|
ikaaa -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (8.10.2013 20:51:01)
|
pozzz drage moje... evo i mene malo... imam užasne grćeve u donjem djelu trbuha, nekad osjetim snažno bockanje, i kad se više krećem toliko me zna dolje boliti da jed nostvno moram cijelo vrijeme preležati....a u subotu mi se je btarić ženio i morali smo ići....baš mi je bilo koma...jednostvno nisam smijela plesati.....cijelu noć sam presijedila...a što ću....nadam se da će biti na kiraju sve ok i da će za dva tjedna biti dobre vijesti.... samo jedino mi je koma užasna glavobolja i bolovi u donjem dijelu kao da trebam dobiti...a datum je tek 25.10.... Jasmina žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif].... drži se i sad nakon [sm=hudicek1.gif] u akcijicu,,,,,[sm=smiley1.gif] Perlice draga moja..... sjetila sam te se ovih dana...draga nemoj mi biti tužna zbog [sm=hudicek1.gif]..... bitno je sada da znaš na čemu si i ako se pridržavaš tih svih ljekova sve će to nabrzake proći....vjeruj mi...sve sam to prošla.... zato imaj snage i neposustaj, jer uvijek iza kiše dolazi sunce i preljepa duga.... perlice[sm=smiley31.gif][sm=smiley20.gif] bucika draga nema veze ako je lh trakica blaga..... kod mene ti je ponekad bilo tako.... a kad sam znala doći kod ginića isti dan kaže da je O tu...tako da se ništa ne brini i samo opušteno...i u akcijicu...svaki je organizam drugačiji.. daxy mila ma kakava upala..... ma to je bebač u pitanju.... nekad se takva sluz pojavi u ranoj trudnoći... držim ti mila figice za [sm=rozacrtici.gif]... katy draga zanam kako se osjećaš.....i samoj mi je tako mnogo puta....ali neka imat ćemo i mi jednog dana svoje male anđelčiće i vragolane koji nam neće dati mira pa ćemo sve manje vremena imamti na RR...vidjet ćeš....draga glavu gore, isplači se i kao sam i perlici rekla uvijek iza kiše dolazi sunce..... katy[sm=smiley31.gif] pinky moja misli na mene..... draga ovo je tvoj mj za [sm=duda.gif]...ja bih bila nasretnija da mi ugledaš [sm=rozacrtici.gif]....draga zaslužila si to...i naravno da je ovo tvoj dobitan mjesec... tintin kao je moja mala mrvica? dal već sluša mamu?[sm=smiley1.gif] andy kao je kod tebe? fiona i kisica [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] bebac držim fige za [sm=rozacrtici.gif]...i da nam otvoriš listopad sa dobrim vijestima..... drage moje hvala vam još jednom što ste uz mene..... i od srca vam želim da mi postanete SVE okruglice i da u bušama kucaju mala srćeka..... drage moje vi ste mi sada sve..... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]pinky, tinitin, perlica, daxy , bucika, fiona, jasmina, kisica, snjeguljica,katy, andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|