RE: Jesenske bebe - termin 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (4.10.2014 23:13:21)

Mama3.put aaa secer slatki, bas mi je drago da tako dobro napreduje!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja cu isto tako dojiti na zahtjev, sve do 6.mj onda cu poceti polako uvoditi krutu hranu. Drzim fige da sve prode u redu na sljedecem pregledu[sm=smiley1.gif].Ja jedva cekam da i ja napisem da sam skinula kile hahah, vjerujem da ti je tesko... Ja isto gledam da mi je sve cakum-pakum [sm=smiley36.gif] ali zato znam da ce kile brzo otici, dojenje, spremanje, kuhanje... [sm=smiley36.gif]
Hvala ti na savjetu [sm=smiley1.gif] bas sam si sada razmisljala da kada dobijem trudove da cu onda sloziti krevetac za bebu (posteljinu, raspakirati madrac, i to...) i napravit rucak da mi muzic ne bude gladan [sm=jezicek.gif]
Nego da te pitam, jel ti bebi stavljas jastuk pod glavu?? Mi smo danas bili u Ikei i kupili krevetac, madrac i ostale sitnice, iii jastuk sam kupila ali pise na njemu +12m. Dosta je tanak, nije debel. Jel se maloj bebi smije stavljati nesto pod glavu ili mora iskljucivo na ravnom?[sm=zmeden.gif]

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 0:56:13)

Curkice moje drage!

Samo kratak izvjestaj..danas odnosno sad vec jucer na svijet je dosao ne bas mali decko Viktor. 3950g i 52cm.

Jako smo sretni i uzbudeni. Detalje kad se malo oporavim.

Velike puse svima i svim curkama sretno u.narednim.danima.jer su termini pred vratima.

Zagrljaji i.pozdravi od Viktora i mene

MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 2:37:44)

Riza cestitaaaam!!!! Zelim ti sto brzi oporavak i da uzivas sa svojim sincicem![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 7:56:06)

Pozdrav curke!!!
Riza draga cestitam ti! Zelim vam sto brzi oporavak! Ljubite se, mazite i pazite! [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
Kod mene nikakvih novosti, a tako sam se ponadala da bude :) Jos sam jucer cijeli stan ocistila, oprala prozore, sve muzu pripremila, soping obavila...al moja curka ne bi bas van :) A dobro necemo letit [sm=smiley36.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 8:05:14)

Riza cestitke na velikom i zdravom decku!!! Neka vas prati sva sreca ovog svijeta. Neka Viktor bude velika i sretna beba i neka divno napreduje.[sm=bravo.gif]

MissKitty i sama dojim na zahtjev i to zaista nije zahtjevno[sm=jezicek.gif]. Moraju papati da narastu hh. Ja mislim da smo mi vec prezivjeli prvi skok u razvoju. Cijeli dan proveo na cici.
Mi smo cak vec uhvatili neki ritamm svaki dan ide spavati oko 9 i spava prvu turu do 3. Onda zaspi oko 4 opet i spava do 7-pol 8 i onda smo malko budn. Preko dana se vrijeme spavanja i papanja mjenja ali ovo nocno je od prvog dana isto [sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]. Cisto sam zadovoljna.
Sto se tice jastucica ja bebu stavljam na lagano poviseno jer je u onom jastuku u kojem se nose bebe pa imam osjecaj kao da visi glavica i dosta bljucka pa ga stavljam u polubocni polozaj na jastucic da mi se nebi zaliknuo (zagrcnuo) [sm=zmeden.gif]

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 9:06:14)

Riza cestitam na malom tj
velikom Viktoru,tebi brz oporavak zelim a Viti svu srecu ovoga svijeta i da vam je zdrav i dobar [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Miss ja ti imam kao i Marijana povisen madrac na kreveticu ispod se stavi debela knjiga ili sto vec a jastucic imam jako tanak iako moja cura u svom krevetu odspava mozda 3 sata samo ostalo je kod mene u krevetu tj. na sisi i tad spava na ravnom a ja se nekako spigam na jastuk s tim da dam totalno neispavana nije bas neki spavac po noci i cesto je na sisi bas hoce brzo narasti :)
Mene vam pocinje boljeti kao pred menstruaciju i imam osjecaj da cu dobiti ko vekerica mi je bude 28 dan nakon poroda kao i prva dva puta a dr. kaze jos bolje da dobijem da se sve ocisti sad cu vidjeti kamo to ide ;)
Puseki svima naravno deckima najvece puse od Marle :*

roccoko -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 9:11:38)

Bravo Riza cestitke na velikom decku![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Vidim da sve mrvuce lijepo papaju i napreduju![sm=duda.gif]

Sinic sam skroz slabo spavala, stalno sam sanjala porod, bebicu....
Nemogu virovat da cu sutra upoznat svoju malu mrvicu, u 8 ujutro moramo biti u rodilistu, lakse mi je jer muz bit samnom!
Nego me samo brine to sta mi nisu napravili bris na bh streptokok nego su greskom napravili na ureoplazmu, znate li mogu li mi preventivno prikljucit antibiotik na porodu kao da je imam jer znam da je opasna za bebicu!?

MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 10:05:57)

Kikilina drzim fige da drzo krene porod da vidis svoju curicu napokon![sm=smiley1.gif]

Marijana vjerujem da nije zahtjevno[sm=smiley36.gif] Bas mi je drago da tvoj deckic tako lijepo papa[sm=smiley1.gif] Ti si vec dobila programiranu bebu, ja mislim da ce meni s mojom curicom biti jako jako veselo sto se tice spavanja[sm=jezicek.gif]
Sigurno onda nece bljuckati puno ako je na malo povisenom ili u bocnom polozaju [sm=smiley1.gif]

Mama3.put dobra ideja [sm=bravo.gif] Vjerovatno ce i moja tako navecer, vec sada u trbuhu postane hiperaktivna navecer iza 10 sati, pa sve dok ne zaspim, zna se cesto probuditi kad idem na wc pa odradi vjezbe istezanja i onda natrag na spavanac[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Onda ce ti biti super ako dobijes, mozda ti i ona mrvica koja je ostala izade ako vec nije[sm=bravo.gif]

Roccoko nadam se da neces morati na carski, drzim fige da krene prirodno!![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
Nebi ti znala pomoci sto se tice streptokoka [sm=smiley13.gif]

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 10:36:10)

Riza čestitam draga na velikom princu [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] brz oporavak ti želim i javi nam detalje što prije...
Jao sad će [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] ovaj tjedan..jedan za drugim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Marijanči -ne brini -skok može biti već oko 3 tj. ,kao i grčići...samo ti doji na zahtjev pa makar bila prištekana svakih 15 min. -to je sve normalno [sm=smiley1.gif]-ljubim vas

A ja vam drage moje obavila jučer još jedno snimanje -Ovaj put sa Robertom Knjazom..jojjedva sam izdržala...Čitala sam knjigu i vježbali smo u pliates studiu [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
da ste me samo vidjeli..poslije je mm došao po mene jer je stvarno dugo trajalo i mama me iznenadila i došla skuhati ručak...a mene su stavili u krevet i evo tek sam se sad digla...osim 10000x po noći na pišanje [sm=zz_furious.gif][sm=smiley4.gif][sm=zz_sleep.gif]

Inače simtomi isti...nekako imam osječaj da bi mogla ipak dočekati svoj utz 15.10. uf a kaj bu onda vidjet čemo...Možda me i ostave usput.

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 10:37:49)

roccoo obavezno inzistiraj da ti naprave bris što prije..nalaz se čeka par dana..odi odmah to riješi.

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 10:39:22)

http://www.poliklinika-harni.hr/Pregled-infekcija-u-trudnoci.aspx

Sunshine28 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 11:10:29)

Riza draga cestitam! [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
dobro nam dosao Viktore! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

natich -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 12:47:09)

Riza,primi čestitke i od mene!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 15:08:58)

Riza, draga, pa cestitam ti, bas sam sretna zbog tebe!!!

Ja sam na svadbi bila do zore,bas smo se isplesali, najeli, a mali je skakutao na glasnu glazbu...danaa sam bez i ibzira na to,puna energije i generalno sam ocistila stan, sve pospremila, oribala podove...nekako mi dosadno u zivotu pa sebi smisljam posao, haha ;)
Sinoc mw nije toliko bolilo vjerojatno jer sam plesala i nisam bila mirna, a vidit cemo veceras.

Roccoco, pa kako su to uspjeli, bas neodgovorno, pokusaj nekako to rijesit :\

Mama3put, Marijanac jeli vam fali trbuh? Ja imam osjecaj da ce meni jako falit, bas sam se navikla na njega...

