|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (22.1.2014 12:01:04)
|
sax, super da je režim kod derm.takav. trebalo bi svugdje tako. stavi, stavi slikice, baš me zanima kako je mišić postao veeeeliki dečko. ne brini za hodanje, moj nećak je godinu i 2,3 mjeseca kad je prohodao jer je bio mali ljenivac [sm=duda.gif] a sad ga ima na sve strane!!! daze, vidim da ti je malecka pravi biser, pamti i priča. zato joj hodanje ide "sporije". ona se usredotočila na intelektualne vještine! [sm=jezicek.gif] moj gospon ima nove fore: obožava dva odrezana (škart) kamena koje je mm odbacio (zida kameni zidić ispred dvorišta) i onda lupa njima po svuda, po podu, po ogradi, po zemlji, travi...i jučer je pokušao po tikici, našem psiću [sm=zz_smoke.png] kaže mm koji je bio s njim da je baš čuo "klik" od kosti glavice tiki. dobro da je ona dobrica pa se samo odmaknula kad je vidjela koliko je sati. druga fora mu je da obožava biti vani i hodati i stalno juri nekamo kad ga pustimo i zadnjih par dana drito nekim susjedima na vrata. presmješan je! a danas smo imali mali šok: pao je na pod s hranilicom! mislim, bio je u hranilici i ja skinula onaj dio di se stavi tanjurić, i okrenem se da ga odvežem i stavim dole, kad u trenu kako se okrenem, tako on (naginjao se prema dole) poleti na pod, a hranilica, naravno, s njim na njemu. ajme, šoka! udri u [sm=smiley19.gif] novost je i da se počeo buditi samo jednom noću za cicanje. do tada spava u svom krevetiću, a nakon toga uglavnom seli k nama.
|
|
|
|