evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.3.2013 18:44:52)
|
seraph, u puli idu svi na uzv kukića, bez obzira na način poroda. nely, tako je i moj noica, cicao bi i po sat vremena, sat i pol. s tim da sam ga u međuvremenu stalno budila i sl. onda mi patronažna dala savjet: prvih 10min otprilike vukao je brže pa nakon toga kad počne spavati, onda ga presvući treba - bebač se tada razbudi, i onda nastaviti cicati uz štipkanje po lišcu u slučaju da zaspi, ili ga prebriši mokrom krpicom po licu. tako sam ti ja radila 2-3 tjedna, i maleni bi svejedno bio stalno gladan. na kraju sam mu počela davati nakon cicanja još i adapt.mlijeko jednu dozu i tek tada se smirio, i sad tako radimo. na ovaj način, imamo pauze između hranjenja oko 2,5 sata. i on je smireniji i zadovoljniji , i ja. a noću samo cicamo. prvih 3 tjedna je radio isto što i tvoj: spava par sati, probudi se, dam mu cicu, i onda nikako da zaspi... to se nekako samo od sebe sredilo kad sam počela s adapt.mlijekom preko dana (noću isključivo dojim). ali naravno, da su noći uvijek promjenjive [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|