evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.3.2013 22:38:58)
|
Tuck, mislim da ima vrijeme veze s tim. Kaže mi patronažna da i na bebice utječu vremenske promjene kao i na starije! moj je danas bio dobar, a bilo je sunčano.[sm=smiley36.gif] ali isto kao i vi, čim kažem da je super, da lijepo spava, onda drugi dan bude sve suprotno... ccc...[sm=smiley7.gif] kako nas zafrkavaju! daze, bravo za šetnjicu!!! joooj, ti stariji, uvijek imaju neke savjete i paničare puno... i meni tata uvijek da di ću s njim, da je hladno, blabla... ali ja lijepo odem kad ostanemo sami i vidim da malac uživa. ima i skafander, zamotam ga i sve je ok. a taj jastuk - čini mi se super stvar, vidjet ćemo kako će danas reagirati. nama odmah patr.rekle da mora ležati na povišenom 45 stup.pa je mm stavio ciglice ispod prednjih noga kreveta. i slučajno sam naišla na taj jastuk, evo ti link: http://www.buba-mara.eu/djecja-oprema/buba-jastuk-za-spavanje-veliki/59003830032059007 a klokanica mi ima 3 strane - da te beba gleda, da ti je na prsima i gleda ispred, i da je staviš na leđa. piše da se koristi od 3,6kg do 14,5kg. mi često putujemo pa mislim da će nam dobro doći, a i po kući nekad kad sam sama ću ga uprtit u nju jer ga ne mogu pustit da plače, a teško mi ga u jednoj ruci nosit, a drugom sve raditi...
|
|
|
|