PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.10.2014 13:28:24)
|
Raffice, dal si još uvijek u komadu? [sm=zmeden.gif] Ovi tvoji simptomi izgledaju kao da ćeš svaki tren put bolnice. [sm=smiley1.gif] Ja sam isto jučer popodne bila baš jako žedna da bi do navečer noge nabubrile strašno. Danas se to ipak malo povuklo. [sm=smiley1.gif] Majalesa, sorry zaboravila sam te staviti na popis pregleda. [sm=smiley13.gif] Ali nam javi kako je bilo! [sm=smiley1.gif] Pitaš za pokrete ... moj hahar isto malo manje lupa, ali se zato proteže čim nešto pojedem. [sm=smiley1.gif] Noćas sam sama sebi napravila paniku jer nakon povratka s WC-a se nisam mogla sjetiti dal se on koji put pomako i onda od panike sam se 15 min vrtila po krevetu dok me nije par puta lupio pa sam odahnula. [sm=zz_redface.png] Baby, i meni se sviđa datum 10.10. [sm=smiley1.gif] No, na kraju ipak nismo mi te koje odlučuju već naši bebači. [sm=smiley1.gif] Kikilina, kako se osjećaš danas? [sm=zmeden.gif] Mama3.put, iskreno se nadam da nećeš morati na kiretažu. [sm=zmeden.gif] Ja sam morala to obaviti dva puta zbog spontanog (zbog istog spontanog jer me prvi put nisu dobro očistili) i samo da napomenem da je nakon trudnoće malo rizičnija nego ovo kad sam ja išla pa žena mora prespavati (da bude pod nadzorom), a inače se nakon kiretaže ide odmah isti dan doma. Možda si to već znala, ali ako nisi evo info pa da se znaš pripremiti ukoliko do toga dođe. [sm=smiley1.gif] Andy draga samo polako. Još malo i ti ćeš biti u terminu, a vjerujem da će ti ovaj porod biti stvarno brz i lak. [sm=smiley1.gif] Ana i ti ćeš nam jaaaako brzo kad već osjećaš kontrakcije! [sm=bravo.gif] Vucice, pa napokon si gotovoa s poslom! Vuhuuu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajde pa sad možeš malo uživati i odmarati. [sm=smiley1.gif] Joj, Marijana kako lijepo zvuči to da ste već ulovili ritam i da Matej tako lijepo cica. Nadam se da će i moj mali hahar isto brzo uloviti ritam i da ćemo se snaći sa sisanjem. [sm=zz_wub.gif] Meni se danas čini kao da je malo mirniji nego proteklih dana. No, zna tako biti mirniji i onda u jednom trenutku se krene protezat pa me toliko rasteže da ne znam kako se namjestit od bolova. [sm=smiley1.gif] I ne znam dal mi se to čini, ali zadnjih dana s vremena na vrijeme osjetim neke čudne mirise ... dal se to dešava kojoj od vas? [sm=zmeden.gif] Kod mene još nema sluznog čepa, niti kontrakcija, niti išta što bi mi dalo neki znak da će krenuti uskoro, ali osjećam da je već moj dečkić pravo veliki jer osim što trbuh sve više svrbi, po noći me želudac baš jako počne boliti jer se mali valjda zavali na njega. O zatvoru bolje da ni ne pričam ... čak mi se čini da mi je neki mali hemeroid izbio s vanjske strane. [sm=zmeden.gif] Dal ima koja od vas probleme s njima? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|