RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (24.5.2013 22:49:56)

stalno me baca na neke reklame[sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.5.2013 6:19:27)

Seraphyme super za E sto tako lijepo spava i dugo[sm=bravo.gif].Mi imamo najcesce 2 budjenja,papa i nastavi spavati,ali se rano budi oko 6-7,ali i navecer zaspe oko 7,7 30 nekad i 8
Seraphyme opet ja s pitanjima[sm=smiley36.gif].Kako mu dajes proso?onaj Hippov ili?Ja rizine pahuljice zasad jedino u AD stavljam,neki dan probala i od Milupe griz staviti i popio je.

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.5.2013 8:00:32)

i milupine su super. pa stavim u kašicu 1-2 grabilice od AD-a. miceku sam stavljala i u mlijeko

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.5.2013 13:07:04)

ajd, seraph, probaj [sm=smiley10.gif]
mi smo sinoć spakirali gospodina slineka (novi nadimak, pogađate zašto[sm=bravo.gif]) u 22h u krevet. imao 3 buđenja [sm=hudicek1.gif] s tim da sam mu na trećem ufurala dudu i donijela ga k nama u krevet.
evo, bdi se, spavao 15 min [sm=hudicek1.gif]

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.5.2013 14:59:54)

Dan cure! Danas P ima 3 mjeseca[sm=bravo.gif], bili ujutro na sistematskom i cijepljenju. Pedijatrica kaže da je sve ok i ja sam jako jako sretna. Hvala svima na podršci![sm=smiley31.gif] stavila sam mu Frescopad flaster i to bas ublažava mjesto pikanja. Nama to pedijatrica preporuča pslije svakog pikanja i mislim da stvarno pomaže, baš ugodno hladi.
Bumbi, moj spava noću kao i tvoj. U biti, papa svaka 3,4 sata, kako po danu tako i po noći. Ja zadovoljna. Zaspi uvijek sam, igrajući se, ne nosamo ga.
Krštenje je super prošlo, u crkvi bio budan i romatrao. Kasnije u restoranu prespavao[sm=smiley36.gif] Stavila bi slikice ali i meni se nakon "maskice" za novi album otvara prozor s reklamama. Ista stvar mi je i ako želim vidjet vaše albume[sm=zmeden.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.5.2013 21:54:49)

stvarno, ne znam što je s tim fotkama, ja sad pokušavam svoj album otvoriti i ne mogu [sm=zmeden.gif]
super, sminkret za P! [sm=bravo.gif] Lijepo napreduje, a i otmjeno se ponaša vani [sm=smiley36.gif]
Joj, baš ste sretnice s noćnim spavanjem, a sminkret, tvoj cica, jelda, a spava tako dugo... dobro, i moj je spavao lijepo s jednim buđenjem do prije par dana [sm=hudicek1.gif]
gdje nam je nelly, nema je?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.5.2013 6:54:54)

Sminkret super sto je sve ok[sm=bravo.gif],a i sto je krstenje proslo dobro.
E,kakvi su to flasteri?Ja prvi put cujem ta njih[sm=zmeden.gif]
Evanoi nadam se da strumfic nece zezati s spavanjem,tako se meni D svako mako budio i to je trajalo do 3,5 g jer je stalno trazio pitu.Nadam se da L nece tako.
Jucer sam mu probala napraviti rizine pahuljice(100 ml) i u to stavila kuhanu jabuku i opet toliko gadjenje da je to strasno.Probat cu cu mu jos jednom napraviti ali s 50 ml da se jabuka vise osjeti i ako nece visu mu to necu ni nuditi vec samo.malo u AD stavljatu.
Sad mi kaka svaki dan,ali mu bude tvrdo i bas mu bude tesko.Probat cu mu dati kasicu od sljive.

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.5.2013 13:05:17)

Evanoi, već sam si to zapamtila s O da se nekad poveseliš kak ima dobar ritam, onda ti se to sve skroz promjeni.[sm=smiley36.gif] Ti klinci nas uvijek iznenade. Mada se ne bi žalila ako mi P bude kao i O, kak je rasla, tako je sve duže spavala. Prestala cicati s 10 mjeseci i od onda spava cijele noći. Bila sam te pitala odakle si točno jer dosta dobro poznam onaj dio Istre (Okolica Pula, ROvinj) pa me zanimalo odakle si točno.
Bumbi, primjetila sam da dosta ljudi ne zna za te Frescopad flastere, nama to pedica preporučila, i stvarno mi klinci skoro nikad nisu bili razdražljivi iza pikice, a i bez temperature. Ima za kupiti u ljekarnama, 3 su pakirana, ali se razrezuju jer su veličine za čelo. Ja ih koristim i kad mi mala ima temeraturu, pa joj stavljam na čelo. hlade 8 sati.

