MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.10.2014 18:34:14)
|
Ej mile moje [sm=smiley1.gif] Roccoko točno znam kakvo uzbuđenje osjećaš, tako sam i ja znala dan poroda i bila sam totalno uzbuđena, cijeli dan sam si tražila nekog posla samo da ne razmišljam o tome. Kako sam u pola 9 morala biti u bolnici na tašte bila sam full smirena ali kada su me u 12 prikopčali na infuziju znala sam da ću za sat vremena držati svoju bebu (morala sam 30min prije biti na infuziji jer sam išla na spinalnu pa da se kralješci razmaknu)[sm=smiley3.gif][sm=smiley17.gif] Samo polako i smireno. Želim ti puno sreće, snage i malo bolova i da primiš svoju malu štrucu u ruke i zaljubiš se na poseban način [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_biggrin.png] Što se tiče ovog nalaza za streptokok žao mi je što ti nisu napravili. Zaista su trebali. S obzirom da je to to sad, upozori ih obavezno i onda će oni najbolje znati što da se napravi. Ja bih definitivno radije da ti daju ATB-e, jer bolje spriječiti nego lječiti. MissKittytakav je i G bio, od početka ... ali kaže mama da sam i ja bila jako dobra ko beba (ali samo ko beba) hh [sm=zz_redface.png][sm=zz_rolleyes.png] Zato sam joj to nadoknadila kada sam krenula u školu pa sam podivljala i bila gora od kakvog dečka. Super je za sada, neka tako i ostane. Andy mi imamo tek 8 dana, zato mi bilo čudno... Ali nema veze, s obzirom da savršeno spava, ja se zaista uspijem odmoriti nije mi problem ni da cijeli dan provede na cici. Zaista je jako jako dobra beba. Rijetko plaće, preko dana je dosta budan, noći su savršene ... [sm=zz_smug.png] Tako i onako mi je to jedini "posao" koji trenutno radim a puna sam energije i mlijeka tako da se možemo nacicavati do mile volje [sm=zz_biggrin.png][sm=sloncek.gif] Nesmijem ga samo previše hvaliti da se ne pokvari. Pa ti si skroz zakon, kada će ta emisija biti na tvu? Da te obavezno gledamo. Raffice svaka čast. ... ja nebih više mogla pod kraj na nikakvu svadbu. Baš mi je frendica se jučer udavala i kada je pozivala sam joj rekla da nećemo doći s obzirom da sam na jučerašnji dan bila oko termina ... čak mi nije žao, kako se prioriteti promjene kada štruce dođu [sm=smiley4.gif] A tebe je uhvatilo gnježdenje meni se čini. Samo bez egzibicija kao npr pentranje po lojtri da nebi pala jer ti je ravnoteža sad narušena ali ribaj koliko želiš[sm=smiley12.gif] Buša mi fali pomalo, uhvatim se prek dana da ju malko gladim tu i tamo.. hh. Fale mi i udarci ali mi ne fali bol. Trenutno me previše boli od cr-a da bi me ikakva bol falila. Ja vam moram pohvaliti mm. Kako me dosta boli rez on mi pomaže dignut se iz kreveta, i to ne za ruku nego me baš primi za leđa i diže da se ja nebi napinjala. Malog mi daje na cicu i vraća u kinud kad si pojede. Njegova mama nam kuha pa svaki dan ode kod nje po ručak, oprao mi je sav veš i odnio mami da spegla. Danas je usisavao i brisao podove, potpuno je preuzeo brigu o G-ju.... savršen je [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Mile šaljem vam puse. Idem leći još malko dok M spava pa onda krećemo s cickanjem hh
|
|
|
|