|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.10.2013 8:38:05)
|
ma moj vrišti od ovog vikenda i ne da se [sm=smiley36.gif] što kaže nelly, ako nije u sekundi po njegovom, ajmoo... [sm=hudicek1.gif] jučer cijeli dan sama s njim vrištećim, pa padne pa se udari, pa ajde ga tješit, pa opet padne na istom mjestu i udari se i opet tješit i tako cijeli dan. odpuzao mi ispod stola za komp, ušao u ormarić na kojem je Tv (ispod jer je rupa kao) i pokušava se popeti na kauč i na ormarić di je tv. stoji , drži se rukicama i nogicom upinje da će se popeti... nestaško mali [sm=hudicek1.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif] kad je mm stigo konačno doma, sam se presvukla i odšibala na vježbe. i onda je, naravno, njemu bio savršen. bez problema ga presvuko, bez problema mu zaspao... [sm=hudicek1.gif] jučer jeli brokula+mrkva+krumpir+proso. cure, sminkret, sax, bumbi i ostale, kako spremate mliječne kašice? danas mu mislim uvesti treći obrok, dakle onaj pred spavanje. imam još svog mlijeka u škrinji, a mogu se i izdajati pa sam mislila spravljati s tim... šta stavite unutra?
|
|
|
|