|
daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 8:03:44)
|
Dobro jutro. Evo danas sam s vama,pa vam se ne javljam prije ponedjeljka,utorka. Spizdili su me na poslu. Al to vam tako ide kad su kolegice pakosne i na razini tinejđerica od cca 15 godina... Reče mi kolega jučer: Šta se kojeg vraga nerviraš i zašto baš ti moraš ispravljat krivu Drinu? Odradi svoje i ne opterečuj se glupostima. Da mi je otić na bolovanje,spasila bih se. [sm=smiley1.gif] Imam puno kolega i kolegica koji su super i slažemo se,al se digod nađu ti neki izrodi koji nas izbace iz takta. perlice bemmu miša,otkud sad ta ureoplama? Moja kolegica ju je imala u trudnoći,al uspila ju je zaliječiti i rodit zdravu bebu. Mali sad ima 5 godina. [sm=smiley1.gif] Zna bit dosadna,pa se kod nekih vraća stalno. Ne brini,riješit ćeš se ti nje,samo slušaj dr.G i popij turu do kraja. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ikaaa draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za folikule! Sretno u petak i da se prime [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Čuvat ću ti ih ak zatreba. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] bebac uz takvu ljubav se može sve. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] pinky vidim BT raste! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A bome i jasmina se može pohvalit svojom temperaturom! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mislim da je netko [sm=nosecka.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|