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.5.2013 19:47:44)

eto prošlo krštenje, bilo je lijepo, baš lijepo. mačlo sam se premorila jer već danima sam u pokretu. micek je bio CAR, a E je bio predobar

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.5.2013 20:18:20)

Bas cu pogledati na netu za te flastere.Kolika im je cijena?
Seraphyme super za krstenje[sm=bravo.gif]...moras uspjeti staviti slike jer moram vidjeti tog CARA[sm=smiley1.gif]
L danas papao sljivu i svidjela mu se[sm=bravo.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.5.2013 21:08:06)

večer cure!
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za krštenja i male papalice[sm=bravo.gif]
kod nas manje više sve isto,M je dobra,jede na 2 ipo sata i spava ok po noći.u petak je spavala do 11 ujutro[sm=smiley36.gif]mamino dite[sm=jezicek.gif]
kako je ružno vrime i kiša pada danima valjda se ni njoj ništa drugo neda pa spava.
mm i ja u petak bili vani s ekipom na koncertu u jednom klubu,M ostala s tetkama.ja je uspavala u 21 sat,a otišla van oko 22.izdojila se za 2 obroka,one joj dale bočicu u 23h i više se nije ni budila.mi došli doma u 4 ujutro i tad sam je podojila i to je bilo to[sm=bravo.gif]
jedino mi je ujutro bilo ajme kad sam se morala dignit,iako je beba spavala do 10 svejedno mi je čitav dan nedostajalo sna.ispala sam iz đira[sm=smiley36.gif]
super za te flastere,mogla bi ih uzet kad se M opet bude cijepila.
da vas pitam,jučer sam s jednom prijateljicom koja je fizioterapeut pričala o hodalicama.ona kaže da su one zlo i da nikako ne treba bebe stavljat u njih.kakvi su vaši stavovi?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.5.2013 23:09:40)

ma stalno me baca na one reklame[sm=smiley13.gif]

mi smo imali hodalicu koja je preživjela 6 djece i onda ju je micek ubio, ali dok smo ju imali bilo je super. stavljala sam ga 20 min, pol sata dnevno, čisto dok poobavljam neke stvarčice, a da on ne urliče koda ga koljem. a i nije bio za ostaviti jer se volio zavlačiti pod krevet.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.5.2013 9:58:55)

nama patornažna rekla da hodalice doista nisu baš naj, navodno se gležnjići nogu malo deformiraju (što se uočava tek kad već postaneš odrastao), ali rekla je da možemo staviti npr.15-20 min dnevno, ali da ne pretjerujemo. npr.neki znaju staviti po cijele dane dijete tamo, a to nije dobro. a kao uostalom sve; i za ležaljke se ne preporuča više od sat vremena, za jaje u autu dok se bebe male također, itd. čuj, mi smo sve bile u tim hodalicama, ne? i ništa nam nije [sm=smiley1.gif] ja je nisam kupovala, ali imam od seke. vjerojatno ću je koristiti baš tako kratko, tipa, moram oprat zube, ići na wc, stavim 5 min štrumfića i sve bude ok.
sminkret, ako budete dolazili u istru, obavezno se javi.
bumbi, samo naprijed s kašicama [sm=bravo.gif]
seraph, samo naprijed s fotkicama [sm=smiley36.gif]

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.5.2013 20:48:17)

hej curke evo me konačno ma pratim vas stalno da vidim šta ima novo al taman kad počmem pisat Noa ili je gladan ili vrišti ima novi hobi ne plače nego galami kad nešta hoće kad ga držim da ustanem da ga nosam i počeo je gledat tv hahaha valda kuži boje nemam pojma al baš se zagleda i mpreko dana baš i nespava tako puno al već je dvije noći prespavo cjele zaspe oko 9 i prvo buđenje oko 6 al zato preko dana redovno jede svaka 2 sata ako produži do 3 sata vuče da poludiš...a da ta buđenja vama nisu skok u razvoju to sam baš čitala o tome i da za hodalice mislim da Noa neće ić ili bit čitav dan možda neki pola sata isto jer kažu da je navodno bolje da se dijete samo oslobodi i pusti mislim ja to pričam šta sam pročitala nemam iskustva u tome...SMINKRET baš mi je drago da je sve super bilo na pregledu i ovi flasteri baš super zvuče morat ću nabavit[sm=bravo.gif]....EVANOI živa sam vidim da maleni imaenjak malo zez mamu [sm=smiley1.gif] BUMBI počela si baš pravo sa dohranom jasam već to počela čitat kako i šta pripremam se [sm=smiley1.gif] mom Noici zna bit sluzi u stolici kad mu nosić curi i....PUSA svima

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.5.2013 8:47:11)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Nama su okice malo krmeljave,pa ih čistimo s kamilicom.
Što se tiče hodalice tu stvaqrno ima različitih mišljenja,pa svatko odlučuje kako on želi i misli da je najbolje za njegovo dijete.Ja sam ju koristila s D i nije mu ništa bilo ni tada a ni dosada,nije on bio neznma koliko u njoj,ali ipak sam ga stavljala i svidjelo mu se.Tako da ću vjerovano i L stavljati.

