Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 13:36:10)
|
Tonija i ja sam našla na Njuškalu ženska prodaje 5 komada švedskih za 25 kn pa sam mislila to uzeti ako ih bude još bilo kad se vratim s puta, nadam se da to nije ta od koje si ti kupila [sm=jezicek.gif] Valerie da to je štucanje, ja ga bome nisam nikad osjetila pa valjda do 30.tjedna, sad jako često... svaki dan, nekada i po više puta, i iskreno neugodno mi je to malo jer lagano iritira pošto se stalno po istom mjestu osjeti. Inače, čitam da se sad u ovim tjednima bebe kao manje intenzivno javljaju, a moj mali je bome aktivniji nego ikad, praktično kroz cijeli dan se prevrće i meškolji, pa se izboči onako jako guza, lakat ili nešto treće, super mi je to [sm=smiley36.gif] Super info za bodiće, obično je to pakiranje po 60 kn i to je već povoljno, a kamoli ovo, pa to je 6 kn/komad! Ja svega imam mislim dosta, ali isto kad ovako vidim ili čujem za neku drastično cijenu bude mi žao ne kupiti, sad si sve mislim da odem i po te bodiće još malo, možda ako ima u većoj veličini za kasnije... Cure, jel zna netko kako funkcionira ''porodiljni'' u slučaju redovnog studenta? Ja postajem svjesna da nema šanse da završim faks prije nego rodim, daj Bože da kasnije nekako uspijem [sm=smiley13.gif]. Ali sad ne znam, pošto od faksa imam pravo na naknadu porodiljnu kakvu bih imala i da sam na burzi, jel moram onda isto to ići otvoriti 45 dana prije termina ili kako, tek kad rodim...? Tko je još student, kim možda ti znaš?
|
|
|
|