|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.12.2013 16:14:21)
|
cure, sve najbolje svima!!! nakon božićnog odmora kod svekića, eto nas opet u rutini. mrvu bolje spavamo, tj. nakon par noći urlanja i nosanja u 2 ujutro po kući (dakle, kao i vi), preksinoć odspavao cijelu noć u svom krevetiću u tišini i miru, sa samo 2 brzinska cicanja! sinoć spavanje bilo dosta ok., osim što je već od ponoć bio u našem krevetu. sad si ja mislim, kako to da je onu prethodnu noć uspio odspavati tako super? šta mislite, ima li to veze što sam oko 18h popila šalicu kuhanog vina? [sm=zmeden.gif] ali tek oko 22 i 30 je prvi puta nakon toga cicao! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] jučer mu kupili jantarnu ogrlicu u dm-u jer ovih dana smo mu često davali lupocet jer ga zubići jako muče i bole. cendrav po cijele dane, o noćima neću jer i vi ste u tome! je li koja koristila tu ogrlicu, vrijedi li što ili smo bacili novac? bumbi, a da probate s homeopatijom? čujem da pomaže kod alergija, a izbjegnu se svakakvi lijekovi... jesu li bolje dečki? daze, i mm tako kaže, samo on nema granicu fax [sm=smiley1.gif], nego ... [sm=smiley1.gif] kako je mrva? sax, želim vam što bezbolnije rastanke i nadam se da će mu se svidjeti boravak u jaslicama [sm=duda.gif] sax, da nema taj osip veze s nekom hranom, mislim, namirnicom? kako prošao razgoovr za jaslice? lotte, kako su tvoji mušketiri? [sm=smiley1.gif] jully, kakav je to sirup od jaglaca, prepisao ga ped ili? je li bolje ivanu?
|
|
|
|