Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (10.4.2014 20:25:34)
|
Super da je svima sve kak treba na pregledima [sm=bravo.gif], a curke u terminu, želim vam puno strpljenja... ja danas skontala ravno za mjesec dana službeno ulazim u termin, sigurnu zonu [sm=smiley36.gif] Bellatrix tak je i meni dosad, nije baš nešt velik bio, dokica kaže sve je to otprilike prosjek, ali kad gledam po nalazu, uvijek ispod 50 centile, dakle mrvicu manji od prosjeka. A još po svojim kratkim ciklusima i ranijim ovulacijama sam sigurna da mi je trudnoća čak i starija, par dana vjerojatno. Nego ne kužim, po čemu onda zaključuju da je tebi trudnoća zapravo starija tjedan dana, ako je beba čak i malo manja? Ne kužim [sm=zmeden.gif] Ja sam na Sv.Duhu za 5 dana pa me baš zanima kako moj napreduje i da li da očekujem prosječnu bebu ili kako već [sm=smiley1.gif] Cuba hvala, baš tako nešto i tražim, iako mi dosta frendica koristi one podloge za presvlačenje pa stave to ispod plahte, ali ja bih baš ovu plahtu gumiranu, hvala potražit ću po ljekarnama [sm=smiley1.gif] Ajme vi cure u terminu, ja isto sve kalkuliram kako bih nakon 38 tjedana navršenih, komotno mogla lagano ići rodit, ali sad zadnje vrijeme me pere panika jer nisam na faksu ništa riješila pa mi fali vremena, pa možda ipak da ostane mali do termina [sm=jezicek.gif] Inače, mi se taman vratili s mora u Zg, sve je dobro prošlo i putovanje i sve, baš sam zadovoljna. Još sam putem svratila kod neke ženske što je preko Njuškala prodavala švedske pelene po 5 kn, pa sam i njih uzela da imam.
|
|
|
|