|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.10.2013 10:40:32)
|
sminkret, [sm=bravo.gif] za heklanje! tko zna, možda vam se i ja pridružim u tome [sm=smiley1.gif] nekada davno sam heklala, e, pa, ako bih našla malo vremena i prisjetila se... budemo vidjeli [sm=smiley1.gif] mi dobili za 5 dana cefalexin. nema temperaturu [sm=smiley1.gif]da, i mm rekao to o imunitetu i stavljanju sve u usta... a ni vrijeme ne pomaže. jel je i vama rekla pedica da ne smijete van? nakoliko dugo? ma razumijem ako je vlažno i kišno, bakterije se samo šire, ali ako je bura, i ovak lijepo toplo ko danas... ne kužim zašto ne možemo ići van? [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] baš bih voljela odgovor na to. taaako me mami van. a sad kad se mali štrumfić probudi, ajme kako će biti nemiran jer mora ostat unutra [sm=smiley13.gif] e, da, jesi mu prvo ispumpavala pa špricala ili obrnuto? joj, ja ne mogu zamisliti da mali ne cica noću. mislim, meni bi to itekako odgovaralo [sm=smiley2.gif], ali on se ne da... 2-3 puta se budi... grrrr... i [sm=bravo.gif] za puzanje. sad za 2 dana bude ti se i dizao. moj miš je aktivan i brbljav, da, daze. rekla ja da je brbljaviji kad je buban nego inače. jutros ga ostavim sveg skoncentriranog na podu (dekice) s igračkama, odem u wc pola minute, virnem di je - nema ga. a on već na izlazu u hodniku, sjedi ispred vrata i rukicom grebe po njima. ja mu kažem da ne može ići van, a on: dadadadda... baš sam se smijala. brzinac mali. [sm=jezicek.gif] daze, i moj ovih dana s kašicama ko tvoja m. sad sam to povezala i s tim crvenim grlom, možda ga malo smeta. ali tvoja je zdrava, i samo tako nek ostane. nelly, aj hvala za ove namirnice, korisno je znati [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|