RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.1.2014 16:28:39)

sminkret, prekrasnoj ozanici sve najboljeeeeeee!!! [sm=darilo.gif][sm=metulj.gif][sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.1.2014 16:29:33)

i luka, happy!!! [sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=zajcek.gif][sm=zz_bounce.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.1.2014 17:43:08)

Evanoi tocno tako[sm=smiley36.gif]
Prve dvi noci ajme i kuku,jer sam nastojala ne davat ni caj ni vodu da shvati da se nema zasto budit( kuma davala caj umisto sise i mala se onda navukla na to pa se svejedno budila).prvu noc mi nije uspilo,dala sam malo vode da se smiri,pustala muziku na mobu itd.preksinoc samo ššš al se svejedno budila par puta a sinoc nista.i jos spavala do 8ipo jutros sta je isto rijetkost[sm=smiley1.gif]
Sad se samo nadam da ce tako nastavit...javljat cu razvoj situacije[sm=smiley36.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.1.2014 18:08:53)

Daze, javljaj, baš me zanima. ja s tim mislim sljedeći mjesec kad malac bude imao godinu dana. šta ste vi iskombinirali za roćkas, i manuelici je blizu?

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.1.2014 18:32:40)

Slavit cemo doma,jucer smo pocelo s radovima na njenoj sobi tako da bude spremno do rodjendana.
Rodjendan joj pada u srijedu,tako da cemo tada zvat bake i djeda i njih najblize na rucak,a u subotu cemo zvat prijatelje i kumove s djecom na tulum[sm=smiley36.gif].odrasli ce bit u dnevnoj a djeci cemo napravit da budu u Manuelinoj sobi[sm=smiley1.gif]
Nego,imas li koji casopis mama i beba pri ruci da mi napises na koju email adresu treba poslat sliku i tekst za rodendan?

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (13.1.2014 11:15:47)

daze, obavezno do 15.1. pošalji ako želiš da ti čestitka izađe u broju za veljaču. adresa: redakcija@stampedo.hr
ajme, pa i ja moram [sm=zz_playfull.gif] za svog malenog!!!

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (13.1.2014 21:47:38)

Luka sretan rođendan!!! [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]Nadam se da ste se lijepo proveli a posebno na party kod brata[sm=smiley1.gif][sm=zz_dance.gif]

Hvala vam na čestitkama za moju malecku[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Dan je dobro prosao, ali navecer temperatura, danas do 40 i bas sam umorna... Sad je navecer konacno pala. Javim se sutra i nadam se da ce biti bolje. Nocas opet buđenje svaka 2h i provjeravanje.

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.1.2014 7:52:28)

Sretan rođendan Luki i naravno, Ozanici!

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.1.2014 19:32:39)

Sretan rodjendan Luka i Ozana!
Mi smo svoj proslavili u Istri u krugu najblizih, mislim da je za prvi rodjendan tako najbolje. Slavili smo u restoranu i za to smo imali 2 glavna razloga - ima vise mjesta nego doma i drugi i ne manje bitan nitko nije trebao kuhat ni prat sudje ni sredjivat. None su radile torte u koje je naravno zabio rukice! Jedna je bila sa petit keksima i kremom od cokolade a druga sa sirom. Od hrane koja je bila na meniju je malo probao ali sam za njega imala spremljenu kasicu da se najede.
Trenutno nam traje adaptacija na jaslice i prolazi vise manje ok, tete ga zovu smjehuljak pa vam je sve jasno....[sm=smiley36.gif]jedino je jucer bilo suza ali su tete rekle da je ponedjeljkom cesto tako.
Sad vise manje papamo sve, od novih namirnica papa klementine, bjelanjak, narance, kivi i kaki. Obozava kruh i klementine i sve slatko ali to dobiva samo griz- dva. I probali smo domaci bagremov med, nije bilo reakcije. Tako da mu planiram davat sada kada je krenuo u jaslice.
I dalje ima samo 4 zuba i nije jos samostalno prohodao, tj napravi bez drzanja korak dva ali nije to to. Ovaj mjesec idemo na kontrolu i pikicu ali mene ko i obicno mjere najvise zanimaju, po kucnom mjerenju ima oko 10 i po kila... I dalje ne spava cijelu noc i dio noci spava s nama [sm=smiley13.gif]
Sminkret nadam se da nema vise temperature ili bar da nije tako visoka.

