sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.5.2013 8:08:28)
|
Hvala vam svima što mislite na nas [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Kontrolni uzv mozga se obavlja s 3 mjeseca, ali narucila sam ga za drugu stijedu da cim prije znam na cemu smo. Sad ga ono ful promatram, koliko je živahan, igra se, žvače stvari, igra se nogicama, možda samo malo čudno izvija tu rukicu. Sve se to vježbicama ispravljama, ali opet je stres kad čuješ nešto takvo. Mislim da mi se i od stresa tak zgrudalo mlijeko. Sad je vec bolje, nocas sam ga budila svaka 3 sata. July želim ti što brži oporavak! I ne daj se svekrvi[sm=smiley36.gif] Jako je tesko kad imas malu bebu a ti bolesna, i da imas svu pomoc svijeta, ne mozes se opustit i biti "samo" bolesna. Što se tiče kremica, ja sam kupila daylong baby, to je baš za bebe, ima i daylong kids - ono ide od godine dana. Mi imamo vrtuljak na navijanje, klasični[sm=smiley1.gif] nma to sasvim dovoljno za tih nekoliko mjeseci. Koristimo ga kad mu je malo dosadno pa se igra u krevetiću, a i ima malog slugu ( seku) koji voli navijati[sm=smiley1.gif] Daze, imamo i mi tu ljuljačku, ali slabo je u njoj, nekako mu se ne sviđa. Sve si mislim da cu je uskoro prodavati kao nekoliko puta koristenu. Ionak ide samo do 9kg.
|
|
|
|