|
Fiona0802 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (4.10.2013 16:30:10)
|
Draga Daxy uživaju u svadbi! A što se tiče moje O....između 38 i 40 dana nije bilo keksića [sm=smiley13.gif] I ja bih po grafu rekla da je to najizglednije vrijeme da je bila O...međutim baš tih dana sam bila suhaaaaa [sm=zmeden.gif], pa mi se to baš ne uklapa...Sve više sam mišljenja da kod mene još nije ni bilo O. Draga Pinky[sm=bravo.gif] Ne mogu dočekati taj 15.10.! Link ti je super, svašta nešta za vidjeti/čuti. Kate draga, samo papaj...i ja ću krenuti s obilnijim ranima obrocima jer kako sada jedem nije dobro...ujutro slabo, a navečer ubijačina! A što se tiče keksića, krenite odmah...dobra praksa zlata vrijedi [sm=smiley2.gif] Draga Perlice, što se tiče tvog nalaza, mislim da ako budete disciplinirani, brzo to možete riješiti! Vjerujem i da hoćete! Ja sam prije 5-6 godina imala problema s Escherichia Coli i mjesecima se nisam mogla riješiti toga, pa mi je moja G rekla da ćemo to ostaviti tako, da je to normalno i da ćemo rješavati kada se odlučimo za trudnoću... naravno, da nisam pristala na tu priču. Toga sam se tada jedva riješila pa je došla Ureaplazma koje smo s 2 terapije riješili, pa je ispala manje zlo [sm=smiley1.gif] Hvala Bogu sada je sve ok! Draga Nelly, nemoj biti tužna... brzo će nova prilika! Snjeguljice naša, jel' prehlada prošla? Nadam se da si bolje! Jasmina, puno pišete, pa ne stignem pohvatati sve... tempereturica ti je divna, nadam se da ćeš otvoriti listopad sa [sm=rozacrtici.gif]!
|
|
|
|