|
kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (7.10.2013 11:36:22)
|
Ajde barem nekome da ide na bolje, tako da super Snjeguljice za malenu. A ti si velika, pa bolje da tebe muči nego nju malenu. I kod nas imam mosta vec, ali mu ja i ne prilazim. Hehe..a nekako me baš vuče sad želja, a do sad nije nikada. Bit će ga druge godine valjda opet. Perlice – vjerujem da ti je teško, ali kad već ta ureplazma zna tako zeznuti stvar bolje se ne igrati sa njom. Svako dočeka svoj plusić, tako će te i vi. Evo moja susjeda je u braku već 6 godina, i svaki put kad ostane trudna ima spontani. Prvi je imala spontani, onda je nosila blizance, jednog je izgubila. Dr.su joj rekli da bude sretna sa tim jednim kojeg je jedva uspjela dobiti, ali ne odustaje. Pa je imala još dva spontana, i sad je evo trudna 2 tjedna više od mene s tim da je ležala opet u bolnici do 12tt. Tako da svakom se sreća osmjehne, tako će i vama. Za ovu ovulaciju sad kako tako, ali bitnije je da ste zdravi i kad dobijete taj plusić da ste mirni nego da se onda uz tu radost borite sa beštijama i mislite što bi se moglo dogoditi. Daxy – živa? Kako je bilo? Iscjedak? Može biti upala, može biti gljivice, a i navodno je iscjedak normalan kod početka trudnoće. Tko zna što se događa kod tebe u organizmu. Možda nešto slatko. Pinky – mi smo superiška. Nažalost imamo glupu ginekologicu koja nas malo malo plaši svojim nekim dg.ali mi se nedamo, i radujemo se svakom danu. Tko zna što se kod tebe skriva iza tih simptoma, možda ti samo misliš da je to mašta. Radujem se tvom datumu.
|
|
|
|