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 16:59:04)

Riza,draga pridružujem se čestitkama, želim ti brzi oporavak i da što prije dođete doma iz bolnice. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Čini mi se da nam curke baš ne žele van iz buša, dečki su nam hrabriji![sm=smiley36.gif]
Roccoko, sretno sutra..vjerujem da si nestrpljiva vidjeti svoje zlato..želim ti brzi i što bezbolniji porod.
Kikilina draga i ti bi mogla sutra..sretno i želim da što prije javiš da je tvoja princeza stigla!
Briciola, [sm=bravo.gif] za brzi porod i brzi izlazak iz bolnice!! Sad uživajte doma, mazite se i pazite!
Marijana, dečki su ti preslatki! Bravo za Mateja i cicanje!
Raffice, svaka ti čast na cjelonoćnom plesu..ja se jedva mičem zadnjih par dana od bolova. [sm=smiley36.gif] Meni će sigurno faliti trbuh..i mm mi je rekao da vidi da će mi faliti jer ga stalno gladim i gledam i mjerkam [sm=smiley36.gif]
Kod mene su bolovi iz dana u dan sve veći..kukovi me strašno bole, danas sam bila na pregledu - ctg uredan, trudova nema, i još uvijek na 1 prst otvorenosti,tako da mi se čini da ću dočekati termin u komadu..do sada mi nije gledala plodnu vodu, vjerovatno me to čeka idući pregled (9.10.).
Velike puse svima..najveće Marli, Lorenzu, Mateju i Viktoru!![sm=smiley27.gif]

baby20 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 18:33:30)

Riza, pridružujem se čestitkama na velikom dečku! brz oporavak i povratak kući! [sm=bravo.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 18:34:14)

Ej mile moje [sm=smiley1.gif]
Roccoko točno znam kakvo uzbuđenje osjećaš, tako sam i ja znala dan poroda i bila sam totalno uzbuđena, cijeli dan sam si tražila nekog posla samo da ne razmišljam o tome. Kako sam u pola 9 morala biti u bolnici na tašte bila sam full smirena ali kada su me u 12 prikopčali na infuziju znala sam da ću za sat vremena držati svoju bebu (morala sam 30min prije biti na infuziji jer sam išla na spinalnu pa da se kralješci razmaknu)[sm=smiley3.gif][sm=smiley17.gif] Samo polako i smireno. Želim ti puno sreće, snage i malo bolova i da primiš svoju malu štrucu u ruke i zaljubiš se na poseban način [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_biggrin.png] Što se tiče ovog nalaza za streptokok žao mi je što ti nisu napravili. Zaista su trebali. S obzirom da je to to sad, upozori ih obavezno i onda će oni najbolje znati što da se napravi. Ja bih definitivno radije da ti daju ATB-e, jer bolje spriječiti nego lječiti.

MissKittytakav je i G bio, od početka ... ali kaže mama da sam i ja bila jako dobra ko beba (ali samo ko beba) hh [sm=zz_redface.png][sm=zz_rolleyes.png] Zato sam joj to nadoknadila kada sam krenula u školu pa sam podivljala i bila gora od kakvog dečka. Super je za sada, neka tako i ostane.

Andy mi imamo tek 8 dana, zato mi bilo čudno... Ali nema veze, s obzirom da savršeno spava, ja se zaista uspijem odmoriti nije mi problem ni da cijeli dan provede na cici. Zaista je jako jako dobra beba. Rijetko plaće, preko dana je dosta budan, noći su savršene ... [sm=zz_smug.png] Tako i onako mi je to jedini "posao" koji trenutno radim a puna sam energije i mlijeka tako da se možemo nacicavati do mile volje [sm=zz_biggrin.png][sm=sloncek.gif] Nesmijem ga samo previše hvaliti da se ne pokvari. Pa ti si skroz zakon, kada će ta emisija biti na tvu? Da te obavezno gledamo.

Raffice svaka čast. ... ja nebih više mogla pod kraj na nikakvu svadbu. Baš mi je frendica se jučer udavala i kada je pozivala sam joj rekla da nećemo doći s obzirom da sam na jučerašnji dan bila oko termina ... čak mi nije žao, kako se prioriteti promjene kada štruce dođu [sm=smiley4.gif] A tebe je uhvatilo gnježdenje meni se čini. Samo bez egzibicija kao npr pentranje po lojtri da nebi pala jer ti je ravnoteža sad narušena ali ribaj koliko želiš[sm=smiley12.gif]
Buša mi fali pomalo, uhvatim se prek dana da ju malko gladim tu i tamo.. hh. Fale mi i udarci ali mi ne fali bol. Trenutno me previše boli od cr-a da bi me ikakva bol falila.

