|
daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.10.2013 8:11:54)
|
jutro[sm=smiley1.gif] di ste,nema nigdi nikoga? evo jutros ja prvi put upalila klimu.prvo mi je po noći bilo ledeno,do sad se pokrivali s plahticom i laganim prekrivačem,mislim da ću večeras i deku stavit.a jutros isto baš friško iako je sunce.M se stalno otkriva,definitivno ću joj morat vreću nabavit.imate li kakve preporuke,di ima uzet,koliko košta? evo gledam je kako se igra na podu dok ja pijem kavu,i od svih igračaka oko nje ona se igra s mojom torbicom i plastičnom bocom[sm=smiley36.gif]najbolje mi je igračke ni ne kupovat,ionako joj je uvijek draže mlatarat poklopcem,plastičnim čašama i ostalim glupostima po kući. i da,prešli smo na pelene br.4 jer joj je trica redovno propuštala i mokraću i kakicu,i bilo je super par dana,a jučer 3 puta kakala i sva tri puta usrala i bodi i hlačice i majicu.poludila sam,najviše jer mi je isto borba presvuć je a pogotovo kad je moram do gola skidat pa urla.da ne govorim da će uništit svu robicu,jer bez obzira šta ja odma to isperem i istrljam,zna se desit da fleke ostanu.pa evo,još jedno pitanjce,kakav deterdžent za mrlje koristite?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|