltazrar lijepi veliki decko.moj d se sad napapao i igra se zveckicom,seka ga zabavlja.

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 12:33:47)

Hejevo i mene
Ja necu nista konkretno kuhati danas budem palacinke popodne deckima ispekla, a sutra cu neki fini rucak skuhati.
Moj M je danas u vrticu, pa cemo vidjeti koliko ce totrajati
Kazic kaj je pedrekao?
Danira svaka cast

baby20 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.5.2016 19:01:09)

Hej ženske [sm=smiley1.gif]
Evo mene malo.
Sretan rođendan Lidac (sa zakašnjenjem), još sam nekome trebala nešto čestitati Al sam zaboravila kome [sm=zmeden.gif], u velikom sam zaostatku pa vas ne mogu popamtiti. Uglavnom, želim svima samo najbolje [sm=smiley1.gif]
Kazic, pa kod vas stalno nešto, nadam se da ćete brzo ozdraviti [sm=pikapoka1.gif]
Danira, baš su super stihovi od tvoje curke [sm=bravo.gif], ja sam od svojih dobila samo puse [sm=smiley36.gif], a Leo me počastio duuuugiiiim spavanje (zaspao u pola 6 popodne pa spavao do pola 3, pocuclao si malo i nastavio do 8 u jutro) [sm=smiley36.gif]
Ja jučer sa klincima bila na prvoj pričesti (mom malom bratiću) i kad sam doma išla počelo je tako jako grmiti i padati kiša i tuča da nisam mogla voziti (stala sam uz cestu pod neko drvo i čekala da prestane, u trenu je cesta bila pod bujicom vode 10-15 cm) užas, inače me je strah vozit se u autu dok grmi, a jučer sam bila sama sa njih troje daleko od kuće [sm=smiley13.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 8:22:56)

Jutro,curke [sm=kava.gif]

Baby,hvala [sm=smiley1.gif]...znaš kak se veli-za dobre želje nikad nije kasno [sm=smiley1.gif]...vidim fino ti hendlaš već s njih troje kad si sama išla tak na pričest...ma,mame su zakon [sm=smiley1.gif]

Kazić,u kojoj ste fazi?Nadam se da ste svi skupa bolje [sm=bravo.gif]

Danira,kak ide vama klopica?Ja imam osjećaj da bi ovo moje čudo samo tu mrkvu lizalo [sm=smiley36.gif],ne znam zakaj mu se mrkva baš dopada...nju pojede odmah cijelu,a recimo jabuku ne,kaj bi mi bilo logično jer je slatko...
I da,[sm=bravo.gif] za vrtlarenje [sm=smiley1.gif]...imaš i ti žuljeve [sm=smiley36.gif]

Jučer nas je posjetila patronažna,bila je u blizini pa veli došla ga je vidjet kak je već veliki [sm=smiley36.gif]-a on u viperu,u polusjedećem položaju,namaljan sa mrkvom od-do [sm=jezicek.gif]

Eto opet ružnog vremena [sm=smiley13.gif]...ja si već gruntam da ću si stavit M u klokanicu i svejedno prošetat,pa makar i sa velikim kišobranom...

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 10:27:51)

Hej curke cijelu noc nisam spavala imam zelucanu virozu,povracam,proljev i kolje me u zelucu[sm=smiley13.gif]
D nece flasicu pa sam jedva uspjela ga dojit,na srecu mm je doma pa mi je skuhao juhicu[sm=smiley1.gif].
Uff opet me frce[sm=smiley13.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 14:03:52)

Hej zene....koje koma vrijeme!!!!

Eto mi OK....V se otvorilo oko[sm=bravo.gif], K je skroz ok, ali mora mirovati....negoduje I tako, stalno mu govorim da bu u bolnicu kako ne cistimo nos, to mu je najgore.....sad bi on vec I divljao a ne smije....

Svi spavaju, a ja pijem nes I zderinjam domacice, fakat bum...ma kaj, jesam [sm=sloncek.gif]

Grlo me ne boli jako, ali svaki put kad se poveselim ono sam pocne jos have boljeti[sm=smiley13.gif]

Danira je to neugodno, fala Bogu pa ti je tm doma...brzo ozdravi draga [sm=smiley31.gif]

Lidac jeste isli u setnji?

Baby svaka cast kak s klincima baratas.....ja svaki dasn lagani zivcani dozivim [sm=jezicek.gif]...ova moja V prava mala skorpionka tvrdoglava, a i bik K nije daleko [sm=smiley36.gif]

Jezic kak je M u vrticu, nadam se da je sve OK...

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 14:38:22)

Hej evo i mene
Kazic [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif sto kod vas ide na bolje
Danira uf bas je banana kod tih crijevnih viroza.
Evo moj M kod kuce kapamo nos, jer mu jestalno zastopan i nikako da se odstopa. Sada mu je dala antibiotske kapi i rekla da bude do cet kod kuce pa da joj se javimo.
Ubija me taj njegov nos. Ludnica cim malo bude bolje ode u vrtic i zastopa mu se kao nista]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 15:01:32)

Razumijem te u potpunosti !!!!

K je zastopan od 9 mjeseca....jedino se odstopao od kortica koje smo spricali u nos, to nam je dala doc s Rebra, ali kad smo prestala, nakon par dana opet zastopan [sm=zmeden.gif]
Trenutno namavemo s fiziolosku, pa pumpam pa spricam nekim sprejom tipa olinth.....koma, hrce ko neki did' [sm=jezicek.gif]

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 15:12:41)

Da to bibilook da samo curi i da je to to
Ali bude tako tjedan dana i onda zakuri. Dobijeantibiotik popije ili ostanemo kod kuce i smiri se, ali ne skroz tj stalno ujutro bude fulzastopan, a preko dana manje i usisavaj i spricaj i kojesta i nista on je stalno pun.
Tako do mora na morusecodstopa i eto ti opet jeseni i sve ispocetka.

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 15:13:44)

Moj nehrce otkako smo izvadili 3 krajnik, ali nos je vjecno pun.

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (10.5.2016 23:35:29)

Evo mene pred spavanje [sm=smiley1.gif]

Daniraaa,[sm=smiley13.gif],pa kaj sad i ti?!Nadam se da će brzo proć [sm=smiley13.gif]

Kazić,[sm=bravo.gif] za lagano smirivanje situacije...nek sad i dalje ide samo nabolje..

Išli mi danas nadobudno u šetnju u klokanici...dakke kad mi nisu ramena otpala [sm=smiley29.gif]...pa ovaj malac je težak više za nosit tak,zdurala sam čak pol sata i onda smo otperjašili doma jer ga više nisam mogla nosit.Miačim da više ne pem na dulje rute s klokanicom[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (11.5.2016 8:29:49)

jutar,samo da vam mahnem [sm=smiley1.gif]
vidim veselje kod vas sa nosićima,virozama [sm=smiley13.gif] nek što prije prođu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

a lidac,ovo za klokanicu....ja sam bejbici nadobudno sling....majkomila,za pol sata me savila ko vrbu,vratila sam se kući nosom stružuć stazu isto kak sam otišla u šetnju nosom velebitno parajuć oblake....točno se moglo pratit po rovu u asfaltu kojim sam se putem vraćala [sm=jezicek.gif] reko' ne'š majci,kleta krpo,i poklonila dalje [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>