Ja vam moram pohvaliti mm. Kako me dosta boli rez on mi pomaže dignut se iz kreveta, i to ne za ruku nego me baš primi za leđa i diže da se ja nebi napinjala. Malog mi daje na cicu i vraća u kinud kad si pojede. Njegova mama nam kuha pa svaki dan ode kod nje po ručak, oprao mi je sav veš i odnio mami da spegla. Danas je usisavao i brisao podove, potpuno je preuzeo brigu o G-ju.... savršen je [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Mile šaljem vam puse. Idem leći još malko dok M spava pa onda krećemo s cickanjem hh

MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 20:49:14)

Raffice neka si se ti dobro provela, to je najbitnije[sm=bravo.gif] A bebici se ocito ne ide bas van, lijepo joj u mamici [sm=smiley36.gif]

Ana i ti ces sada ubrzo! [sm=sloncek.gif] Sada ce odjednom puno bebica doci[sm=smiley36.gif] jedva cekam [sm=bravo.gif]

Marijana bas super sto su ti deckici takvi [sm=bravo.gif] Meni mama kaze: Ako tvoja curica bude kao ti...hahaha!! Ja sam bila jakooo zivahno dijete, ali ako moja beba bude kao ja bit ce mi drago, bar mi nece biti dosadno ako nista [sm=jezicek.gif]
Svake pohvale tvom muzu!!![sm=bravo.gif] Bas se vidi da je pravi gospodin! [sm=bravo.gif]

Mi smo danas premjestili stvari malo po kuci, stavili krevetic u nasu sobu, pomalo preuredujemo po kuci za dolazak bebice [sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 22:32:28)

Riza draga čestitam ti od srca na Viktoru [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 6:54:01)

Roccoko mila sretno danas!! Moje misli i molitve su s tobom. Jedva cekam da primis svoju bebu na ruke.
[sm=bravo.gif]
Puseeee
Pinky mila ti se ne javljas...termin je stigao? Ima kakvih naznaka da princ dolazi? Ili je dosao vec? Javi nam se.

Curke ostale koje ste u terminu jel ima kakvih promjena? Kikilina jesi nam jos u jednom komadu?[sm=smiley1.gif]

Puseeee svima a naravno posebno bebacima koji su nam vec stigli. Curke moje krenite vanka,samo su decki hrabri za sad. Osim naravno Marlice,ona je najhrabrija. Probila led i dosla kao prva jesenska beba.

vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 9:20:22)

Riza draga od [sm=smiley27.gif] ti cestitam na velikom deckicu, uzivajte i mazite se a kada budes mogla javi nam se [sm=smiley31.gif]

Roccoko drzi nam se danas, sigurno je vec pitanje trenutka kada ces upoznati svog andjela, mislim na tebe i saljem ti puno pozitivnih vibri, jedva cekam da nam javis da je stigla jos jedna jesenska bebica sa liste [sm=smiley1.gif]

Marijana [sm=bravo.gif] za tm i bas je lijepo kako si napisala da dojenje na zahtjev uopce nije zahtjevno [sm=smiley1.gif]

svima ostalima puno pozdrava i pusa i javljajte sve promjene (btw kod mene nema nista novo)

bas me zanima kako nam je nasa pumba, i ostale cure koje se duze nisu javile [sm=smiley13.gif]

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 9:28:47)

Roccoko sretno danas,mislim na tebe i jedva cekam lijepe vijesti :*
Ostale cure gdje ste,Pinky,Ana,Kikilina termini su tu nestrpljivo cekamo bebice
Jel mi fali trbuh hehe ma ne samo mi je cudno bilo prvih dana stalno sam se primala za njega i pazila da ne zapnem negdje vec po navici [sm=jezicek.gif]
Sretno terminkama i veliki hug svima ;)

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 9:45:39)

I ja virim i gledam jel koja rodila..Curke nek neka sredi listu..Imamo jednu bebicu od Rize..a i da vidimo listu..ja ne mogu na mobu sam..
Pinky javi seeeee

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 10:44:46)

Pozdrav drage moje!
Ja sam jos u komadu. Cekam pregled, ko zna do kad cu! Jos nista neznam! Katastrofa, zene moje...rodit cu na hodniku hahahah....al me nista ne ziga...mozda malenoj dosadi cekanje pa odluci brzo izac!
Roccoko draga moja, nadam se da si ti u boljoj situaciji
Tipkamo se kasnije cure :D

PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 11:22:45)

Tu sam, tu sam ... bez brige ... još sam u komadu. [sm=smiley36.gif] Budem sad sredila liste pa se onda malo više raspišem. [sm=smiley1.gif]

Draga moje Riza iskrene čestitke na tvom velikom dečkiću i jedva čekam da napišeš sve detalje kako ti je bilo u Vinogradskoj. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kikilina i roccoko sretno danas i držimo vam fige! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>