RE: Odbrojavanje listopad 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

perlica55 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 17:15:16)

Evo me s lošim vijestima [sm=smiley13.gif]
Imam ureaplazmu 10*4. Dobili smo MM
i ja doksiciklin antibiotike [sm=smiley19.gif]
Ak dođe menga, pijemo od prvog dana
2x1, ak ne dođe moram nazad kod G po drugu
terapiju...
Idući tjedan bude nalaz klamidije gotov, valjda i
to neću imati [sm=smiley13.gif]
Eto kaj da vam kažem, ništa kod mene ne
ide kak spada....
Idemo dalje, budemo i ovo riješili [sm=smiley1.gif]
Ak je neko imao, jel se brzo riješio? I kak?

kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 17:43:34)

Perlice - pa ta ureaplazma i nije tako strašna baš, pogotovo ako nije u trudnoći.
Ja sam je imala u trudnoći 10 na 5, popila terapiju i ona se uvijek vraćala. Ta 10 na 5 je problem jer uzrokuje otvaranje, i raniji porod, i ja sam na kraju ranije rodila.
Čak i ako si trudna, a ja se nadam da jesi bez obzira na nalaz, to je tek početak i stigne se riješiti vrlo brzo.
Nemoj da te to čini tužnom.

Evo išla sam po trudničku iz prve trudnoće. Imala sam je u prvom mj.2009. pila Sumamed + vag.caneset_en(jer je bila i candida)
u drugom mj.2009. opet 10*4 opet sam pila ant 2x2, al izbljedjelo je pa ne vidim naziv ant. treći mj.2009. opet isto - Sumamed

nelly. -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 18:15:52)

Kod mene nista jos, simptomi su tu pa sad cekam .. Pinky super za datum!!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hkayo ne daj se riješit ces ti to!!!!!

perlica55 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 18:50:14)

Kisica draga, hvala na info...[sm=smiley1.gif]
G mi je rekao da može izazvati pobačaj, i
da se mora liječiti jer može začepiti jajovod
ak se ne liječi [sm=smiley13.gif]
Moram čekati [sm=hudicek1.gif] jer Doksiciklin
ne smiju koristiti [sm=nosecka.gif]... Tak da sada
čekam [sm=smiley1.gif] Tebi od srca želim
ugodnu trudnoću, lagan porod i dobru [sm=duda.gif]
Nelly kad piškiš???

kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 18:59:23)

Perlica - nema na čemu. Riješit će se to, nedaj Bože gorega.
Hvala na lijepim željama, i da ugledamo i kod tebe [sm=rozacrtici.gif]

Nelly kad planiraš testić :)

tintin -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 18:59:32)

Perlice draga žao mi šta ti sad i to mora biti, ne razumim se ali vidim da Kisica kaže da nije to strašno, želim ti da se što prije rjesis. Veliki zagrljaj

bebac24 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 19:09:57)

hvala vam curke.. jaka sam vam ja i imam neku moc da sve lose poslozim sebi u glavu tako da ipak funkcioniram a i imam svog dragog koji kad me zagrli napravi da sve prode :-D evo jutros sam i mamu na kirurgiju vozila ma sta rec vise.. ja jucer vadila krv jer prije mjesec dana je secer bio 3.9 i sad sam dva dana prije pojela 400 g lino lade i uspio je doc na 4.3 al opet nisko ( to sam pojela samo da me sad i mene ne sprasi po bolnicama) a za koj mjesec cu opet normalno vadit pa da i to ljecimo.. ali u svem tom ludilu ja nisam rekla svoj datum haha
pinky pisi me za 12.10
perlice to se relativno brzo rjesava :-D sretno draga

ikaaa -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 19:11:34)

evo imam tri folikulića koja su 18mm, jedan je na lijvoj strani adva na desnoj...... sada sam u šest sati primila inekciju...a u patak je dan D za iku prolaktinku...[sm=smiley1.gif]...eto to je to od mene.... sad treba samo navijati i držati figice...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley13.gif]
perlice nemoj se sekirati...znam kad nešto krene onda bome krene...nagledala sam se loših i loših nalaza.....ali uvijek iza lošeg dolazi i ono dobro.... sve se to riješi...samo trebaš biti uporan.... nije lako iz mjeseca u mjesec se truditi a nema rezultata.... samo se smiri...ma 5.10 je moja PERLICA mala okruglica[sm=nosecka.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]perilce[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
jasmina gdeje su nam dobre vijesti? nelly???

