|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (2.10.2013 9:33:33)
|
Draga hkajo, stvarno se ne razumijem u ovaj nalaz, ali kako cure pričaju izgleda dosta ozbiljno i ne mogu ti opisati koliko mi je žao. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Najiskrenije ti želim da se toga uspiješ riješiti čim prije i da nam se ubrzo vraćaš natrag na odbrojavanje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Bebac, milena, žao mi je što prolaziš teško razdoblje, ali znaš da nakon kiše uvijek dolazi sunce, a nadam se de će tvoje sunce ubrzo zasjati (barem kao [sm=modricrtici.gif]). [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Sunshine, slobodno se ti nama pridružiš i ranije. [sm=smiley2.gif] Ikaaa, navijam za odlične folikuliće! Obavezno nam javi! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Daxy moja draga dobit ćeš po prstima! [sm=smiley36.gif] Kako bi mi tebe mogle zaboraviti? [sm=zmeden.gif] Baš se primjeti da te nema. Ali mi se čini da je tebe zaboravila tvoja O. Gdje je sad? Ima li kakvih naznaka da bi mogla doći? [sm=zmeden.gif] Joj, Katy i ovo nam je bilo previše akcija. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sad kad je tempica skočila sad ćemo malo odmoriti. [sm=smiley36.gif] Što je s TM? Kad ide na spermiogram? [sm=zmeden.gif] Draga Snjeguljice i meni je zima. [sm=smiley13.gif] Moramo se više grijati uz svoje mužiće. [sm=smiley2.gif] Jasmina, milena, tempica ti je odlična! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajde priznaj dal si već jutros piškila testić? [sm=zmeden.gif] Ako nisi, hoćeš li sutra? Ajde pliiiiiiiiiiz! [sm=smiley1.gif] Mislim da će bit plus! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Perlice, draga, čekam da se vratiš od ginića da čujem što ti je rekao. [sm=smiley1.gif] Kako mi se danas osjećaš? [sm=zmeden.gif] Meni je tempica porasla što znači da je O bila jučer! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pomaknut ću si datum na sljedećem ponavljanju liste. [sm=smiley1.gif] Dal sam vam rekla da su moje sise nepogrešive. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|