|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.1.2014 17:02:02)
|
lotte, [sm=bravo.gif]za malog imenjaka!!! bumbi i jully, konačno ozdravili svi! neka potraje što duže! jully, tvoji medenjaci mi mirišu dovde! [sm=smiley36.gif] cure, ja odustala od vrba položaja! [sm=smiley36.gif] otišla mi kičma, jedan dan sam jedva vrat micala [sm=smiley13.gif] tako da se vratih na uspavljivanje u krilu. on zadovoljan jer mu cica bliže i za 10 min je u svom krevetiću. danas prvi dan smo mu krevetić stavili u njegovu sobu. sad popodne spava normalno tamo. budemo vidjeli kako će proći noć. joooj, daze, mene strah ga odvikavat od cice jer već čujem sad urlike [sm=zz_stomp.gif][sm=zz_cold.gif], ali i ja bih voljela da kad krenem raditi bude the end noćnim podojima (pa samim time i buđenjima?). baš danas bila u školi, i ipak imam pravo na godišnji, sminkret, ko što si mi rekla. tako da se na posao vraćam 18.3. [sm=smiley1.gif] još mjesec dana duže sam doma!!! mi u planovima za rođendan (13.2.) i mislim da ćemo svu tu užu rodbinu i kumove pozvati u tatinu kuću (moj tata) jer ima veliku , a blizu nam je, tako da se ne tiskamo kod nas. isto mi je tlaka to ogromno sakupljanje, ali tako će biti sad za 1. rođendan i gotovo. sminkret, vidim, vi ćete si lijepo izorganizirati stan [sm=smiley1.gif] moj štrumfić hoda, i vani već hoda i obožava. ma koja rukica!!! ne želi nam ju davati, hoće sam. sad si je dao novi zadatak - stepenice. daze, moj ni ako ga niš ne boli, ne spava cijelu noć. prvi dio u svom krevetiću, drugi dio (veći dio [sm=hudicek1.gif]) u našem. obroci: noćnih 2-3 cicanja (to smatram do 7 h ujutro). oko 9h doručak - voćna kašica sa žitaricama, oko 13h ručak - povrće + riba/meso, 17h užina - jogurtić, 19h mliječna kašica. 20h spavanje. između doručka i ručka i/ili ručka i užine po potrebi bebi keksići, banane, manadarine, naranče... e, da, jako voli naranču i mandarinu. mandarinu cijelu kriškicu strpa u usta i popapa. naranču mu dam kriškicu na pola. sa svim onim dlačicama, niš ga ne smeta. čim nas vidi s naranđastim u ruci, odmah ispruži ručicu... danas probao malo carbonare, a neki dan i njoke u umaku od divljači! sve naše mu se jako sviđa!!! gdje nam je nelly, nema je jaaako dugo?
|
|
|
|