PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (29.9.2014 14:30:41)
|
Baby, vidiš da sam znala to za vaginaletu svaki put nakon pregleda možda bi i ja tako. [sm=zmeden.gif] Sad nemam nikakve na stanu, a kako inače ne osjećam dal imam gljivice ili ne (dok nitko dolje ne prčka [sm=smiley36.gif]) sve se nadam da će proći. Čitala sam da nemaju utjecaja na bebicu kod poroda pa me to isto malo utješilo, ali ako izdržim do sljedećeg pregleda budem si kupila neke vaginalete pa ubacim jednu ako se nisam još otvorila. [sm=smiley1.gif] Vidim da si ti već u niskom startu. [sm=smiley1.gif] Sretno ako krene! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Roccoko, pa dal te bolilo išta prvi put kad si bila trudna dok si se otvorila tih 7 prstiju? [sm=zmeden.gif] Joj, to bi bilo super kad bi većina otvaranja prošla bez jakih trudova, ali ja se samo malo tješim jer svjesna sam da puno žena bude veći dio trudnoće otvorena po prst pa ovo moje "otvaranje" je zapravo samo priprema. Na sljedećem pregledu ćemo vidjeti dal se to nastavlja ili ne. [sm=smiley1.gif] Draga Riza, kako si nam ti? Kako se osjećaš? [sm=zmeden.gif] Daj mi reci do kad radi TA u Vinogradskoj? Dal se uputnica predaje tamo na šalteru (gdje se ide na UZV) ili ju predaješ sestri iz TA? [sm=zmeden.gif] Natich, znači da i TM ide s tobom na porod. [sm=smiley1.gif] Dal se osjećate spremni? [sm=smiley1.gif] Draga moja tintin, već je prošlo 6.mj.?!? Pa kad? [sm=zmeden.gif] Ajme kako vrijeme leti. Glavno da ste mi dobro i da se mazite i pazite. [sm=smiley1.gif] Uskoro ćemo i mi ostale trudnice tako. [sm=smiley2.gif] Mama3.put, mogla si i tu postaviti pitanje u vezi dojenja - možda i nama ostalima zatreba ista pomoć. [sm=smiley1.gif] Ana, znači ti nam jako hrčeš. [sm=smiley36.gif] Ja to nisam baš primijetila kod sebe, ali sam već puno puta čula/čitala da je dobro u rodilište ponjeti i čepiće za uši. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, nikad ih nisam koristila pa se nadam da neću imati baš takav peh da završim s hrkačicom u sobi. Ti nejdeš rodit u Vinogradsku zar ne? [sm=smiley36.gif] Javi nam kako je prošao pregled! [sm=smiley1.gif] Kikilina, vidim da si se ti cijeli vikend spremala pa ipak ništa još. [sm=zmeden.gif] Za plodnu vodu sam čula da se ona može nadomjestiti ako piješ više tekućine, pa ako si zabrinuta da ti curi možda da malo više uvedeš ispijanje vode, ali moguće da je to sluzni čep koji ti lagano odlazi. Meni je cijelu trudnoću pojačan iscjedak. [sm=zmeden.gif] Raffica, vidim da se i ti lagano pripremaš. Baš me zanimaju komentari sa sutrašnjeg pregleda. [sm=smiley1.gif] Draga moja Andy, ti bi se stvarno mogla doma poroditi ako ne kreneš na vrijeme u bolnicu. Ipak ti je ovo 4. trudnoća, a znaš da sa svakom ide to sve brže i brže. [sm=smiley1.gif] Ali baš imam osjećaj da će ti ovo biti porod samo tako ... pa ti si već prava maherica i još curka vjerojatno neće biti tako velika kao Di tako da ćeš ti to ko od šale riješiti kad krene (baš kao i mama3.put). [sm=smiley1.gif] Nego, htjela sam te zamoliti da slobodno ažuriraš liste kad vidiš da se ja ne javljam. Kažem tebi jer znam da imaš iskustva, ali mogu i ostale curke slobodno. Obično me nema za vikend i još sad kad odem za bolnicu neću moći na RR neko vrijeme pa slobodno tko bude u prilici ažurira liste. [sm=smiley1.gif] Vgaspic, pa tvoj bebač je već veliki! [sm=smiley1.gif] Super da se okrenuo na glavačke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vucice, super za uživanciju u svatovima. Ja ne vjerujem da bi mogla plesati s ovim bolovima u preponama. Svaki put kad ustanem izgledam kao neka bakica kojoj su otkazali kukovi - najprije par koraka vučem noge po podu pa tek kad se to sve malo razgiba uspijevam koliko toliko hodati. [sm=smiley36.gif] Vidim da su se neke bebice primirile, ali moj još radi akrobacije i to su sad pravo bolne akrobacije. Ima i dana kad štuca u nekoliko navrata, a ponekad niti jednom. [sm=smiley1.gif] I sad kad se proteže baš mi voli stisnuti neki živac pa me zaboli u preponi i imam osjećaj da će mi noga otkazati poslušnost. [sm=smiley36.gif] Koje su to zanimljive situacije sad pred kraj. [sm=smiley36.gif] Baš imam problema sa spavanjem zadnjih dana - čim legnem počne mi se čepiti nos (cijelu trudnoću su mi svi iscjedci pojačani, ali ovo je sad užas iako nisam prehlađena) i onda osjetim sluz u grlu i čim gutnem vraća mi se na podrigivanje i javlja se žgaravica koju brzo pokušavam spriječiti gutanjem nove sline ... i tako ukrug dok ne dobim dojam da ću se ugušiti od sve te sline i onda moram ustati, podrigivati i sl. I dok sjedim bude mi skroz ok (kao da se ništa nije desilo), no čim legnem opet sve ispočetka. [sm=zmeden.gif] Sinoć sam do 2h bauljala po stanu zbog toga. I taman kad se to primiri malo onda moj mali hahar krene tamburat po trbuhu pa me sve boli. Ah... koje su to slatke brige. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|