evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.5.2013 22:10:03)
|
sax,može,da, ja sam za [sm=bravo.gif] možemo se dogovarat na p.p. da ne gnjavimo ostale cure detaljima! [sm=jezicek.gif] ne znam zašto ne vidiš slikice mog štrumfića [sm=smiley13.gif] prijatelji jesmo,ne kužim. pokušala sam ti poslati album, ali možda nešto nisam dobro napr. bumbi, kako se šalje album određenom prijatelju?[sm=zmeden.gif] sminkret, šaljem vam pozitivne vibre i želim ti od srca da sve bude dobro! a bit će, sigurno! glavu gore, hrabro i sve će biti super [sm=smiley20.gif] možda će malenomu trebati mrvicu više da se uskladi, ali sve će doći na svoje, MORA!!! [sm=smiley1.gif] nelly, bravo za malog (velikog) imenjaka [sm=smiley32.gif]. i moj je počeo jesti dekice, gazice, našu odjeću kad se nosi, i svoju rukicu [sm=jezicek.gif] a kad je u gymu, dodiruje igračkice, šamara ih... i onda počne cičati od sreće! [sm=jezicek.gif] trenutno spava u ležaljci-njihaljci, a ja guglavam je li to štetno ili ne za kičmicu... baš nisam pametna, svatko kaže svoje. imate li vi kakva saznanja? imate li i vi (za daze znam) te vipere, ležaljke? bumbi, bravo za malog hvatača [sm=bravo.gif] danas nam je patron rekla da ne bismo trebali mazati kremicama za tijelo bebe do 5.,6.mjeseca života. daze, i nama se mobil rasturio na isti način, pukla plastika jedne noći kad sam se lupila u nj [sm=smiley36.gif] više ga ne stavljam i bom. jully, si uspjela vidjeti slikice? daze, i ja radim u prosvjeti, u osnovnoj (5.-8.) i tako mi paše ovaj porodiljni za odmor od onog kaosa [sm=smiley36.gif] ti?
|
|
|
|