RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

autumn day -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 9:59:00)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]                     

valerie...................................08.04.
kim626..................................08.04.
bellatrix..................................10.04.
tonka2011.............................11.04.
autumn day............................14.04.
newy.....................................15.04.

autumn day -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 10:02:12)

newy, upisano[sm=smiley2.gif]

super da ste našli tako povoljne madrace, mi moramo kupiti neki za putni krevetić, pretpostavljam da je ta akcija završila? baš ću pogledati na njihovim stranicama.
ovo za švedske pelene ti nažalost ne mogu pomoći, pa ništa ni ne odgovaram [sm=smiley1.gif]

Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 10:23:51)

Joooj baš mi je krivo da nisam javila, to smo odjurili uzeto doslovno večer prije puta, a ovdje na moru sam se tek jučer uspjela ulogirati [sm=zmeden.gif] putni nije nešto ekstra nego spužva od 5 cm, ali čitam da za malu bebu i nema veze.

Zapravo sam malo pretjerala s cijenom sad vidim, nas je došlo sveukupno 360 kn jer smo imali i neku zamjenu odnosno vraćali nešto u vrijednosti 75 kn pa su nam i to oduzeli, tak da je ipak 400 i nešto kn.

Sad još tražim onu nepropusnu navlaku za madrac, ali hoću da bude na gumicu kao plahta, dimenzija kao madrac, pa malo teže nalazim [sm=zmeden.gif]

ma re -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 11:29:55)

hej cure!! evo i nas nakon par dana.. Vidim da imamo još jednu bebicu!!![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Tintin čestitke na malenoj Sari!!!![sm=rozica.gif]

Evo, mi jučer bili na pregledu! Sve je OK, bebica velika i napreduje lijepo... imamo čak 1650?! Leži vodoravno tako da onaj moj osijećaj da su joj nogice s desne strane ispod rebra i da zato toliko boli je bio ispravan.. udara ko mali nogometaš[sm=smiley36.gif]

Inače, ja budem ujutro doma jer sam bez auta pa malo koristim vrijeme za pospremanje i šetnju sa pasinom a onda u popodnevne šetnje..

Newy što se tiče te nepropusne navlake mi smo j uzeli u Ikei i to za neku smješnu cijenu ali je bila za dječji krevetić.. Ja nisam nigdje vidjela tako velike..

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 12:55:52)

anaxx - hvala ti na savijetu! Tako ću i morati, tjedan po tjedan i izgurat ćemo!

[sm=sloncek.gif] danas čekamo valerie i kim s dobrim vijestima! [sm=ribica.gif]

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 15:00:51)

Mimee imaš tog čaja i u ljekarni, pretpostavljam da u svakoj, pa pitaj.

Ja sam švedske pelene naručila preko oglasa, 5 kn po komadu. Na kraju sam jedino u KTC-u naišla na nove po 20 kn/kom. Ali sam ih već naručila pa nisam htjela nove, i ove polovne izgledaju ok.

valerie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 17:51:41)

Tintin čestitke na malenoj Sari!!! [sm=bravo.gif]

Mi bili na pregledu, mišić je za tjedan dana veći po mjerama i ima oko 1400g. Napreduje sunce moje. Slj. put otvaram porodiljni [sm=bravo.gif]
Napokon sam si kupila onaj jastuk za dojenje i nadam se da ću bolje spavat. Muči me malo spavanje, imam migrene i tako.
Samo za info, u C&A imate 5 kom. bodyja za 29,90kn!!! Nakupovala sam robice 56 i 62.

Cure, kad bebice štucaju, jel se osjeti kao da ti srce kuca, ono poskače ti trbuh ko srce da je tu???

mimee -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 18:49:15)

Hvala cure, prošnjofkat ću malo po ljekarnama. Valjda nebum rodila prije neg nađem..malo sam se kasno i sjetila, ali kažu da je dobar i za kasnije, jel tak? :)

Valerie, 5 bodića 30kn? Jel to samo u nekom odr. C&A ili? :)

valerie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (8.4.2014 19:45:40)

Mimee, ja sam bila u Areni, tamo imaš samo 56, a u CCO na Jankomiru nešto i 62.
Cure, koliko bodyja svake veličine mi je potrebno za bebu?

anaxx -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 10:07:19)

