evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.6.2013 9:48:28)
|
Lotte,pokušavam otvoriti tvoj album, ali ne ide [sm=smiley13.gif] daze, tvoju mrvicu malu sam vidjela! slatkica [sm=duda.gif] i ja nemam više problem s uspavljivanjem na večer. ali preko dana.... grrrr[sm=hudicek1.gif] daze, koliko se tvoja budi po noći? od koliko do koliko spava? moj je sinoć zaspao u 22, buđenja i cicanja u 1 i 4, i onda buđenje jutarnje u 6. sad opet spava. ne znam kako srediti da ima jedno hrnajenje noću. možda se ni ne trebam s tim puno zamarati, valjda će sve doć na svoje samo po sebi kako malac raste. bumbi, stvarno, ti ćeš nam biti savjetnica za 2 mjeseca! e, daze, i cure koje još doje... imate li i vi problem s izdojenim mlijekom? moj baš nije oduševljen. već par puta ga je pustio. evo, jučer išla zubaru, muž mu daje bočicu i neće ga. na kraju mu išo napravit AD i ni to nije, jedva 30 ml popio...[sm=zmeden.gif] vidim da su vama svima napredni bebači...moj je onda malo usporen ili lijen? [sm=duda.gif] mlatara rukicama i nogicama i okreće se ko urica, ali na trbuhu ne voli baš biti i niti se ne pokušava sam okrenuti...[sm=zmeden.gif] i mom propuste pelene, ali uglavnom pampersice ili neke žnj. babylove su nam dosta dobre. ali i kad propuste, ja strpam na 95 za pamuk, bijelo (stavim sve boje) i sve opere, ne moram namakati. daze, na koliko mu ti pereš tu pokakanu robicu? jer baš gnjavaža s lavorićem... jully, super za malog dvozupca [sm=bravo.gif] bumbi, bravo za malog gurmana [sm=bravo.gif] sminkret, odlučila sam... no željezo! imaš pravo i ti, i sax, i ostale cure, a i meni samoj nešto nije štimalo...čim se ja mučim oko toga, znači da nije dobro/potrebno!
|
|
|
|