natich -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.9.2014 23:19:43)
|
Bok curke, Evo javljam se na nagovor Andydee i Pinky.... Pozdravljam vas sve,redovito sam vas pratila i vidim da se sve polako približavamo svojim terminima [sm=smiley1.gif]. Mi smo dobro,sad smo 35+4, sa 30 tjedana na ultrazvuku je procijenena težina bila 1900g,dakle velik i dugačak dečko. Nemam nikakvih problema,dapače svaki dan se ishodam po 6-7km [sm=smiley1.gif]. Idući tjedan mi je pregled,javim još kad pa ću znat novosti. Uglavnom još sutra i završavamo trudnićki tečaj u Petrovoj,bili smo u obilasku kata koji je predivno obnovljen i bili u rađaoni i ne izgleda ni približno kako sam očekivala.... A to je više inoksa i onak više spartanski ;) Doma situacija pod kontrolom,evo upravo sušim svojih 47 platnenih pelena ( ;) Andydea ) robica je oprana,kindać nasljeđuje moj,madrac smo u ikei,kolica maxi cosi mura4 na lageru, još se dvoumim kupit jastuk za novorođenće i klokanicu. Jaje nismo uzeli,nego čekam sajam u Areni 3-5.10. pa razmišljamo o sjedalici besafe 6 mj do 4 god, nekak mi je iskoristljivija iako im je cijena paprena. Želim kupit i klokanicu,maitai mi je malo nezgodno dok se ja popetljam,ali neku na klik bi voljela,pa ak ima nekoja za preporučit.... I da...pitanjce,spavaćica za rodilište.... Jel bitno da ima gumbe? Kasnije za sobu imam piđamu čiji je gornji dio do pol na gumbe, a spavaćicu nemam na gumbe...
|
|
|
|