evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.3.2013 18:38:36)
|
i, daze, ja svom dam isto samo jednu cicu, ako traži još onda pređemo na drugu. ali nemoj ga skidati s prve dok sam to ne odluči :) jer mlijeko je u raznim fazama (vodenasto, pa jače, masnije...) i ak ga skidaš u polovici podoja s jedne, neće nikad dobiti ono masnije na kraju. to će ti svi pametni stručnjaci reć. u rodilištu nam govore da moramo obavezno i jednu i drugu, svaku pu 20 min, ali to je zato da ne bi došlo do zastoja mlijeka ili sl. no sada ti šibaj po jednoj, a idući podoj mu daj tu istu ako ima još mlijeka, ako ne, tek onda na drugu... nelly, dobrodošla! već smo se pitali gdje ste! curica ili dečko? kako se snalazite? imaš li pomoć nečiju?melem ti je dobar, samo ga šibaj i bude sve ok. a možeš ih mazati i sa svojim mlijekom, i bradavice i aureoele sammy, dobrodošla! i ja svog noicu dojim, a kad pusti cicu (od umora[sm=duda.gif]), onda mu dam još i adapt.mlijeko, i bome, cijelu dozu strusi. po noći ga samo dojim. ali sad sam zadnji obrok pred spavanje izmijenila; maknula adapt.ml. i dajem mu u bočici svoje, tako da sam sigurna da popije cijelu dozu. to jer imam mlijeka, fala bogu. bila patronažna, moj štrumfić ima 3900g (na izlasku smo imali 2930g)[sm=bravo.gif]
|
|
|
|