|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 11:32:39)
|
Daxy, ja znam za jednu žensku koja je pila te Femme... tablete i pomogle su joj. Inače ima PCOS i dosta rijetko cikluse, a kad je počela piti dobivala je redovito jedino joj je doza bila malo prejaka pa je imala neka lagana krvarenja između ciklusa, no kad je smanjila dozu bilo je sve ok. I nakon par mjeseci je samoinicijativno prestala piti i sad joj je menga i dalje redovita (ok šeta par dana vamo tamo, ali dolazi redovito i nema više cista). [sm=smiley1.gif] Inače taj prah hvale za sve i svašta. Već sam to negdje pisala, ali evo da ponovim: Dobrobiti te biljke su više nego poželjne: " tijelo brzo opskrbljuje energijom " povećava izdržljivost " ublažava kronični umor " povećava plodnost " ublažava menstrualne simptome " tijekom menopauze smanjuje hormonalnim poremećajima " regulira hormonalne ravnoteže u tijelu " poboljšati cjelokupno zdravlje " smanjuje stres " liječenje anemije " ubrzava zacjeljivanje rana " poboljšava pamćenje, mentalne i akademske sposobnosti " daje koži mladenački izgled " pridonose zdravlju kostiju i zubi " djeluje kao antioksidans i antikarcinogen, čime se smanjuje rizik od raka tkiva i razvoju kardiovaskularnih bolesti " pozitivan učinak na povećanje mišićne mase, mnogi sportaši koriste ga kao alternativu za umjetni steroidi za koje se zna da mogu imati mnoge nuspojave. Taj prah/biljku u Andama (ili od kud je već) jedu za povećanje plodnosti, a daju je i životinjama za istu stvar, no naravno nije toliko istražena u trudnoći (kao i gotovo sve ostalo) pa se preporuča korištenje do O. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|