evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (1.6.2013 21:28:46)
|
sax, kako si? muž završavao posao, uskoro će ti biti lakše s malenim? jully, ti si ti sve dobro namjestila i sad super spavate, baš za zavidjeti[sm=bravo.gif], ali ja jednostavno nemam srca ga slušati kako vrišti, crveni se, nariče... plus, ima malu kilicu na pupku i ne smijem ga nikkao ostavljati jako plakati. nekako se tješim da je kod beba sve ionako prolazno i promjenljivo, čas su ovako, čas onako... evo, sinoć smo uspjeli do 4 ujutro sa samo jednim cicanjem, a poslije smo ga prebacili kod nas i nastavili do 8 spavati. jest da nije idealno, ali ni to neće biti vječno [sm=duda.gif] damas je npr.bio odličan, malo na kauču, malo ležaljka, malo ruke... (tatine, nonie, tetine) i ja lijepo odmarala. još sutra ću iskoristiti tatine ruke pa se nadam do pon da ću biti ko nova [sm=smiley36.gif] vidim da vi super papate, jully, bumbi, bravo za dečkiće i mamice koje vrijedno spremaju!ja stalno mislim kako je to miksanje gnjavaža. nije? sminkret, curka bolje? daze, kažem ti, potpišimo ugovor za vjenčanje, isti su [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|