|
sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 21:05:15)
|
Sretan ročkas Noa! Budi sretan, veseo i uveseljavaj i dalje braću i roditelje![sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif] Mala bolje, imala svoju standardnu 24 satnu temperaturu, samo što je ovaj put gorjela, i nikako skinut, ni Neofen, i svašta sam kombinirala, i eto prošlo. P je zasad ok, samo mislim da mu idu gornje dvojkice, baš natečeno i plače jače kad se udari. inače ima novi nadimak, nije baš neki lijepi- seka radi često predstave sa legačima, a on dođe i sve joj sruši i ja par puta komentirala "i onda je došla Godzila i razbila", i sad seka za svaku glupost koju P napravi, viče Ide Godzila, i sad ga ja počela tako zvati. ne ponosim se time. super Evanoi da ste skužili to za spavanje, ko bi rekao da bude mu pasala samostalnost u svojoj sobi. Veliki dečko! Daze, ta naša birokracija je katastrofa, nadam se da ćeš uspjet to riješiti. I super za priljepak, bar ti je na oku [sm=smiley36.gif] Moja godzila je na tren mazna, ali sve više ode svojim putem, i baš ga briga gdje sam ja ako mu je drugdje zabavno. ispada da sam ja njegov priljepak jer ga pratim u stopu[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|