|
daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.10.2013 7:37:28)
|
ooo jutros smo prije Bumbi i L budni,šta je reć[sm=smiley36.gif] sax mi svaki mjesec idemo na kontrolu,samo u 7.mjesec nismo bili kad je ped bila na godišnjem.i stalno neka cjepiva,da vam pravo kažem pojma nemam više protiv čega je cijepi iako mi žena svaki put objašnjava. Bumbi i M je počela manje spavat preko dana i kraće,a taman sam navikla da spava 3 puta.sad ujutro odspava oko 9 nekih 45 min i još jednom popodne sat,sat ipo.i prema tvojoj preporuci sam sinoć kupila dukatos,danas popodne ću joj dat pa ćemo vidit jel joj se sviđa[sm=smiley1.gif] evanoi [sm=bravo.gif] za Nou,da je konačno počeo jesti ručkove.a to što ste imali neprospavanu noć,ja isto uvik mislim da je od zubiju,neznam šta drugo može bit.[sm=zmeden.gif] nelly eto vidiš,ja preporučavam rižino mlijeko a ni sama ga nisam kupila[sm=smiley36.gif]ma to su meni preporučile žene na zdrava prehrana djece,pa ja okolo širim informacije. lijepi su dani pa smo stalno u šetnji, M baš gušta tako da se trudim iskoristit dok mogu.iza prvog jutarnjeg spavanja prošetam do male tržnice u kvartu,kupim sve za ručak i onda popijemo kavu s mojom jetvrom i njenim bebanom koji ima 6 mj.dok dođemo kući,skuham ručak nama i maloj,jedemo i onda u krevet.najčešće i ja legnem s njom popodne jer sam navikla i prije nego sam rodila popodne spavat tako da mi dobro dođe[sm=smiley1.gif] M se sve više trudi puzat,non stop se iz sjedećeg postavlja na sve 4,baš lijepo izvuće nogice al i dalje ne mrda s mjesta[sm=smiley36.gif]a ako se nađe blizu nje nešto za šta se može uhvatit digne se na koljena i onda je sva sretna,pa pokuša se popet na nogice al to završi padom na nos.zadovoljna sam jer se trudi,prije je bila puno pasivnija.
|
|
|
|