Jutro cure!
Jos jedna katastrofa noć iza mene, a i jos nije kraj tvrdom trbuhu i strasnom pritisku!
Nisam uopće spavala noćas, bila sam 10 puta na wc, setala, grcevi u listovima grozni... na kraju sam pred jutro zaspala na fotelji u nekom polusjedecem položaju s podignutim nogama.
Sve u svemu, stvarno mi je ovo najteža trudnoća i jedva cekam da prođe...
Za tjedan dana sam pa pregledu, 16.4. pa cemo vidjeti...

maja pčela -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 10:24:50)

jutro cure!!!joj Anaxx ja i ti u identičnoj situaciji [sm=smiley13.gif],ubija me stvrdnuti trbuh i grčevi u nogama,pogotovo navečer kada legem i umirim se,još se Marta onda počne meškoljiti i udarati pa boli još i više...a i mučnie su mi se vratile,neku večer sam dušu ispovraćala,pitam se što će me još snaći ovih mj.i pol [sm=zmeden.gif].inače moj pregled je 22.4 pa ćemo vidjeti što i kako dalje.ostale cure kako ste,ima kakvih novosti??malo sam vam se izjadala

autumn day -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 11:02:12)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]                     

bellatrix..................................10.04.
tonka2011..............................11.04.
autumn day............................14.04.
newy.....................................15.04.
anaxx.....................................16.04.
maja pčela..............................22.04.

autumn day -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 11:06:47)

ej curke, mene već mjesecima, ali doslovno mjesecima, muče kontrakcije, trbuh mi se stvrdne i baš je neugodno,
ali me ništa ne otvaraju...[sm=zmeden.gif]

anaxx i maja pčela, baš mi je žao da vas je tako sad snašlo....ali još samo malo i termin je tu[sm=smiley1.gif]

valerie, bravo za bebača[sm=bravo.gif]
mislim da je to što pitaš štucanje, onako ide u pravilnim razmacima, ma ne možeš fulati[sm=smiley1.gif]

sarita, mimee....ima novosti?
a i tonija je tu negdje...[sm=smiley1.gif]

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 11:47:50)

Hej...

Prekjučer rodila frendica tjedan dana prije termina, pa bi tak mogla i moja bebica malo ranije [sm=smiley36.gif]...lijepo je njoj, pa joj se nikud ne žuri [sm=jezicek.gif]. Trbuh boli, kao da će menga svaki čas, cijelu noć sam se budila sa nekim napadima vručine, sva u znoju. Baš me zanima jel se šta događa, jedva čekam pregled i uzv sutra da saznam nešto više [sm=smiley1.gif].

anaxx -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 13:22:23)

Majo, da, zaboravila sam dodati mucnine :) A valjda je to sve za treću sreću!

Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 13:36:10)

Tonija i ja sam našla na Njuškalu ženska prodaje 5 komada švedskih za 25 kn pa sam mislila to uzeti ako ih bude još bilo kad se vratim s puta, nadam se da to nije ta od koje si ti kupila [sm=jezicek.gif]

Valerie da to je štucanje, ja ga bome nisam nikad osjetila pa valjda do 30.tjedna, sad jako često... svaki dan, nekada i po više puta, i iskreno neugodno mi je to malo jer lagano iritira pošto se stalno po istom mjestu osjeti. Inače, čitam da se sad u ovim tjednima bebe kao manje intenzivno javljaju, a moj mali je bome aktivniji nego ikad, praktično kroz cijeli dan se prevrće i meškolji, pa se izboči onako jako guza, lakat ili nešto treće, super mi je to [sm=smiley36.gif]

Super info za bodiće, obično je to pakiranje po 60 kn i to je već povoljno, a kamoli ovo, pa to je 6 kn/komad! Ja svega imam mislim dosta, ali isto kad ovako vidim ili čujem za neku drastično cijenu bude mi žao ne kupiti, sad si sve mislim da odem i po te bodiće još malo, možda ako ima u većoj veličini za kasnije...