Jasmina19 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 20:04:33)

A joj perlice,pa kud sad jos i to??[sm=smiley13.gif]Ma brzo ces se ti toga rjesit i bit ces ko nova<3 :-* Ikaaa,mislim da te nemoram niti pitati jesi li uzbuđena[sm=smiley1.gif]Zelim ti svu srecu i naravno navijamo zajedno[sm=bravo.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 20:12:02)

Ikaa držim debele fige, samo hrabro i opušteno, SRETNO.

perlica55 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 20:18:55)

Hvala cure na podršci, super ste [sm=smiley1.gif]
Ikaa draga, super za folikule [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
svaka čast!! Drži nogice visoko, jastuk
pod guzu i spavaj sa spermićima [sm=smiley1.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 8:03:44)

Dobro jutro. Evo danas sam s vama,pa vam se ne javljam prije ponedjeljka,utorka.

Spizdili su me na poslu. Al to vam tako ide kad su kolegice pakosne i na razini tinejđerica od cca 15 godina... Reče mi kolega jučer: Šta se kojeg vraga nerviraš i zašto baš ti moraš ispravljat krivu Drinu? Odradi svoje i ne opterečuj se glupostima.
Da mi je otić na bolovanje,spasila bih se. [sm=smiley1.gif] Imam puno kolega i kolegica koji su super i slažemo se,al se digod nađu ti neki izrodi koji nas izbace iz takta.

perlice bemmu miša,otkud sad ta ureoplama? Moja kolegica ju je imala u trudnoći,al uspila ju je zaliječiti i rodit zdravu bebu. Mali sad ima 5 godina. [sm=smiley1.gif] Zna bit dosadna,pa se kod nekih vraća stalno. Ne brini,riješit ćeš se ti nje,samo slušaj dr.G i popij turu do kraja. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ikaaa draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za folikule! Sretno u petak i da se prime [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Čuvat ću ti ih ak zatreba. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bebac uz takvu ljubav se može sve. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

pinky vidim BT raste! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A bome i jasmina se može pohvalit svojom temperaturom! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Mislim da je netko [sm=nosecka.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jasmina19 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:22:37)

Jutro curke[sm=smiley1.gif]Daxy nemoj se ti uzrujavat zbog nekog nebitnog,uvijek ce bit zlocestih ljudi i mi to ne mozemo promjeniti.[sm=smiley1.gif]Ja sam stvarno sve dozivjela al da mi temperatura raste pred mengu to jos nisam,al sve je kod mene moguce.Cekam 5.10 pa cu znat sta se dogada.[sm=smiley1.gif]

bebac24 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:32:49)

curke pomagajte.. sinoc smi imali odnose i ja sam skoro pocela plakat od bolova ( a trpim ih) dok je on prolazio po necem na ljevoj strani.. mislim da nije jajnik nego nesto malkoc iznad.. i poslije sam pipala i dosta je tvrdo i kao nateceno i danas osjecam bol.. neznam dal da se javim ginekologici ili kome?

daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:41:29)

bebac ginelologu se javi. Omah! On može na ultrazvuku vidit ima li šta na jajniku. Možda kakva cista... Reci,jel ti se puše trbuh?

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:43:19)

Danas sam malo u gužvi pa ću samo ukratko.

Draga Perlice, nije ureaplasma tako stašna. Pao ti je imunitet i bakterija ti se malo namnožila. Sve će to riješiti antibiotik i uzmi si beta glukan i OBAVEZNO probiotik neki da ne dobite candidu. Ja sam ju imala nakon kiretaža. Najgore u svemu je to što trebaš čekati na ponavaljanje nalaza mjesec dana nakon prestanka uzimanja antibiotika i to što se morate u isto vrijeme liječiti i ne imati odnose da jedno na drugo opet ne prenesete ureaplasmu. [sm=smiley13.gif] Moguće da je ona djelovala i na spermiogram (to bi trebalo malo proguglati kako djeluje na muške), a pitanje je na što je sve djelovala kod tebe. Ja znam da sam ja imala temperaturu za vrijeme M kad sam imala ureaplasmu što inače nikad nemam. [sm=zmeden.gif]

Jasmina draga, pa ti si nam 100% [sm=nosecka.gif]!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja sam se jutros probudila napola otkrivena pa mi je tempica neka niska. Smrzla sam se. [sm=smiley13.gif]

Ikaaa, bravo za folikuliće! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bebac stvarno ne znam kako ti pomoći? [sm=zmeden.gif] Možda da samo nazoveš i pitaš ginića?

