|
MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (3.10.2014 11:04:25)
|
Dobro jutro curke![sm=smiley1.gif] Kako ste mi vi, kako vas slusaju bebice?[sm=smiley27.gif] Briccola cestitam ti od srca!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bravo za preglede i za bebice sto tako lijepo napreduju[sm=bravo.gif] Meni je od onih antibiotika malo bolje, malo se smirilo, imala sam prva dva dana jake grceve ali je sada bolje [sm=smiley1.gif] Sljedeci pregled je 13.10. pa cemo vidjeti kako napredujemo [sm=smiley1.gif] Cure moje ja vama ne mogu opisati koliko sam nestrpljiva da dode moja curica!! Za tri tjedna sam u terminu!! [sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png] KOliko se radujem sebi toliko se radujem svima vama, jedva cekam da sljedeca bebica dode! Sto se tice tudih komentara, ne obazirem se na to jer je dijete moje, drugi su imali priliku, mogli su kako su htjeli ( njihov problem ako nisu, ne moraju meni pametovati). Imam internet hvala Bogu, sta god trebam, nadem, tako da kad mi tako nesto kazu nemam se sta sramiti ne odgovoriti. Nedaj te se "zajebavati"! Marijana bas ti zavidim! Jedva cekam i ja tako.[sm=smiley1.gif] Andy ja bi isto da bebica spava s nama ali me jako strah da je ne zgnjecimo ili da ne padne s kreveta. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|