Cure, jel zna netko kako funkcionira ''porodiljni'' u slučaju redovnog studenta? Ja postajem svjesna da nema šanse da završim faks prije nego rodim, daj Bože da kasnije nekako uspijem [sm=smiley13.gif]. Ali sad ne znam, pošto od faksa imam pravo na naknadu porodiljnu kakvu bih imala i da sam na burzi, jel moram onda isto to ići otvoriti 45 dana prije termina ili kako, tek kad rodim...? Tko je još student, kim možda ti znaš?

anaxx -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 19:51:06)

Cure jel vam otiću noge?

tonka2011 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 21:01:47)

Pozdrav curke! Znam kako vam je sa svim onim bolovima zgaravicom i vise ni sama neznam sto jos! Pisem samo da se malo javim da cure koje su pred termin znaju da mislim na njih!
E da a što se otecenih nogu tice uzas moje su koma al evo upravo u sad dok vam tipkam moji ih muzic masira![sm=smiley1.gif]
Obožavam ga jer se dobro brine o meni[sm=love.gif][sm=love.gif]

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.4.2014 21:50:23)

ej curke evo mene opet doma poslali me kuci i rekli mi da dodem u petak....nema nista novo sve je i dalje isto samo prst otvorena ctg uredu...danas nam je 41 puni tj...draga anaxx meni ti noge strasno oticu jedva sam danas tenisice obukla uzas jedan a carape mi sve ostave urezani trag kolko me stisnu [sm=smiley19.gif]...i dalje me drzi isijas neznam vise sta da radim jedva hodam kolko me boli,a po noci nemogu ni spavat,žgaravica me drzi svaki dan i to jako,ali valjda ce proc jos malo i to samo dok rodim [sm=smiley1.gif]...kako ste mi vi ostale [sm=smiley1.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 7:31:48)

Hej curke mene nesto internet zeza pa slabije tipkam...mi smo obavili pregled u utorak..uzimali su samo bris i razgovarala sam sa doktorom oko poroda,trudova i zbilja je doktor divan sveee mi je objasnio tako da me malo popustila nervozica hocu li stic do zagreba uopce :)

Newy sto se tice faxa nemam pojma,znam samo da dobijes godinu porodiljnog ili stopiranje godine..za ovo drugo nemam nikakvu informaciju,bas cu malo ispitat oko toga! ...A mmoji planovi oko faxa su propali kad sam zavrsila u bolnici,i zaboravila sam opet na sve!

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 11:50:08)

ej curke imam jedno pitanje danas kad sam bila na wc-u kad sam se brisala primjetila sam malo smeckastog iscjetka ali je bio malo i proziran poceli su mi lagani grcevi u donjem dijelu trbuha i kriza me jako bole...imam li razlog za brigu nisam pametna sta da radim dali da idem na hitnu ili d jos malo cekam da vidim oce li se to nastavit [sm=zmeden.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 12:23:12)

Saraaa mozda je krenulooo...ne znam ,ja bi odma isla :)

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 12:38:58)

Bokić,

evo mene s uzv-a! Dečko je bio toliko živahan da me doktorica držala pola sata jer nije mogla napraviti mjerenja! [sm=smiley36.gif]
uglavnom: ima oko 1900g, malo je manji, zato sam ponovo naručena na uzv za 2 tj 24.4 da vidimo kako raste! Još uvijek je glava dolje, a valjda će tako i ostati.
I rekli su mi da sam trudna 1 tj više, znači 34 tjedana, to mi je moj doktor zaboravio reći! [sm=pujs.gif]

A što se boli tiće svi samo sliježu ramenima, tu se ništa ne može napraviti [sm=smiley13.gif]
Išla sam do sada na vježbe za trudnice, ali ću i to prestati jer klad se više odmaram onda me i manje boli! [sm=smiley13.gif]

anaxx - ne otiću mi noge, ali jedna fizioterapeutkinja mi je rekla da pomaže masaža

sarita - možda lagano kreće akcija, ali će to bolje znati mame koje su prirodno rodile!
ono što znam da ne treba ići u bolnicu dok trudovi nisu redoviti svakih 7 do 5 min

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 13:17:21)

Pozz...
Sarita vrlo vjerojatno je to sluzni čep, ako osjećaš kontrakcije, da ti se trbuh steže probaj izmjeriti koliki je razmak između trudova. Ili odmah u bolnicu pa da si mirna, sretno i javi nam se [sm=bravo.gif].

Ništa nam se Tintin ne javlja, nadam se da je sve ok i da će nam uskoro javiti detalje...

Ja se upravo vratila iz bolnice, skroz zatvorena, kaže da su ono neki dan bili lažni trudovi jer bi me pravi počeli otvarat... curka ima 3300 g, ctg smo 3 puta ponavljali jer je bila toliko nemirna i lupala da uređaj nije mogao bilježiti otkucaje, tek kad sam se namjestila u polusjedeći položaj malo se smirila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley27.gif]
Sljedeći pregled 14.4.

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 13:20:47)

A i mimee nam se ne javlja već 2 dana...možda je rodila [sm=zz_happy.png]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>