Daxy, milena, drži se i uživaj! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebac24 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:44:10)

inace imam problema sa stolicom i sve si mislim da nije zbog tog al cudno mi da me tokom odnosa toliko bas boli.. pa sad neznam sta bi ti rekla.. da kao da je napuhnut..

daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:48:31)

jasmina to može bit samo dobar znak. Ima li šta simptoma? Osim zaboravljivosti? [sm=smiley36.gif]

kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:52:34)

Daxy - takvih ima svugdje. Mene je ovo bolovanje sad spasilo da ne slušam svoju kolegicu koja uvijek ima nešto pametno za reći. Tako joj je jedan od bisera bio i "Zar tebi zaista treba još jedno dijete?" Mislim si, tko si ti da me to pitaš, a i dal ćeš ga ti hraniti..Užas...
Prst u uho i neka oni trkeljaju svoje.

Jasmina - A onda niš, čekamo i mi taj 5ti i [sm=rozacrtici.gif]

Bebac - Ginekologici se javi, i što prije da se riješiš tog bola i vidiš što je.

daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:54:15)

bebac mogla bi bit cista (vjerojatno vodena). Al ne slušaj mene,nego otiđi kod ginekologa obavezno. I svakako mu reci da te bolilo za vrijeme odnosa.

bebac24 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 9:56:46)

zvala ja nju i samo je rekla to su plodni dani vjerovatno je puknuo folikul i zato boli. ako bude bolilo jace onda dodite :-( to su nasi doktori..

daxy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 10:07:03)

IZVORNA PORUKA: bebac24

zvala ja nju i samo je rekla to su plodni dani vjerovatno je puknuo folikul i zato boli. ako bude bolilo jace onda dodite :-( to su nasi doktori..

A svašta. [sm=smiley13.gif]

kisice nemoram ti onda ništa objašnjavat. Jedva čekam to bolovanje i ne vraćam se višeeeee među ove ljude. [sm=smiley1.gif]

Pinky dobro si se smrzla onda. Nisam vidila jutros ovu zadnje temperaturu. Važno je da je O bila! [sm=smiley13.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 10:07:17)

Jasmina,

jako lijepo. Nemaš neki nagovještaj za [sm=hudicek1.gif], ne? Temp. je visoka. Odlično! [sm=smiley1.gif] Čekamo 5. Vjerojatno je to gotova stvar, samo nam treba potvrda. [sm=smiley1.gif]

Malo sam se prehladila. Kako i neću, kad je ujutro 11 stupnjeva!

Jasmina19 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 10:25:24)

Joj,ima daxy nesto al opet moze bit i pms.Sinoc sam imala jake grceve u donjem dijelu trbuha i kak me to pritiskalo paralelno mi je bilo zlo i boljela glava onak sve u isto vrijeme i to je tak trajalo mozda desetak minuta i onda je prestalo.Danas(za sad) se to vise nije ponavljalo.Cice me bole malo jace ujutro i navecer sa srtrane, a preko dana manje.Eto tak,uglavnom budem vas obavjestavala o razvoju situacije[sm=smiley1.gif]Bebac odi na hitnu,mogao bi biti i bruh(kila).Neka te fino pregledaju pa si mirna.Sta god bilo nadam se da nije nista strasno.[sm=smiley1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (3.10.2013 11:27:18)

Ne znam zašto je meni i dalje toliko zima. [sm=smiley13.gif] Tu na poslu je većina u kratkim rukavima (muški uglavnom), a ja se u zimskoj majici smrzavam. [sm=zmeden.gif]
Jasmina, draga naša trudnice [sm=smiley2.gif], daj ti meni reci od kad bi trebala preventivno uzimati Andol (ono što smo pričale)? Dal od O ili od pozitivnog testića (ako bude)? [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>