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.5.2013 16:52:17)

DD[sm=smiley1.gif]
jutros sam pisala pa me izbacilo,tako da mi se nije dalo ponavljat.a i slike ne mogu i dalje vidit,šta se događa?[sm=zmeden.gif]
tare me ovo šugavo vrime,ucrvat ću se u kući[sm=jezicek.gif]bebuška spava,ja pijem kavu,mm još nije doša s posla i tako...
M se počela vrtit tamo vamo,odiže glavu s kreveta kad leži,čisto me strah da se ne privali na pod pa mi je stalno na oku.nemam pojma di ću je držat kad se baš počne okretat?na kauču je neću moć ostavljat,pojma nemam.možda na podu napravit neki ležaj za nju jer će ionako bit ljeto?neznam,šta ste vi planirale?
e Bumbi,kad su se M upalile okice ped nam rekla da kamilica isušuje iako sam i ja prvo isprala u njoj kad sam primjetila.morali smo stavljat kapi pa je prošlo.
i prija nam kupila Bioderma kremu za sunce u ljekarni,50 ml pa ćemo vidit kakva je.
šta ima kod vas?

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.5.2013 17:38:11)

daze, pogledaj ovaj link, ja isto razmišljam di ću s njim, ne znam je li vrtić već sad prikladan, čini mi se da ne, i nekako razmišljam o ovom gnjezdašcu za bebe [sm=duda.gif]
http://www.sunasce.hr/prestashop/product.php?id_product=111
cure, ste ga imale koja slučajno? ma možda i ne bi trebalo, ali ja obožavam takve stvarčice, unikatne i sve bi mu kupila, muž me stalno usporava [sm=smiley36.gif]
bumbi, i ja sam čula da kamilicu ne baš na okice...
a s tim slikama ne znam šta je više[sm=zmeden.gif] možda je netko zloupotrebljavao fotke i sad je redakcija odlučila stopirati [sm=smiley7.gif]
nelly, suuuper ti spava...

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.5.2013 8:16:13)

Kad vidite da više nije sigurno ostavljati bebu na kauču, nabavite one spužvaste puzzle, okolo nabacate igračke i dijete uživa! Vi ste sigurne da mu se ništa ne može desiti, a i ako plače, znate da si jos nesto mozete napraviti a da njemu nece biti nista. Kako je Bumbi napisala, svatko sam odlučuje za svoje dijete, a ja hodalicu nisam i necu koristiti. Meni su nekako odbojne i bilo mi je super kad sam imala doma puzavca skoro 6 mjeseci[sm=smiley36.gif]. Bila je lijepo samostalna, slijedila me kud sam god isla jer ju je zanimalo sto radim, kao da imam malog psića[sm=smiley36.gif] ako sam trebala nesto napraviti gdje ona nije mogla sudjelovati, onda sam je stavila u vrtić, pa opet ako se je i derala, znala sam da je na sigurnom. Ali to sam skroz malo koristila jer je stalno puzala. Meni su sad problem sitne igracke koje ima O, pa se vec bojim da nesto ne proguta. Bumbi, tvoj je dosta "stariji" braco, kako si mislila rijesiti taj problem? Jer to ce vrijem uskro doci, kad jednom krenu na pod, vise nista nije isto[sm=smiley1.gif]

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (30.5.2013 8:21:01)

Ja sam koristila hodalicu, ali vrlo slabo. Evanoi super ti je gnjezdašce. Sminkret i meni je stalno na pameti kako ću kad se krene sam kretati po stanu; sve je puno legića, jer se moji dečki samo sa njima igraju.

Mom Noi je najdraža igračka desna nogica; stalno mu je u ustima, čarapice uvijek mokre!

