RE: Jesenske bebe - termin 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 8:58:33)

Marijana, draga mislim na tebe cijelo jutro! Zelim da sve prodje u najboljem redu da za tili cas imas svoju mrvicu u rukama.

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 10:04:06)

Mile evo samo da se javim. Ostala sam u bolnici. Rade mi pretrage i za jedno 3h idem "od noz"

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 10:11:31)

Marijana s tobom sam u mislima <3 ..neka sve prodje super i kako treba..volimo te <3

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 10:16:15)

Mama 3.put javi mi se u inbox na face..
Tintin ljube ..puse velike tebi i tvojoj curici :*

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 10:55:01)

Marijana jos jednom sretno,mislimo sve na tebe,uskoro ce beba biti vani a ti kao nova <3

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 12:55:39)

I ja jutros gledam na sat i razmišljam- Marijana je sigurno već u bolnici..sretno i neka sve prođe u najboljem redu! [sm=zz_showoff.gif]
Kikilina, ako se ne varam, i ti si kao ja imala feeling da ćeš roditi 27-og..doduše tek je podne prošlo..stignemo još [sm=smiley36.gif]
Žene moje, ja vam u zadnje vrijeme nenormalno hrčem..toliko da samu sebe probudim..još mi jutros mm kaže: ti ćeš biti najgora cimerica u bolnici [sm=jezicek.gif]
Mene sve više frče dolje,tako da jedva čekam ponedjeljak i pregled da vidim jel se što pokrenulo.
Puse svima i jedna velika našoj maloj čupavici Marli! :*

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 14:37:08)

Ana da, i ja sam imala feeling da cu danas, al nista jos. Ima vremena do ponoci jos :) hahahah mozda i rodimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 14:50:14)

Ana i Kikilina sjecate se da sam davnih dana rekla da cu roditi 9.?imala sam filing za osjecaj i imala pravo prelistajte unazad dosta stranica [sm=jezicek.gif]
Ana tako sam i ja osjecala frkanje po malo i pritisak dolje,bit ce to brzo...
Ajmo cure u terminu [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Hvala na pusi i Marla salje jedan duckface u snu i smjesak
Andy hvala jos jednom na podrsci curka spava ko top :*

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 15:08:47)

Drage moje. Danas oko 1h nam je stigao nas veliki Matej http://instagram.com/p/tczHQnkqeV/ velik 52cm i tezak 4660gr. Bila sam pod spinalnom i odmah sam ga dobila. Upravo smo obavili i prvo cicanje. Hvala vam svima na lijepim rijecima podrske i ohrabrenja. Saljemo veeeeelike puse

cuba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 15:35:31)

Iskrene čestitke cijeloj obitelji na prinovi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Wow, frajer je zbilja velik, neka ga zdravlje i sreća prate u životu a tebi mama brz oporavak želim[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 15:45:02)

Marijana draga cestitam ti na prekrasnom velikom deckicu, i bravo za cicanje! Jako sam sretna zbog tebe i zelim ti sto brzi oporavak i da sto prije vas dvoje odete kuci svojim deckima!! Saljem ti veliki zagrljaj i pusu malom andjelu! Uzivajte!

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 16:37:32)

Marijana cestitke na prekrasnom deckicu!! Zelim ti sto brzi oporavak i da se brzo kuci vratite! Bravo za cicanje!!!
Mama3put sjecam se toga, ja se nadam[sm=smiley13.gif] da bi moglo danas al nekako mi se cini da nece...

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 17:59:41)

Marijana draga cestitam ti na prekrasnom decku,cestitke tati i Gabiju naravno[sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nadam se da si dobro i sto brzi oporavak zelim a maleckom sve najbolje u zivotu od srca[sm=zz_playfull.gif][sm=zz_playfull.gif] mazite se i uzivajte sada pusa tebi i ljubi Mateja

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 19:08:30)

Marijana cestitam draga moja...predivan velikiii decko..Samo odmaraj i ljubi maloga..bitno da je sve proslo i da ste sad zajedno..
Stvarno je jako veliki..koda vec ima mjesec dana..bravo mama !!!

Anoniman -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (27.9.2014 22:08:08)

MarijanaC cestitke tebi i cjeloj obitelji na novome clanu, brz oporavak i povratak kuci

baby20 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 11:02:25)

MarijanaC čestitke na velikom dečku! neka ga kroz život prati samo ono najbolje!
evo da vam se malo pojadam! jučer i danas puno slabije osjetim svoju bebu! ne mogu reć da ne osjetim nikakve pokrete, ali puno su slabiji i manje ih je nego obično!! sad kroz dan osjetim micanje 2-3puta po nekih 5-10 minuta, a prije je bilo po cijeli dan i to baš "bubanje"! možda mi se sprema iznenađenje!?!

