|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.12.2013 17:22:04)
|
curke, izvrstan poklon, pametan i dugo upotrebljic v jest dekica posebno za njega/nju [sm=smiley1.gif] da pojasnim, iz splita neka firmica, našla na internetu, bila od njih kupila MT, i dekicu jednom nećaku za rođendan. njegov braco to vidio i sad bi i on takvu. prvome je izvezeno ne nju njegovo ime i vlakić jer je lud za njima, a ovaj stariji je poželio motor na dekici, i naravno, njegovo ime. tako da smo seka i ja riješile rođendanski poklon i tom drugom. jest da nije baš jeftina, ali gledam na to da je i korisna, i topla i dugotrajna, moći će se i u 15.oj god.služiti njome [sm=smiley36.gif] nakon one idealne noći, uslijedila je sinoćnja, grooozna [sm=hudicek1.gif] niti da pričam detalje, uglavnom, buđenje, nespavanje, urlikanje, od 23h kod nas u krevetu... preko dana spavao isto jako malo.... bubica, sigurno zubići. valjda!!! [sm=smiley19.gif] 2 sata s kumom noica je bio jako dobar [sm=smiley1.gif] ona zadovoljna skroz [sm=smiley1.gif] daze, zabavno i kod doktorice s malenom [sm=bravo.gif] sax, kužim te, naši muževi su mali strašljivci očito [sm=smiley1.gif] zato sam i ja htjela da odmah budu blizići, ali eto, noica je sam.... nadam se da će moja moć uvjeravanja biti dobra [sm=smiley36.gif] bombončić, čestitam!!!! [sm=smiley36.gif] ja rodila u puli, leot. ma gdje nam je nelly? a sax, da nije neki pun mjesec bio? znaju biti razdražljivi. a zubići, da mu oni ne smetaju?
|
|
|
|