Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (22.9.2014 14:14:17)
|
Pozdrav drage okruglice! Vrijeme je danas za preležati cijeli dan! Miss Kitty, hvala ti za savjet [sm=smiley31.gif]..probala sam oblog od kupusa i zaista pomaže,ali čim spustim noge odmah sve natrag bukne..ovako s kupusom si bar malo olakšavam. Marijana, još sitno brojiš [sm=bravo.gif] Raffice i naš madrac je 8cm, uzeli smo neki sendvič sa kokosom u sredini, i dosta je tvrd, još smo gledali od čistog kokosa,pa to je tvrdo, prava tortura za bebice [sm=zmeden.gif] Vgaspic pa zašto ne puštaju djecu u posjete? [sm=zmeden.gif] Kod nas su isto bebe stalno s mamama,ali kad je doba posjeta sestre ih pokupe,pa ih pokazuju rodbini preko stakla,u sobe se baš i ne smije,a trudnice koje su pokretne izađu van na hodnik,pa budu sa svojima. Što se tiče wc avantura i gađanja u čašu..razumijem te u potpunosti [sm=smiley36.gif] Kikilina i Briciola [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za bebice. Moja je još uvijek dosta aktivna, pogotovo kad radimo ctg..do sada sam ga 2 puta radila i oba puta udara na sve strane tako da stroj pišti ko lud [sm=smiley36.gif] Andy i ja sam fulala babybonus,nisam znala da ide subotom u 8h ujutro, ali čitala sam te u 24 sata [sm=bravo.gif] Mi smo bili u subotu na pregledu..ctg je uredan,protoci isto,plodne vode ima taman, sve je ok,jedino što je procijenjena težina curke manja za 200g (2700g) u odnosu od prije 2 tjedna..znam da su to procjene, tako da se ne zamaram previše..idući pregled je 29.9. U petak mi je i patronažna bila 1 puta..malo je zakasnila, inače dođu prvi puta oko 30 tjedna trudnoće,tako da mi je više pričala o njezi pupka,dojenju,kupanju..jako sam zadovoljna,jer žena si je stvarno dala truda i ne radi to samo da odradi.
|
|
|
|