RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Suncica33 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 7:23:49)

Jutro cure ..
Prvo cestitke svima na prinovi da bude sve ok i da prva 2 mj prodju sto bolje..
Ja sam konacno gotova sa poslom sad sam tjedan dana na godisnjem pa onda mjesec dana na komplikacijama ,pa onda valjda ide onih 45 dana prije poroda..Cure koje ste na komplikacijama to vam otvara vas ginic jeli tako i taj papir nosite u firmu,a oko 25 se ide po doznake i to jedne u firmu a jedne na hzzo..sta treba jos ponjeti na hzzo da to pripremim..i kada sjedaju komplikacije..meni je ovo sve prvi put..
Inace moja malena nekad bude mirna i po 2-3 dana hehe pa me uvijek uhvati panika..ali je zato jucer bila aktivna za sve te dane,jer sam ja bila jako lose neka me viroza copila ma uzas..jedva sam izdrzala dan..
16.4 idem na pregled tad bi kao bila u 32 tj ili 33..
lp

tonka2011 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 8:15:33)

Ej suncica ako me oamcenje dobro sluzi kad dobiz doznake da si otvorila bolovanje tj. Komplikacije to nosis u firmu pred kraj mjeseca dobis doznake ili kad ti zavrse komplikacije pa te doznake jedne u firmu a jedne u hzzo ako se dobro sjecam ide kopija osobne, a i treba ti prosjek ja mislim zadnje tri ili sest placa, a da i kopija kartice tekuceg racuna na koji ce ti isplatiti novčića, a one ti sjedaju oko 20. U mjesecu!nadam se da sam pomogla ako sam sto god pogriješila budu me cure ispravile [sm=smiley1.gif]

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 12:11:23)

tako nekako, ali kad nazoveš tete u HZZO jako su ljubazne i kažu sve informacije

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 19:04:51)

Tintin jesu te pustili doma? Ostale curke kako ste, ima šta novoga [sm=smiley1.gif]?

Suncica ja sam neki dan nosila papire za komplikacije u hzzo...ginekolog ti napiše doznake, jedan papir nosiš u firmu,jedan u hzzo. Treba ti potvrda o plaći zadnjih 6 mj, kopija tekućeg računa i kopija osobne iskaznice. I u hzzo-u ćeš ispunit neki obrazac....

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 19:37:01)

ej drage moje kako ste mi danas [sm=smiley1.gif]...mene kriza rasturaju [sm=smiley13.gif]...sutra sam u bolnici na pregledu [sm=smiley1.gif] ako me ne ostave onda kad cu ici opet na kontrolu pitat cu jer mogu ici na inducirani porod...draga moja tintin kako si mi jesu li te pustili kuci ili ima nekih promjena moram ti reci da sam te sinoc sanjala da si rodila i da si nam tu javila da si uspjela ko zna mozda su mi se snovi ostvarili ili ukazivali na nesto [sm=smiley36.gif]...nadam se da si dobro i drzi se draga jos malo imas veliki pozz i[sm=smiley31.gif] od mene

tintin -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 19:39:02)

Tonija jesu kuci sam, svaki dan moram ici na ctg, pa u ponedjeljak opet na pregled vode i koliko sam otvorena, sutra termin a malenoj se neda vanka [sm=smiley1.gif]
Sarita kako si, imas li ikakvih naznaka, mene zna zatezat i pokažu se trudovi kad ih mjerim, ali to je nedovoljno.

tintin -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 19:40:13)

Sarita isti tren smo pisale [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 19:43:47)

Sarita za san [sm=bravo.gif] meni je rekla ako u ponedjeljak budem barem dva prsta otvorena da ce me u utorak stavit na inducirani, znači ovaj vikend šetnja i samo šetnja, pozdrav i hug [sm=smiley31.gif]

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 21:03:22)

tintin hvala bogu da su te kuci pustili...meni ctg pokazuje da imam trudove i onako imam grceve ko kad trebam dobit [sm=hudicek1.gif] jako me kicma boli...samo sam jedan prst jos uvijek otvorena sad neznam jer mi pametno u pon pitat isto za inducirani ili da cekam [sm=zmeden.gif]...za otvaranje su ti dobri i cucnjevi tako da mozes i njih malo radit hehhehe ali vidim ja da se mom malenom i tvojoj maloj nikud ne zuri da im je ljepo [sm=smiley1.gif]...javljaj svoje stanje i znaj da mislim na tebe i ako sta krene zelim ti svu srecu brz i lagan porod i da sve prode super [sm=smiley1.gif]

nnina -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 21:15:58)

Evo curka da vam se opet malo javim i odgovorim na pitanja. Mi smo i dalje u Petrovoj, jer je Mia dobila zuticu :(....bebe su cijelo vrijeme sa vama, osim navečer između 22 i 24 kada ih nose kupati...soba u kojoj sam ja ima 4 kreveta, a soba do nas 2....svaka ima kupaonu... :).....bebe premataju sestre, tako da vam za bebe ništa netreba....spavacice morate imati svoje....posjete su u pola 5 i može vam doći samo jedna osoba...djeci su zabranjene posjete.... Ukoliko vas jos nešto zanima pitajte pitajte, pa ću vam napisati :)))

mimee -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 21:34:32)

sarita, tintin drž'te se..još samo malo..