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.1.2014 20:31:30)

I da skoro zaboravila, hvala na cestitkama za rodjendan!
Ispast ce da se hvalim ali uspjeli smo ga naucit jednu jaako bitnu stvar - da se sam spusta sa kauca i kreveta. Prije bi to bio i skok na glavu ako treba, a sad se lijepo okrene, namjesti guzu i nogice i lijepo se spusti dole i sav je ponosan, zna si i zapljeskat kad to napravi [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.1.2014 20:56:49)

Vecer cure[sm=smiley1.gif]Evo i mene napokon
S malim zakasnjenjem sretan rodjendan Ozani[sm=bravo.gif]i hvala vam za cestitke[sm=smiley1.gif]
Sminkret nadam se da nema vise temp
Nas rodjendan prosao super,iako L nije imao pojma sta se dogadja[sm=smiley36.gif]dobio je puno poklona,od robice do igracaka i novih cipelica[sm=smiley1.gif]Samo je i L ponovo zacepljen nosic[sm=smiley19.gif],sad je bolje ali jos uvijek je.Slavlje u vrticu uato bilo super[sm=bravo.gif],uzivao je i lijepo se naigrao i dobio puno balona[sm=bravo.gif]
Mi smo isto danas probali bjelanjak i dobro je proslo,bez reakcije[sm=bravo.gif],ukuhala sam ga u rucak.Naravno ni mi ne spavamo cijelu noc i ko zna kada ce se to dogoditi[sm=smiley13.gif]
Sax vidim da je M dobro u jaslicama,super[sm=bravo.gif]Jesi ti vec pocela raditi ili?

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.1.2014 23:44:16)

U ponedjeljak pocinjem, cini mi se da ce i meni trebat prilagodba... [sm=smiley13.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 7:51:31)

Samo da vam se kratko javim,ja u pon pocela stazirat.M ostane s mojom mamom,buduci da je to rad s razrednom nastavom najkasnije sam doma oko 12 i 30 tako da nije strasno.
Iako mi se sad dogadja ono sta se vama prije dogadalo,M se lijepi za mene i prati me svugdje po kuci.kad ju spustim plac,vjesa mi se za nogu...pravi priljepak[sm=smiley36.gif]tako je vec par dana,nadam se da je faza!
Update o dojenju:dakle ne doji vise uopce,al je zadnje dvi noci plakala radi zubiju[sm=smiley36.gif]
I to vristi do te mjere da poslije jos pola sata jeca i jedva zaspe[sm=smiley13.gif]gel nista ne pomaze,samo momentalno tako da sam joj sinoc nastrcala onaj tantum verde i tek tad se smirila i evo jos spava.
Idem sad,moram na posao[sm=smiley36.gif]

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 8:19:38)

Evo i našeg rođendana! Prije točno godinu dana, na svijet sam donijela svog malog velikog miša. Mali zloćo sa svojih godinu dana jede gotovo sve što i mi, već lijepo hoda, maše papa, igra se kukuc i tapše ručicama na tašun tašun tanana. Ima dva zubića, a gornja dva upravo izbijaju, i nemamo prevelikih muka oko toga. Još uvijek sam mu ja centar svijeta. Nije baš dobrica, zeza noću i danju,ljuti se i protestira kada mu netko oduzme igračku. Ali eto, uveseljava nas svaki dan i sretni smo što ga imamo. To bi bio rezime naše prve godine![sm=smiley36.gif].

Sax i Bumbi, [sm=bravo.gif] za odrađena slavlja!

Daze i Sax sretno sa vraćanjem na posao!

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 10:45:56)

Joj Lotte blago tebi ti jos mozes bit doma 2 godine... Sve najbolje za rodjendan i nek nam bude i dalje zdravi i veseli!!!!
Kad kazes da jede gotovo sve sto i vi to znaci i da mu vise ne miksas? Mi nikako da se toga rijesimo ali valjda budemo kad naraste jos koji zubic.

Daze dobrodosla u svijet malih priljepaka! Kako je na poslu, od orila malo?[sm=smiley36.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 17:03:25)

Lotte sretan rodjendan i tvom malisanu,da uvijek bude na radost svojim roditeljima!!![sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=zz_dance.gif]
Na poslu super,sax dobr si rekla bas dode ko odmor[sm=smiley36.gif]
Samo me zeza nasa birokracija,zatvaram porodiljni prije vremena pa pusta papirologija,jos mi danas kazu na birou da nakon porodiljnog moram bit mjesec dana na burzi rada da bi mogla stazirat[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]a ja vec pocela...tako da sutra moram vidit s ravnateljem sta cu.ko da nije dosta ljudi na burzi pa jos MORAS bit da bi poceo stat.ja se ne mogu nacudit.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 17:18:27)

sretan rođendančić malom velikom imenjaku! [sm=darilo.gif][sm=metulj.gif][sm=bravo.gif]
daze, super za odmor i super za priljepčicu [sm=smiley36.gif] da i ti doživiš to iskustvo[sm=smiley36.gif]
micek otkako je u svojoj sobici spava bolje, prvo buđenje tek između 1 i 2 ( a prije od 22h nadalje kad god) i to je jedino cicanje postalo, drugo je tek ujutro oko 6, 7 i onda još produži do 8. naravno, nakon noćnog cicanja uglavnom ide k nama u krevet.
daze, kakav ti je to t verde? neki sprej ili? iz apoteke?
sax, i mi još miksamo i neću brinut oko toga. kad naraste još koji zubić (ima ih samo dva) će već dobiti komadiće. sad papa komadiće voća i keksiće ili kruh cijeli. ostalo su nam kašice.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 17:19:03)

e, da, i zadnjih par dana su mu usne i jezik pobijelili. ono, kao nama prije nego si izribamo jezik. ma šta je to soor? [sm=zmeden.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 19:22:59)

