evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (22.3.2013 17:02:41)
|
Evo i nas, bili kod pedice, maleni ima 4800!!! I sad, rekla mi nek samnjim adaptirano. Ma, maleni si već nekoliko dana sam smanjuje adaptirano, prije bi uvijek popapao 120, a sad 90, nekad čak i do 40. evo, prošli obrok smo samo cicali [sm=duda.gif]. uglavnom, sve je ok., ali mi je bilo neugodno kad sam rekla da kupamo maloga samo jednom tjedno, a ostale dane samo guzu, rukice i lice. tako nam patron savjetovala. pedica kaže da ga moramo kupati svaki dan. cure, kupate li svaki dan bebice? jully, kakvu ambulantu otvarate? [sm=hudicek1.gif] za bivšeg šefa. vidim da ste vi prešli samo na dojenje. koliko ste dugo kombinirali s adapt.? seraph, od 8 do 5 i pol spavao? ma predobro (i preumorno[sm=smiley13.gif] ) djetešce!!! [sm=smiley1.gif] joj, daze, ful te kužim oko tog nespavanja jer to se i nama zna često događati. onda ja potegnem jer mi je žao muža koji radi ujutro, ali nekad ne mogu pa ga zbudim i gotovo. on riješi stvar. [sm=smiley20.gif] bumbi, i mom noici fali šetnjica ako propustimo, ali vrloooo rijetko propustimo, eventualno kad je kiša. inače ga uvijek zabundam i odemo bar 10 min ako je hladno, vjetrovito. danas je bilo prelijepo i šetali smo sat vremena, tako je slatko zaspao... a i u AS kad smo išli pedici, super se vozio, ni c od cendranja čega me bilo strah zbog zgrčenog položaja!!! [sm=bravo.gif] tuck, bravo za a!!! sigurno si prehepi... svaki njihov novi pokret je velika srećica nama mamama [sm=sloncek.gif] a klokanica je zakon, moram još jednom reći! danas mi nije htio ležati u kolicima pa sam stavljala sušiti robu s njim u klokanici. bio je dobar ko najbolji dan!!! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|