a onda Autumn i ja[sm=ocala.gif]
Autumn bi čak i mogla malo prije ili na termin, ali ja sam se već u glavi zapisala iza Uskrsa s obz da sam prvorotka..do sad je 90% vas prenijelo, pa ni ne očekujem ništa ranije..samo ću se živcirat[sm=smiley13.gif]
i da-14kg, pa ti si beba, ja na 18 ravno [sm=zmeden.gif] valjda neću prek 20 sad još u ova 2-3 tjedna..

Aprilla dobro nam došla pred kraj, javi nam svakako kad rodiš, ja ću isto u Vinogradsku :)

cure, kaj fakat u zadnjim tjednima bebe mogu puno dobit? ja sam baš edavno čula da se usporava zadnjih tjedana..pa si ti sad misli..[sm=smiley22.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (4.4.2014 22:27:38)

Sarita mozes pitati, zašto ne, pitaj ih kako to ide kod njih, meni je moja doktorica rekla da mi ga nebi forsirala dok ne budem vise od jednog prsta otvorena, tako i ti nemoj, i znači i cucnjevi, odma sutra krećemo [sm=smiley1.gif] i ja tebi želim brz i lagan porod i mislim na tebe, bit ce to sve super vidit ćeš, izdrzat cemo, moramo.

tonka2011 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 7:27:10)

Ej nnina bas steta sto ste jos u bolnici al brzo cete vi kuci [sm=smiley1.gif]!!! Nego kako mislis da su bebama zabranjeni posjeti kad je beba stalno s nama[sm=zmeden.gif]
Ostale cure sretno i samo polako !!!
Ufffff imamo kisni dan to ne volim odmah sam lose volje [sm=smiley13.gif]

Suncica33 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 8:06:52)

Jutro cure..
Prvo da se zahvalim na odg.puno ste mi pomogle jos moram trazit liste zadnjih 6 placa..
Inace kako ste mi danas ,ja nemogu nista spavati navecer me tako trbuh boli da mi pomaze samo setnja gore dolje po dnevnom :D..a i glava me rasturala tj migrene sad bar znam zasto ,ovo vrijeme je koma..kiss od nas dvije

ma re -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 11:32:30)

jutro cure... [sm=smiley36.gif]

Meni je juro jer preksinoć nisam ništa spavala, i jučer sam bila cijeli dan u pogonu, tako da me dragi pustio da danas odspavam.. kod nas je i kiša tako da mi je pasalo... kupila sam si jučer onaj trudnički jastuk i stvarno je super.. ne odvajam se više od njega...[sm=smiley36.gif]
anaxx mogu samo misliti koliko si ponosna na sina..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
cure u termin držite se

nnina -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 11:40:04)

Tonka ne bebama, krivo si pročitala, djeci su zabranjeni dolasci u posjetu rodiljama i bebi...vašoj drugoj djeci...

tintin -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:05:43)

Cure nocas oko četiri rodila se na carski rez Sara teška 4250 i duga 53, pukla voda radjala prirodno negdi tri četiri ure i na kraju završila na hitnom carskom, sve cu vam ispričati kad mi bude bolje. Puse od nas dvi

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:25:37)

Tintin čestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Bitno da je sve dobro prošlo. Javi nam se čim se malo oporaviš...veliki [sm=smiley31.gif] tebi i Sarici.

tinast -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:47:46)

tintin iskrene čestitke! [sm=zz_playfull.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_wub.gif]

perlica55 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:51:15)

Stigla nam je Sara [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Najisčekivanija curica na RR [sm=smiley1.gif]
Čestitam ti mila od srca, uživaj i mazi malenu
malo i za mene [sm=smiley1.gif]

nadamse -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:51:35)

Mila moja Tintin iskrene čestitke na maloj Sarici, neka nam je ona velika i zdrava! Šaljem ti puno zagrljaja i pusa, napokon si je dočekala! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

maja pčela -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:54:18)

Tintin čestitam od srca [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_bounce.gif]

bebac24 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:57:02)

tintin milena cestitke od srca na velikoj Sarici ,brz oporavak vam zelim a Sari brizno i sretno djetinjstvo <3 <3

bebac24 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 12:57:14)

tintin milena cestitke od srca na velikoj Sarici ,brz oporavak vam zelim a Sari brizno i sretno djetinjstvo <3 <3

autumn day -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (5.4.2014 13:00:19)

tintin, čestitke od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
želim ti brz oporavak[sm=smiley31.gif]
sara, dobrodošla![sm=zz_wavespin.gif]

tintin, ma jel to ona stigla točno na termin? [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>