|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (15.10.2013 9:08:00)
|
Draga moja ikaaa, meni tvoji simptomi zvuče baš kako da je mali [sm=duda.gif] u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jedva čekam petak da nam potvrdiš da si [sm=nosecka.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Marti, navijam i za tvoj plusić! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Daxy, milena tako mi je drago da su nalazi dobri. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A i tvoji simptomi su jaaaaako sumljivi. [sm=smiley1.gif] Draga Katy, javi nam što si dogovorila s doktorom. [sm=smiley1.gif] Perlice, čitala sam da zna biti O dan nakon najplodnijeg iscjetka, ali s ovakvom razlikom ne znam. [sm=zmeden.gif] Možda ne primjećuješ iscjedak jer ste u akciji pa se pomiješa tvoja sluz sa plivačima. [sm=zmeden.gif] Poslala sam svim curama koje su mi se javile sliku. [sm=smiley1.gif] No, maloprije sam bila na WC-u i vidjela sam smeđi iscjedak. [sm=smiley19.gif] Ne znam ... tempica mi je i dalje visoka, sise bole, mučnina, leđa bole, lagani grčići ma sve, sve mi govori da sam trudna i sad taj iscjedak. [sm=smiley13.gif] No nije baš onakav kao kad stiže vještica jer obično bude sluz dosta slična plodnoj i da prostite dobim trčku, a sad je ovo kremasti iscjedak. Ajde uvjerite me da vještica ne stiže i da je to ostatak od implatacije, da je to normalno, i sl. [sm=zmeden.gif] Tintin, milena i ti si imala smeđi isjedak na početku zar ne? [sm=zmeden.gif] Joj, lovim se za slamke. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|