|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (1.10.2013 9:33:15)
|
Dobro jutro trudilice, trudnice i sve koje se tako osjećaju! [sm=smiley1.gif] Drage naše trudnice tintin i Andy, kako ste mi? Kako su vaše mrvice? Kad idete na pregled? Mislim na vas stalno i nadam se da ćemo vam se mi sve ubrzo pridružiti na trudničkom podforumu. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Jasmina, mila, kako mi se osjećaš? [sm=zmeden.gif] Gledam tvoju tempicu i mislim da sve ovisi o sutrašnjoj tempici. Ako krene prema gore ili ostane na istom onda bi mogla pišnuti [sm=modricrtici.gif], a ako krene prema dolje ... ali nećemo o toj verziji već ćemo se držati one prve! [sm=smiley1.gif] Navijam za malu [sm=duda.gif] u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Perlice, ne vjerujem da ti vještica stiže ... pa ovo bi bilo van svake pameti da ti sad dođe. [sm=smiley7.gif] Sigurna sam da se to [sm=duda.gif][sm=duda.gif] gnjezde u buši i da te zato boli. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ne znam dal možda da nazoveš svog ginića i pitaš ga da možda dobiš neke lijekove ili sl. pa da ti da Dabroston ili Ustrogestane ili tako nešto što bi ti moglo pomoći za svaki slučaj bez obzira dal si zatrudnila ili ne. [sm=zmeden.gif] Draga Fiona, ne znam točno, ali mislim da moraš brojati da ti je O bila oko 40 dc. [sm=zmeden.gif] Hkajo, javi nam kakvi su nalazi! Držim fige da nije ništa tako strašno. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ikaaa, milena, ideš na f-metriju tri dana za redom? To mi je malo čudno. Znam da se ide u tri navrata, ali obično je to svaki drugi dan počevši od cca 10. dc. Nadam se da će biti lijepih folikulića! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Noklica, najbolje ti je da odeš izvaditi betu jer ima rijetkih slučajeva kada se hormon trudnoće ne izlučuje u urin već se samo vidi u krvi. Tako ćeš biti 100% sigurna. Snjeguljice, draga, jaaaako rijetko je lutealna faza duža od 14 dana, a puno češće bude kraća. Naravno da nije nemoguće, ali mislim da možda ide do 15 dana (znam da se kaže da ako ti je 18 dpo da si sigurno trudna). [sm=smiley1.gif] Evo, ja sam jučer imala pozitivnu LH trakicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sve je odrađeno po propisima. [sm=smiley36.gif] Danas mi je mučnina popustila i samo ju blago osjećam, sise su pravo bolne, prištići su tu i još malo osjećam jajnike (ko neki pritisak u donjem dijelu trbuha) tako da vjerujem da bi danas tijekom dana mogla biti O! Napokon!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Promijenit ću svoj datum kad tempica poraste. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|