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (30.5.2013 17:27:56)

sminkret, dobro si me podsjetila. seka ima duple puzzle i baš ću si uzeti jedne od nje. iako mi je "gnjezdašce" ful slatko, ali neću trošiti kad već imam ovo drugo.
danas je bila mala prijateljica kod nas s mamom. ima 2 tjedna manje od mog štrumfića, a cijele 2 kile lakša! kad sam je uzela u ruke, nisam mogla vjerovati da je i naš micek bio tako mali [sm=jezicek.gif] meni ruke doslovno rikavaju s njim. danas da mm nije doma, ne znam šta bih. taman mi odlično došlo da odmorim tu ruku. uffff...
e, počeo nas je istraživati, ful nas gleda pa rukicama dira po licu. a priča ko veliki! guguće, ciči, mrmlja, brblja [sm=bravo.gif]
ali noć nam je grrrr [sm=hudicek1.gif] prije je išao spavati oko 23, 23:30 - jednom bi se probudio oko 3 i spavao do 5 i pol. a sad ga stavimo spavati u 22h i tih sat vremena razlike napravilo cijelu zbrku [sm=smiley13.gif] probudi se u 1 pa u 3 pa u 4 pa ga ostavimo u svom krevetu i onda bez nosanja nema ponovnog spavanja [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] morat ćemo se vratiti na staro jer ovako će ga netko od nas dvoje upucati [sm=hudicek1.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (30.5.2013 17:28:56)

lotte, ti si imala gnjezdašce za svoje klince?

Jully -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (30.5.2013 18:06:59)

napišem čitavo čudo pa me izbaci grrrrrrr

Uglavnom moj zubatac jučer dobio zub i ja mislila čitav dan je lagano topal od zubića kad ono navečer tamp narasla na 39,8 i sada se borimo s tim svakih 5 sati. Bili smo u bolnici do ponoći i opet jutros i opet suta idemo [sm=smiley19.gif] Sve drugo mu je super i svi nalazi su odlični samo su mu leukociti malo sniženi [sm=smiley19.gif]

Evanoi - što se jastuka tiče, ja sam ga počela šivati i odustala. Sa 5,5 mj se počinju okretati da ga ne možeš u tome ostaviti, a zauzima jako puno mjesta i nije baš praktičan. Mi imamo neki zgodan "šator" što sam posudila od sestrične. Stavim fotke kada se ovo sredi.

Za onu nestle i dm nagradno igru. Do 15.7. se šalju računi od svih kupljenih nestle proizvoda u dm-u i za 150 kn se dobiju grickalice. 250 neke kocke, 450 muzički medi i 750 muzička kahlica. Isplati se mamama koje koriste nan.

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (30.5.2013 21:42:43)

osjećam se iznervirano. E se stalno okreće potrbuške, a ne zna se vtatiti pa se dere ko blesav. đizs. danas odgmizo 1 metar dale od tamo di sam ga stavila. uporan dečko, nema šta

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (31.5.2013 13:09:42)

bravo za E! [sm=bravo.gif] počinje planinarenje [sm=smiley36.gif] strpljenja, seraph, i veselja! [sm=bravo.gif]
a moj je postao urica. stavim ga u jedan položaj i onda počinje okretanje u smjeru kazaljke na satu. i pritom guguće, hropće, muči se, bacaka nogice, slini... zanimljivo!
ali sam nabrijana ful (seraph, osnujmo klub ludih mama [sm=smiley36.gif]): možemo reći zbogom, normalno noćno spavanje! a i dnevno. on sad spava 18h-22h. ovo ostalo je sve katastrofa, a da ne govorim kako ga se treba nosati za uspavati ga. jutros sam si morala staviti onaj zavoj-steznik na ruku jer mi je otišla skoro. i onda ga smirujem nakon dernjave jer mu se spava pjevajući mu uspavanke. danas sam, nabrijana, pjevala mu: smiri se - smiri me ili kroz prozor bacam te na glazbu uspavanke. pa sam se zbog te "uspavanke" i uspjela sama sebi nasmijati. pa me prošlo živciranje [sm=bravo.gif] grrrrrr štrumfić... više nije štrumfić, sve više tim antiponašanjem postaje gargamel [sm=jezicek.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (31.5.2013 13:29:00)

Joj Evanoi...
Strpi se malo proci ce...
Moj je jucer napunio 5 mjeseci,ne mogu vjerovat kako je proletilo
Moj po danu odspava jedno dva do tri puta po sat vremena i jedanput po 2i po sata otprilike. Spava uglavnom u svom kreveticu ali nazalost ne zaspi sam nego uz malu moju pomoc. Htijela bi da zaspe sam ali neznam kako to postic, imate savjet? Navecer ide spavat oko 9.30-10 spava do 2, jede pa opet spava do 6 jede i onda je budjenje oko 8.
Pocela sam ga stavljat na puzzle na podu, nek se rostilja malo, na trbuhu uspije odgmizat malo, dize guzu u vis ali nije jos shvatio princip....[sm=smiley36.gif]
Sad mi spava u nosiljci vec nekih 40-ak minuta. Mislim da mi je to bila jedna od boljih investicija.
Kad se bude moglo stavljam nase slikice da i nas upoznate

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>