evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (20.5.2013 21:36:19)
|
joj, cure!!! danas bili kod pedice na 2 cijepljenja u bedra. ajme, kako je plakao!!! [sm=smiley19.gif] morala sam mu odmah u čekaonici dati cicu da ga umirim. doma je cicao skoro svakih sat vremena jer ga drukčije nisam mogla umirit. kasnije smo mu čepić stavili,sad je tek zaspao na tati. brižnić [sm=duda.gif] inače, lijepo rastemo, 62cm, 6800g! debeljuco naš [sm=smiley36.gif] u sub bili u umagu, vani cijelo vrijeme s kozlićima, brekićima i malim nećakom, uživao je! čak je odspavao 3,5 sati u komadu!!!! a sax ima malog slatkiša, bit će pravi šmeker [sm=jezicek.gif] miran, proučava sve... i vozi se u kolicima[sm=bravo.gif] cure, kad ostale dolazite u istru? možda biste mogle doći na more... slobodno se javite za druženje, smještaj...[sm=smiley1.gif]sax, mome m su rekli da se javim kad maleni bude imao 5 mj., dakle mjesec dana prije isteka onih prvih 6 mj. i moj se počeo ultra premještati. nikad ga ne nađem kako sam ga stavila u krevetić. uglavnom je nakošen 90 stupmj, a nekad i više i obavezno otkriven. dobro da idu topliji dani [sm=smiley36.gif] tuck,bumbi, glasala sam vam za klince! slatkići mali! daze, budući da moj uopće ne zaspi u šetnji u kolicima (jedino ako ga nosim), mi imamo taktiku da ga prvo doma uspavamo i onda takvog stavimo u kolicima i on nastavi spavati. otprilike nekih 40 min. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|