|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (11.10.2013 9:45:21)
|
nemmaste, svaka čast, lijepa gesta [sm=bravo.gif] e, da nas je takvih više [sm=smiley1.gif] daze, mi mislili upisati u jaslice, ali kako počinjem raditi u 3.mj., sklepat ćemo nekako da ga čuvaju jedna moja kuma koja taman završava fax i ne radi do 4.mj., a nakon toga malo moj tata, malo jedna nonica sestrična. da sklepamo nekako do kraja nastave , pa ćemo ga u 9. dati u jaslice. kod nas su privatne jaslice oko 1000kn!!! [sm=smiley13.gif] ali, da nema druge, išao bi u 3.odmah tamo. ako nam se šta izjalovi, ćemo ga dat u 3. i gotovo. bumbi, koj omjer banane i kr.sira staviš? kupiš onaj zapakirani ili rinfuzo? ako ti ima problemčiće sa spavanjem, barem nema s pranjem!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] koje kr.mlijeko koristite, koliko masnoće? sax, ovo si se dobro sjetila za abc sir. [sm=smiley1.gif] i, je dobio psića sveznalicu? zašto se tako zove, mislim, neka posebna fora ili? ja ću mom i danas stavit malo soli u povrće da vidim je li to klik pomoću kojeg će konačno opet projesti povrtne kašice.... [sm=zmeden2.gif] moj noica juri po cijelom stanu od jučer. na sve 4 i sad je tu, sad tamo... uživa u istraživanju [sm=smiley36.gif] i kad mu kažem za nešto ne,ne, onda se počne smijati taaako slatko [sm=smiley36.gif] p.s. jučer rekla mm da kupi griz i došao doma s nekim gotovim bebivita grizićima od vanilije. probale? jer da na onom u prahu piše tek od 12.mj. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|