Tuck -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (18.5.2013 17:28:12)
|
Bok cure, evo i mene, ne stignem nikako pisati, sad sam na brzaka pročitala što ste pisale pa malo da pitam što ne znam :) Kako pravite palentu, mislim koji omjer, jel je mješate s nečim, šta kako, ja htjela probati mu dati al reko neću jučer jer smo se cijepili a ne znam ni kako.... A je do sada probao mrkvu, jabuku, krušku, bananu, marelicu i ne znam jesam li nešto zaboravila, danas mu je moja mama u mrkvu malo krumpira umješala... Jučer se cijepio i cijeli dan trpamo čepiće i obloge, nervozan je, spava mu se a ne bi zaspao -.- Velik je 66 cm a težak 7400g :) Bumbi ja sam mu samo jučer stavljala obloge, a danas nisam al sad ću mu odmah staviti možda padne i temp od toga, nije visoka al svejedno je tu :/ Jully i A ima tvrdu stolicu, isto od banane, ali guram mu stalno čaj onaj za probavu pa pije i onda mu je lakše isprdi se i lakše kaki iako se svejedno pati :) Zezaju nas doktori sa tim kontrolama i vježbama, užas... više ga ne vježbam, toliko je nezainteresiran uopće ne reagira na te vježbe, ne želi ih raditi i ja prestala, 6.6 moramo u Vinkovce na kontrolu jer samo jedan fizijatar u Vukovarskoj bolnici radi s bebama a ide na neku operaciju tak da ga nema -.- sve me to tak živcira, dijete se normalno razvija a oni samo traže dlaku u jajetu....
|
|
|
|