PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (30.9.2014 14:52:13)
|
Baby dal si još uvijek 2u1? [sm=smiley1.gif] Dobro si čula da spermići potiču otvaranje cerviksa pa se pred kraj (dok ne uđu žene u termin) predlaže da se malo suzdrže od akcije, a kad uđu u termin onda ožeži. [sm=smiley1.gif] Majalesa, vidim da smo te uspjele namamiti tek s prostim temama. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Neka, barem je nešto upalilo. Možda se i druge jave sad. [sm=smiley36.gif] Ovo što si pitala za prste - vjerojatno ti se voda skuplja. Meni od neke slanije hrane noge i ruke jako nabubre. Probaj smanjiti slano i ruke malo u hladnu pa u toplu vodu. Ja sam skužila da čim mi je hladnije da se voda prije smanjuje iz tijela. Ne znam dal to kod svih pali, ali eto kako je zadnjih dana zahladilo noge su mi skroz ok. [sm=smiley1.gif] Mama3.put, hvala što si s nama podijelila što te brinulo. Teško mi je uopće zamisliti da žene imaju toliko problema s dojenjem. [sm=zmeden.gif] Ja si sve mislim kako će to meni prirodno doći, da treba bebača držati na sisi čim više i da će to sve sjesti na svoje mjesto. Valjda me neće zadesiti neki problem jer imam lijepo ispupčene bradavice, velike aureole, išlo mi je malo kolostruma kad sam prije mjesec dana jako nabubrila, a i sad primjećujem da mi se na početku kanalića nalaze točkice suhog mlijeka (koje ostaju na grudnjaku s vremena na vrijeme). Sve si mislim da nebi smjelo biti problema, ali onda opet - nikad ne znaš. [sm=zmeden.gif] Natich, ja sam isto radila test na streptokok (pisalo je na uputnici BHSB) u 36 tt. Traži ako ti to tvoj ginić nije do sad spominjao. [sm=smiley1.gif] Vucice, slažem se - i meni bi jedna akcija lijepo sjela. Sad u trudnoći mi je libido pojačan kao nikad prije, ali što kad je MM tako nezainteresiran. [sm=zmeden.gif] Možda ako pređem termin pa mi ginić savjetuje akciju pa ću predložiti MM ... vidjet ćemo dal će upaliti. [sm=smiley36.gif] Draga moja Riza, baš sam si mislila da se ti već maziš sa svojom štrucom. [sm=smiley1.gif] Hvala za info o TA. Idem u čet, ali nisam naručena već mi je moj privatni gin koji tamo radi rekao da dođem i da će me tamo pregledati (inače sam išla gore na 3. kat gdje je rodilište). Moram ga još sutra zvrcnuti da vidim dal će me on primiti nakon redovnih trudnica ili moram doći rano i čekati s ostalim trudnicama. [sm=zmeden.gif] Ne znam zašto sam tako smušena i svaki put zaboravim pitati sve što me zanima. [sm=zmeden.gif] MissKitty, vi bi gledali svoju curicu, a ona se srami. Baš slatko. [sm=smiley1.gif] Mislim da ti je ova mjera zapravo cerviks - što znači da si još zatvorena. [sm=smiley1.gif] Žao mi je zbog bakterija, ali bitno da se to rješava tako da za porod budeš maksimalno spremna. [sm=smiley1.gif] Raffice, dal i danas imaš bolove ili je to bilo samo jučer? [sm=zmeden.gif] Moguće da se lagano otvaraš i da je to samo priprema. [sm=smiley1.gif] Znači draga Andy, ti si nam spremna. [sm=smiley1.gif] Baš si me nasmijala s ovim komentarom za muža. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Drage moje, dal ima koja dobrovoljka da ako ja odem rađat da povremeno objavi listu naših trudnica i friških mamica? [sm=smiley1.gif] Ne znam još koliko ću ja stizat prvih par tjedana pa da imamo koliko toliko ažurnu listu. [sm=smiley1.gif] I tko je uveo da je kod svakog posta postavljena kvačica na "Obavijesti me putem e-pošte kada netko odgovori" jer me baš živcira da stalno dobivam poruke na mail. [sm=smiley13.gif] Mene vam danas tako bole leđa da je to strašno. Jedva hodam (zbog boli u preponama i stidnoj kosti), a da ne govorim da sam jedva ušla i izašla iz kade. [sm=zmeden.gif] Stvarno ne znam kako biti aktivna sad pred kraj kad svako podizanje noge (makar da obujem čarapu ili stavim nogu u hlačnicu) boli strašno. [sm=zmeden.gif] Jedino mi je ok dok sjedim pa sjedim čim više i to uglavnom na lopti. [sm=smiley1.gif] Da, vagala sam se jutros i imam 75 kg što znači da sam od prošlog tjedna pala 2 kg! [sm=zmeden.gif] I činilo mi se da u grudnjaku nekako vlada propuh (jer mi sise prve nestaju kad mršavim). Dal bi me to trebalo zabrinjavati? [sm=zmeden.gif] Mislim da je i Marijana pala koju kilu pred kraj, samo što meni nije baš jasno kako jer u zadnjih tjedan dana sam povratila samo jutarnju kavu, a počela sam jesti više kolača (koje je rodbina donjela) i više grickalica. [sm=zmeden.gif] Moguće da je to jer više nisam toliko nabubrena od vode. [sm=zmeden.gif] Sorry što se svaki put toliko raspišem. [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|