|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.9.2014 10:44:41)
|
Mama3.put, tako mi je drago da nam se ipak stigneš barem malo javiti i da super napredujete! Bravo za tvoju curku! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Majalesa, drago mi je da si nam se javila i nadam se da ćeš se javljati još to malo vremena do termina i naravno, javiti nam kad rodiš. [sm=smiley1.gif] Nas ti zanima sve o porodu i sigurno ćemo se još javljati s novostima kako naše bebice napreduju. [sm=smiley1.gif] Moj mali hahar je isto 3 tjedna prije termina imao preko 3 kg pa me isto brine kako će izaći. [sm=zmeden.gif] Ali nekako mora izaći pa valjda ćemo to pregurati. [sm=smiley36.gif] Vucice, i ja sam bila malo razočarana trudničkim tečajem jer ta patronažna nije bila neki prezenter pa je ona ispričala par rečenica i na kraju se sve svelo da mi (trudnice) postavljamo pitanja, a ona odgovara. [sm=zmeden.gif] Nekako sam očekivala više od žene koja to navodno radi svaki mjesec dana. Ono da barem pokrije ta glavna pitanja koje trudnice sigurno postavljaju svaki mjesec. [sm=zmeden.gif] A i jaaako me smeta kad se drže svog nekog mišljenja i ne odstupaju - razumijem da je sve prirodno (pranje samo u prokuhanoj vodi i bez korištenja kremica te isključivo dojenje i sl.) nešto što je poželjno i dobro, ali kad mi se netko ide nametat da ja baš moram tako (a ne pada mi na pamet ako ću morati 3, 4 puta noću mijenjati pelenu da svaki put idem grijat vodu umjesto da uzmem vlažnu maramicu za obrisati guzu) i priča neke nebuloze (tipa da su dječji grčevi zapravo grčevi majki, te da ona nije susrela ženu koja nije imala mlijeka) onda mi je to malo previše i smeta me. Trudit ću se napraviti najbolje za svoje dijete, ali neću dati da mi takva neka žena soli pamet ako vidim da nejde kako je ona zamislila. [sm=zmeden.gif] Ja sam za prvu priliku kupila Pampersice. Sigurno ću s vremenom isprobati i druge vrste, ali ovo je za prvu priliku. [sm=smiley1.gif] Oho, kikilina, tebi krenuo sluzni čep! [sm=bravo.gif] Ubrzo ćeš nam i ti krenuti put bolnice. [sm=smiley1.gif] A što ćeš sad s gljivicama? [sm=zmeden.gif] Mene je jučer nakon pregleda malo svrbuckalo dolje kao da su isto krenule gljivice i sad ne znam što napraviti - možda bi tampon u jogurt bilo najzdravije rješenje, ali što ako krenu trudovi i ja dođem smrdeći dolje po jogurtu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andy, a valjda je to normalno da sad već sve loše spavamo. Ja jednu noć odspavam bez problema i onda se par noći budim, okrećem, dižem (ili zbog pišanja ili zbog žgaravice ili zbog mučnine). Vjerojatno podsvjesno brinemo o svemu unaprijed. [sm=zmeden.gif] Da, da, Ana, i tvoji simptomi zvuče kao da ćeš i ti ubrzo. [sm=smiley1.gif] Imam osjećaj da sad kad krenemo da ćemo na dnevnoj razini javljati po par nas da smo rodile. [sm=smiley36.gif] Moj pregled je prošao ok i za tjedan dana idem opet. CTG je super, na UZV nisam išla ovaj put pa ne znam koliko je velik frajer, a pregled je pokazao da sam za prst otvorena. [sm=smiley1.gif] Znam da puno žena dugo vremena bude tako otvorena, ali ja se tješim da je 1/10 prošla bezbolno. [sm=smiley36.gif] Još da tako prođe nekih 6/10 i onda ćemo to zadnje malo pretrpjeti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Evo, sad me malo samo brine taj osjećaj kao da su možda i kod mene gljivice postale aktivnije - inače ne osjetim peckanje, ali kad ih imam onda tek nakon pregleda (ili odnosa kojeg nisam imala auuuuuuuu mjesecima) osjetim peckanje. Imate kakav savjet? Dal mogu one kako utjecati na bebača kod poroda? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|