PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (6.10.2014 12:19:37)
|
Draga Marijana, nisam do sad iskomentirala slikicu tvojih muškića - baš su slatki tako zagrljeni, a i vidi se da TM pravo uživa. [sm=smiley1.gif] Moram reći da je stvarno divan prema svemu ovome što si napisala - svaka mu čast. [sm=smiley1.gif] Raffice, dal su tebi prestali bolovi? [sm=zmeden.gif] Dal je to falilo samo malo zabave pa da se sve smiri? [sm=smiley36.gif] Baby, svaka vam čast da ste se uspjeli oduprijeti da ne saznate spol bebača. [sm=smiley1.gif] Ja sam za sad sve kupila plavo ili zeleno ili smeđe i baš sam si mislila sinoć kako bi to bilo zanimljivo da ispadne mala pišuljica umjesto pišuljinca. [sm=smiley36.gif] No, to je gotovo nemoguće jer frajer od početka nije bilo sramežljiv i baš je stalno na UZV ponosno pokazivao što skriva među nogicama. [sm=smiley36.gif] Briciola, super za tako lijep i brz porod! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I naravno bravo za tvog hrabrog muža! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kad stigneš javljaj nam kako napreduje tvoj mali Lorenzo, a do tad ga puno izljubi i u moje ime. [sm=smiley1.gif] MissKitty, po meni je to dobar plan da čekaš dok trudovi ne budu već jako učestali. [sm=smiley1.gif] Ja za sad (tko zna kako će biti kad me stvarno zgrabe) planiram čekati da budu na 5min. Imamo nekih 20min autom do bolnice ako nema gužve, a i znam da to nejde tako brzo kod prvorotkinja. I što je jako čudno iako nisam do sad imala nikakve pripremne trudove niti išta slično uopće me ne brine dal ću prepoznati prave trudove. [sm=zmeden.gif] Nekako si mislim da će pravi trudovi biti tako jaki da nema šanse da ih ne prepoznam, a ako slučajno krenu kao lagani i ja ne skužim da je to to da ću ih sigurno prepoznati pred kraj jer tada moraju biti jaki, a i na taj način ću duže živjeti u neznanju. [sm=smiley36.gif] Ma, luda sam valjda od tih hormona. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga Riza, dal već danas dolaziš doma? [sm=zmeden.gif] Joooj tako sam nestrpljiva da nam se javiš sa svim detaljima. [sm=smiley1.gif] Ispravi me ako sam stavila krivi datum rođenja tvog miša - vidim da si u potpis stavila 03.10., a u postu si 05.10. napisala da si jučer rodila (što bi bio 04.10.). [sm=zmeden.gif] Moram primijetiti da nam se dečkići rađaju vejiki, a curkica nam je bila mala (ali lijepo napreduje). [sm=smiley1.gif] Mama3.put, ti već očekuješ prvu mengu nakon poroda? [sm=zz_eek.png] Ajme kako to kod tebe sve ide ekspresno. [sm=smiley36.gif] Iako dobro je to ako je stvarno ona mrvica ostatak od posteljice ili nešto slično pa da ne moraš na kiretažu. [sm=smiley1.gif] Ja mislim da nakon poroda neću imati mengu barem godinu dana (jer sa PCOS su mi inače znale kasniti mjesecima, a tek sad kad ću dojiti tko zna kad će biti sljedeća). [sm=zmeden.gif] Roccoko, čekamo novosti i navijamo da je sve super prošlo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Andy moja milena, ti bi trebala odmarati, a ne snimati emisije. [sm=smiley1.gif] Ja njih skroz razumijem - tako si mlada i zgodna mamica i tko te nebi volio imati u svojoj emisiji, ali samo se nemoj previše iscrpiti. [sm=smiley1.gif] Ana, super za pregled! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I meni se čini da ću dočekati termin (ipak je za 3 dana). [sm=smiley1.gif] Vucice, i mene zanimaju kako su cure koje se ne javljaju? [sm=zmeden.gif] Barem bi Pumba sad trebala imati više vremena kad je sezona gotova. [sm=zmeden.gif] Kikilina, i za tebe navijam i jedva čekam da nam se javiš dal već imaš svoju štrucu u rukama ili je još na toplom u buši. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A, vidim sad izvještaj ... samo hrabro i nadam se da će biti sve brzo. [sm=smiley1.gif] Kod mene vam nema nekih promjena. Za vikend me svaki put kad bi ustajala tako sve bolilo da stvarno moram prvih par koraka vući noge po podu i onda tek krenem malim i usporenim koracima dalje. [sm=zmeden.gif] Još jedino bol imam kad se moj mali hahar proteže i pogotovo kad imam zatvor pa je svaki njegov pokret dodatno osjetljiv, ali ništa što bi moglo upućivati na neke trudove. [sm=zmeden.gif] Danas se osjećam poprilično dobro i kao da bi mogla biti trudna još mjesec dana. [sm=smiley36.gif] Trbuh mi se definitivno spustio i sve me više svrbi (baš na dijelu gdje sam popucala) no i dalje imam povremene mučnine i žgaravicu, ali bez povraćanja. [sm=smiley1.gif] Eto, današnji dan moram iskoristiti za čišćenje stana i svega onoga što sam odgodila jer nisam mogla za vikend. [sm=smiley1.gif] Puno vas sve pozdravljam i šaljem puno pusa našim malim mirišljavim štrucama: Marli, Viktoru, Mateju i Lorenzu! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|