Daze ne mogu vjerovat, sta je to stvarno tako? Pa to je suludo! A di si bila prijavljena sad dok si dobivala porodiljni?
Tantum v.je sprej koji se kupuje u ljekarni, djeluje kao anestetik i antiseptik tj protuupalno a primjenjuje se u usnoj supljini i zdrijelu. Ima slatkasti okus. Ja ga jos nisam primjenila jer nije imao tako strasne bolove a i neznam kako bi njemu to stavila u usta i spricnula, mislim da bi mi pokazao svu moc svojih glasnica [sm=jezicek.gif]
Sto se hrane tice ne brinu mene kasice doma, nije mi to problem, nego jaslice, tamo ne miksaju i mislim da ce ostat gladan jer danas nije htio ni primirisat rizu na mlijeku....

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 19:37:51)

u, sax, da, nisam mislila o tome. a bubić, valjda će malo po malo.... možda da mu i vi počnete davati tako neke papice kao u jaslicama pa lakše prihvati?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 19:49:55)

Sretan 1 rodjendan Noa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Evanoi super sto N bolje spava u svoji sobi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Daze vidim ti pocela stazirati a i uz to problemi,super sto ju mama moze cuvati[sm=bravo.gif]a vidim postala je i ona priljepak[sm=smiley36.gif],a ni L nije daleko ali se jos nedamo[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 19:54:32)

Mi isto imamo Tantum verde sperj,ali ga bas i ne koristimo jer bas i nemamo toliko problema sa zubicima
Sax nadam se da ce M poceti jesti u jaslicama

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 20:33:09)

bila sam nezaposlena,taman završila faks, pa sam dobivala porodiljni 1600kn ko i sve nezaposlene majke.i sad moram odradit taj staž,godinu dana da bi mogla polagat stručni ispit.sve se dogovorila sa ravnateljem,da bi mi oni na birou tako danas rekli da nakon porodiljnog moram bit na burzi mjesec dana.luda kuća[sm=zz_banghead.gif]ugl sutra ću pokušat riješit situaciju.
tantum verde sam uspila štrcnit jer je toliko vrištala da su joj usta bila širom otvorena pa nisam imala problema.a i znam otprilike da joj idu gornji zubi jer stalno drži prste u ustima i gura ih prema gore i trlja.očito sam potrefila jer se umirila odma iza toga i spavala do jutra.
očekujem opet večeras dreku pa ću opet probat i vidit jel stvarno sprej pomaže.

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.1.2014 21:05:15)

Sretan ročkas Noa! Budi sretan, veseo i uveseljavaj i dalje braću i roditelje![sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]
Mala bolje, imala svoju standardnu 24 satnu temperaturu, samo što je ovaj put gorjela, i nikako skinut, ni Neofen, i svašta sam kombinirala, i eto prošlo.
P je zasad ok, samo mislim da mu idu gornje dvojkice, baš natečeno i plače jače kad se udari. inače ima novi nadimak, nije baš neki lijepi- seka radi često predstave sa legačima, a on dođe i sve joj sruši i ja par puta komentirala "i onda je došla Godzila i razbila", i sad seka za svaku glupost koju P napravi, viče Ide Godzila, i sad ga ja počela tako zvati. ne ponosim se time.
super Evanoi da ste skužili to za spavanje, ko bi rekao da bude mu pasala samostalnost u svojoj sobi. Veliki dečko!
Daze, ta naša birokracija je katastrofa, nadam se da ćeš uspjet to riješiti. I super za priljepak, bar ti je na oku [sm=smiley36.gif] Moja godzila je na tren mazna, ali sve više ode svojim putem, i baš ga briga gdje sam ja ako mu je drugdje zabavno. ispada da sam ja njegov priljepak jer ga pratim u stopu[sm=smiley36.gif]

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (16.1.2014 8:17:10)

Hvala cure na čestitkama[sm=bravo.gif]

Sminkret, dobro si me nasmijala sa nadimkom[sm=smiley36.gif]

Sax, ne bi vjerovala, dok sam mu miksala hranu, nije ništa volio. Doslovce ga je tjeralo na povraćanje (osim kupovnih voćnih) a kada sam skužila da je zainteresiran za juhu ih mog tanjura, onako sa nasjeckanim povrćem i dugim rezancima, počela sam mu tako i servirati hranu. Znači, meso ne dolazi u obzir osim ako ga ne nasjeckam na komadiće i stavim ispred njega u hranilicu da se sam prstićima služi. Isto tako i krumpir. Grašak nije htio jesti, dok mu nisam ponudila cijele bobice. I tako sve. Ništa više ne gnječim, samo eventualno nasjeckam. Mnogi se čude, jer djeca vole upravo suprotno. I tO je počelo dok još nije imao zube, sa nekih 9 mj.

Daze samo hrabro sa papirologijom.

Evanoi, nisam upoznata sa soorom, tako da ne znam, ali evo Bumbi i ostale će savjetovati[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>