sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (21.3.2013 7:20:12)
|
Cure, vidim da je aktualna prehrana i kukići[sm=smiley36.gif] Mi smo sad isključivo na dojenju, mlijeka ima, po noći se budi na 3h, a po danu jede između 2-4h, ovisi kakav mu san. Lotte, vec ti par dana zelim napisati da se nemoj opterecivati s brojkama. Sve sam to prosla s O. Drugi mjesec dobila 350g. Pedica nas slala na sve moguce pretrage, naredila mi da joj dam adaptirano, a ona se jadna sva ispovracala jer joj je bil previse. Na kraju je bio zakljucak da je ona rođena velika (3980g) a da su joj roditelji mali, da je dijete zadovoljno i zdravo, da ima 5 mokrih pelena dnevno, i to je to. Tvoj je rođen veliki, pa mora malo pričekati svoje vršnjake[sm=smiley36.gif]. Ja mislim široko povijati mjesec dana, a pregled kod pedice nam je za tjedan dana. Evanoi, bravo za Učku! Ako ti ne bude snijeg[sm=smiley13.gif] super da ste puno vani. Mi jučer bili, a vec nam u nedjelju najavljuju novi snijeg. Taman ode, kad padne novi, najduža zima ikad! Daze, super su mi ti roditelji, oni bi ih zabundali na +30[sm=smiley36.gif] morat ćeš u drugom smjeru u šetnju da te ne vide kako dijete vozis po vjetru[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|