evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.5.2013 7:53:00)
|
a,bumbi,štrumfiću nije bilo druge jer je cica bila daleko [sm=smiley36.gif] daze, pa ako poželiš opet doći, imaš kod koga [sm=smiley1.gif] a i ja bila dosta u splitu prije par god, radila sam na hvaru pa sam svako tolko đirivala splitom. uživala sam.... [sm=smiley1.gif] mi budni od7, štrumfić se nacicao i sad priča ispod gyma, malo se ljuti, malo se smije. ful si je počeo promatrati desnu ručicu, onda je prinosi ustima i tako sve u krug. presmiješan je. [sm=smiley36.gif] on cica otprilike oko 3ipol, 7, pa 6, 11 i pol, 14 i pol, 17,19i pol, 21 i pol. Ali to zna i varirati često. jully, vi ste u super rutini s papanjem [sm=bravo.gif]. platnene? su ti bolje? joj, ja ne bih i to prala, baš sam komotna [sm=smiley36.gif] a bumbi, sad planiramo nekakve izletiće. reci mi, si bila do kopačkog? jel ima tamo kakva lijepa šetnica? prikladno i za naše bebice? ima uvijek vode ili ljeti presuši? prošle godine na kraju ljeta bili na lonjskom polju, baš smo se razočarali jer je bila suša pa krajolik nije ni približno izgledao kao fotkice koje smo gledali na internetu.
|
|
|
|