Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (14.4.2014 15:45:10)
|
Cureee, ja lagano pyzdim, zbog kolica [sm=zz_mad1.png] Naručili smo preko kupikolica.com još prije više od mjesec dana, naravno uplatili odmah 2600 kn... i kao trebaju doći za najviše 4 tjedna. Međutim vrijeme je prolazilo, od kolica ni traga, i ja ih pokušavam kontaktirati na sve moguće načine da vidim gdje je zapelo. Na mobitel se nijedan ne javljaju, facebook također, davim ih s mailovima, ništa... i ajde onda prije 10-ak dana se udostoje odgovoriti na mail, da će tog i tog datuma biti isporučena od proizvođača, pa da će me nakon toga obavijestiti da mogu pratiti stanje svoje pošiljke. I mislim si, neozbiljni su i neodgovorno posluju, probili su rok isporuke, ali ajde srećom nije mi hitno bitno da su se javili ipak sam se malo umirila. I evo danas mi šalju mail, kao svim kupcima, da su oni pod ovrhom od 10.4. i da nisu u mogućnosti dalje poslovati. I da neka im se javimo da nam pošalju potvrdu o primitku naše uplate da možemo zatražiti ovrhu ili da nam jave naš status... ono, razočaranje totalno [sm=zmeden.gif] I što sad, sad ja nemam pojma hoću li i kad dobiti kolica ili povrat novca, muž me plaši da je moguće da ne vidimo nikad ni jedno ni drugo, a u tom slučaju bi stvarno popyzdila dajte zamislite da ostanem i bez kolica i bez 2600 kn, koje nam nisu malo novaca pošto smo oboje nezaposleni [sm=smiley13.gif] I prvi put u životu naručujem tako nešto preko neta, i obije mi se o glavu. Drugi svi koje znam tako naručuju sve živo pa nikad problema. Još gore, od dvije firme koja u Hrv.posluje s ovim kolicima, ja uspijem fulati i izabrati onu koja me zezne, pa stvarno... Ma re, ako se dobro sjećam jesi ti rekla da si naručila isto Kunert kolica, ako jesi preko koje firme? Nadam se da nisi preko kupikolica.com jer kao što vidiš oni su skroz u banani [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|