Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.4.2014 13:22:51)
|
Draga tintin, od srca ti čestitam što je napokon Sara stigla, nisam uspjela prije do neta doći... Odnosno već smo par dana na moru, a tu mi je drugi komp na kojem nisam ulogirana, a svoju šifru naravno pojma nemam pa sam danas napokon zatražila novu lozinku da se mogu ulogirati kratko [sm=smiley1.gif] Sarita ima li što kod tebe? Mi baš uživamo ovih par dana malo promjene, lijepo vrijeme, super za šetnje po plaži i kavice [sm=smiley36.gif] samo što smo rastrgani na sto strana, svi nas žele vidjeti naravno, jer me nije bilo skoro 5 mjeseci... a ja pokušavam malo pripaziti da i odmorim u danu, da se slučajno ne daj Bože nešto ne zakomplicira dok nisam u Zg... jer rekla mi je ginica da mi je beba malo niže, tako sam ga počela i osjećati, a znaju mi i kontrakcije doći i pritisak, pa nastojim pripaziti. Inače, pošto ćemo ovdje vjerojatno provesti dobar dio ljeta, a neću sad sigurno dolaziti dok ne rodim, onda moram sad čim više reda tu napraviti i ostaviti sve sređeno, jer kad dođem sa bebom, da me ne dočeka kaos [sm=smiley1.gif]. Kako inače živim u stanu i nemam balkon, a ovdje imam, sad sam sva ushićena kako mi se roba brzo osuši na zraku o već fantaziram kako će mi se pelene na ljeto fino sušiti i robica bebina [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|