evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (13.3.2013 8:02:53)
|
welcome, kristina! drugi ivano na topicu [sm=bravo.gif] daze, dajem mu adapt.po savjetu patronažne, ali i ja vidim da je tako bolje. ja imam mlijeka i zato noću samo cicamo, i svaki obrok najprije cicamo, a onda još i dozu adapt. jer maleni je spor, lijen, premaleni, i onda se nikako najest od cicanja. bio nam je čak i gubio na težini. pa bi jeo svakih 15 min (doslovno) i visio na cici po sat i pol. uglavnom, nikad ni sit ni baš gladan. i stalno je bio plačljiv, nemiran, cendrav. sad je preporođeno dijete [sm=jezicek.gif] možda polako i pustimo u potpunosti adapt., vidjet ću. ali onda se moram izdajati za svaki obrok (a nije baš bezbolno, ko što kaže jully). za sad smo smijenili jedan adapt.obrok s mojim (izdojenim) mlijekom. tako sam sigurna da je pojeo koliko mu treba, i onda je miran i zadovoljan. inače, nikako na zelenu granu. mali je gladuš, puno bi jeo, a sporo vuče pa zaspi i onda ne dobije dovoljno itd... ovako - šta je sigurno, sigurno je [sm=smiley1.gif] jully, mažeš li si bradavice? ja obavezno nakon izdajanja, a ponekad i dojenja stavim melem iliod aventa kremu. ali nemoj mučit maloga, evo, poglej mene. i ja sam htjela min.6 mj. SAMO dojiti pa sam stalno odgađala to adapt. kad mi je patronažna preporučila. na kraju sam se opametila i sad kombiniramo, malecki je zadovoljan i raste! [sm=smiley20.gif] mnoga djeca su odrasla na aadaptiranom i živa su i zdrava. ti si pokušala sve, savjest ti je mirna, ali ako ne ide, ne ide. misli na njegovu dobrobit i šta najbolje možeš napraviti za njega!!! [sm=duda.gif] bumbi, kako prošlo kod ginića? ja idem 29.
|
|
|
|