PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (1.10.2014 12:49:26)
|
Kikilina, drago mi je da ti pregled prošao ok i da je za sad sve dobro s tvojim bebačem unatoč curenju plodne vode. [sm=smiley1.gif] Jednom prilikom sam pitala svog privatnika što u takvom slučaju pa je rekao da se ona obnavlja i da bebač može dugo izdržati u buši iako voda malo curka. [sm=smiley1.gif] Znači da ako do ponedjeljka ne krene i ti ćeš nam ubrzo javiti sretne vijesti. [sm=smiley1.gif] Meni se čini da bi ja na indukciju pristala samo ako bi bebač bio na neki način ugrožen ili ako se neće dati do 42. tt. Imam tu ludu ideju da ako krene prirodno da će biti lakše. Tješim se malo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vidim da ste se i bacili u akciju ... to da malo potaknete dolazak bebača, ha? [sm=smiley36.gif] Roccoko jedva čekam da nam javiš datum kad ćeš upoznati svoju mirišljavu štrucu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Briciola i mene zanimaju detalji pa kad stigneš javi nam. [sm=smiley1.gif] Andy moja milena, ova opcija se valjda tek nedavno pojavila jer se ne sjećam da je to bilo prije i sad kad god odaberem da bi htjela odgovoriti na neki post uvijek mi je uključena. [sm=zmeden.gif] Prvih par postova to uopće nisam skužila da je uključeno i sad mi stalno dolaze mail-ovi iako sam tamo negdje napisala jedan post. Za urediti poruku imam kratko vrijeme, ali baš sam isprobavala i kad klikneš na Uredi više se ne pojavljuje ta opcija. Ah ... bezveze. Sad u svakoj novoj poruci mičem tu opciju, no ipak mi mail s vremena na vrijeme stigne. [sm=zmeden.gif] Mama3.put, uopće se nemoj obazirati na takve glupe komentare. Meni već sad idu strašno na živce razna pametovanja, a pogotovo ona koje mi netko silom nameće. Ok, može svatko imati svoje stajalište i vjerovati da je tako najbolje, ali želim da puste mene samu da odlučim što ja mislim da je najbolje. Do sad sam bila blaga i poslušna, ali mislim da kad stigne moj frajerčić da ću gristi kao lav. [sm=smiley36.gif] Raffice, baš me zanima kako je prošao tvoj pregled i da nisi možda odmah ostala u rodilištu. [sm=smiley1.gif] Spomenula si depilaciju ... ajme što sam se ja zadnji put sva izrezala. [sm=zmeden.gif] Više ništa ne vidim i kako to radim prema osjetu na više mjesta sam zapela pa je to dolje valjda na kraju izgledalo kao bojište. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga Riza, ja vjerujem da će to kod tebe ići jako brzo i da se ne trebaš ništa bojati jer si već dosta otvorena. [sm=smiley1.gif] Najgori su ti trudovi koji potiču otvaranje i ako to jako dugo traje žena bude jako iscrpljena pa nema snage za izgon, a ti si već veliki dio odradila bez trudova tako da mislim da ćeš ti to ekspresno sve riješiti. [sm=smiley1.gif] Vucice, ako ćeš biti u mogućnosti ažurirati listu - super, ako ne - možda će neka druga (kojoj će faliti ažurirana lista). [sm=smiley1.gif] Vrijeme će ti proletiti sad do kraja tako da ne brini .... još malo i ti ćeš nam biti na redu. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|