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 11:46:15)

Marijana, draga! Tebi i tvojoj obitelji od srca Čestitam na velikom, zdravom dječaku. Uživajte, mazite se i pazite. Jako sam sretna što je sve prošlo u najboljem redu i da ste dobro. Želim vam brz oporavak i još brži povratak doma.....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Baby...u kojem si tjednu? Pred sami kraj beba se full primiri i to je jedan od znakova da se sprema za van. I moj se primirio...i mislim sve druge bebe u zadnjem stadiju jer nemaju više ni mjesta toliko ko prije da bi sad mogli više raditi akrobacije kao nekada. Samo se opusti i pričaj sa svojom bebicom jer on osjeća kad si ti zabrinuta. I ne briniii seeee. Puse svima

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 12:49:52)

Pozdrav drage moje!
Ja sam jutros bila na hitnoj, mislila sam da mi curi plodna voda jer je kapalo, al nije bio ni urin ni iscjedak (nije imalo mirisa, nije bilo ljepljivo, ni sluzavo, bez boje, kao voda!). Uglavnom napravili su svu pretragu, kaze dr da ne vidi neko curenje, moguce da je negdje gore procurilo, ali imadosta plodne vode tako da se ne brinem...ful mi je bed bio na kraju!
Ali neka je sve ok bolje tako nego da se nesto desilo, ne bi si to mogla oprostit. Inace nisam panicar, nisam ni danas panicarila, bila sam skroz smirena...ufff
Baby nista se ne sikiraj, dok ima 5 pokreta u 1 satu sve je ok, one se sad primire jer nemaju mjesta...

baby20 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 12:50:49)

Riza, 37+3 sam! curka mi se u prvoj trudnoći smirila zadnji dan, u jutro sam bila na pregledu i ctg i rakli su mi da je beba uspavana, a na večer su krenuli trudovi i u jutro sam rodila! zato mi je sad još malo rano da se umiri! al sad mi se i trbuh jako, jako spustio! uffff..... hvata me panika! jedina je dobra stvar kaj su me prestale boliti prepone i stidna kost! još jučer nisam mogla normalno hodat od pritiska i boli, a danas bi mogla i trčat! [sm=smiley1.gif]

raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 15:29:12)

MARIJANAC bravo za tebe i velikog bebija!! 👍

KIKIKINA ja iman osjecaj da mi curka voda ali kaze mu gin.da je to iscjedaj koji je normalan pred kraj...nekad mi cak bude u komadima sluzavo pa mozda gubim sluzni cep iako sumnjam.jer je ovo bijeli zute boje, a cep valjda treba bit prosaran krvlju...meni je grozan pritisak doli, toliki da cesto dok hodam moram zastat da me prodje, i cesce mi se javlja menstruaña bol...bebac je aktivan alune ko prije..iako mi je termin za dva tjedna imam osjecaj da ce ranije, bas me zanima sta ce mi dr.reci u utorak,i oce li me spojiti ba ctg jer cu bit 37+4, dakle u terminu tj.u 38.tjednu

nikolina 22 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 16:03:30)

Molim za pomoc .. da cujem vasa iskustva naime zadnju mengu sam imala 14.9 trajala mi je 3 dana normalnoa nakon toga smedi lagani iscjedak 2 dana i proslo .. prije tjedan dana iscjedak mi je bio jako rijedak i ljepljiv, bilo ga je jako puno,imala sam osjecaj da sam se upiskila u gace.. dan prije toga sam imala nezasticen odnos jer radimo na bebi.. a sad ,tocnije vec 2 dana me bole grudi,ne toliko jako kao pred mengu. Nikad me ovako rano ne bole uvjek dan dva prije.. pa mi je cudno .. a iscjedak mi je jako gust i bijel.. dal je moguce da sam trudna ?? ??? Molim pomozite :) 

raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 18:11:51)

Nikolina, moguce da te dohke boke i od ovulacihe...jr ako imas redovite cikluse ako sam dobro sracunala upravo je trebala bit u ova dva, tri dana...mislim da je jos rano da znas, pricekaj do iduce menge ;)

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (28.9.2014 20:00:47)

Draga Nikolina identicno je bilo meni u trecoj trudnoci tako da draga moja mislim da si trudna..Napravi test slobodno na dan kad bi trebala dobiti menst.jer nisam tocno shvatila dali ti vec kasni..ako ti kasni odmah napravi..i sretno jel sam uvjerena da si trudna!
Raffica - ja vec mjesec dana imam jako obilan iscjedak..nekad i zuckasti..i koda piskim u gace..pritisak dole i kocenje zivaca u preponama..sve je to priprema..Vjerujte mi prepoznat cete prave kontrakcije i prave trudove..a i plodnu vodu ako pocne curiti..

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (29.9.2014 8:04:06)

Jutro drage moje!
Nikolina moj savjet je da pricekas datum kad ti treba stici menga pa napravi test. Sad postoje visoko osjetljivi testovi koji mogu odmah "detektirat" hormone u urinu, cak imas one koji ti pored plusica napisu i koliko si trudna. Ja sam svoj test napravila tjedan nakon sto sam trebala dobit (Clearblue), pokazao mi je nejasan rezultat, jako se slabo vidjelo, ali ja sam bila sigurna da sam trudna...
Meni i dalje curka ta vodica (neznam kako bi to nazvala), ali ne tako cesto kao preksinoc i jucer. Uz to je jucer izasao i komadic smedjkaste sluzi...hvala ti Andy na utjesi

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (29.9.2014 8:17:48)

Kliklina ako je iscjedak smeckast onda ce uskoro ispasti sluzni cep..nakon toga draga mozes roditi jako brzo a moze i proci par dana..cak i tjedan..sve je to relativno..
Joj moje gacice su stalno mokre..i pratim svoje tijelo..ali nista jos nije za alarm..
Ostajem do zadnjega doma..mm veli da bu me na kraju ipak porodio doma jer nebumo stigli haha

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>